..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 iulie 2021

Digi24: Israel, una dintre țările campioane la vaccinat, are probleme cu tulpina Delta. Aproape jumătate dintre cei în stare gravă sunt… cei dublu vaccinați!!!

 

Daniel Roxin: Așa cum au avertizat oamenii de știință onești, nu ăia plătiți de corporațiile farmaceutice, vaccinarea în masă cu vaccinuri experimentale, în timpul pandemiei, nu este o soluție, pentru că virusul, ca orice virus gripal, suferă mutații.

Iar aceste mutații, oricât se dă peste cap propaganda vaccinistă să ne asigure că pot fi controlate de vaccinul existent pe piață, râd de vaccin!

Dovadă este situația din Israel, una dintre țările cu rata cea mai mare de vaccinare – peste 60% – care, cu toate acestea, are o creștere semnificativă de noi îmbolnăviri. Astfel, de la 162 de cazuri săptămâna trecută, a ajuns la aproape 500 ieri și e de așteptat ca în scurt timp să ajungă la peste 1.000.

Prin comparație, România, cu o populație dublă față de Israel și cu doar 20% rată de vaccinare, a avut, ieri, doar 28 de noi cazuri.

Ceea ce este însă stânjenitor pentru propaganda vaccinistă este faptul că aproape jumătate dintre cei aflați astăzi în stare gravă în Israel sunt oameni vaccinați cu ambele doze de vaccin Pfizer! Iar asta spune totul despre „eficiența” vaccinului!

Informația ne este oferită de Digi24, o instituție media care susține cu entuziasm mărit vaccinarea:

Digi24: „În decembrie, Israel a lansat una dintre cele mai rapide campanii de vaccinare din lume iar de atunci, peste 62% din populația țării este vaccinată cu cel puțin o doză a serului anti-Covid și peste 57% cu ambele doze.”

Cu toate acestea, „14 dintre cele 35 de persoane aflate în stare gravă în spitalele din Israel sunt vaccinate cu ambele doze ale vaccinului Pfizer/BioNTech, ceea ce arată cât de puternică este varianta Delta a coronavirusului.”

„Săptămâna trecută, autoritățile israeliene au avertizat că țara se va confrunta în perioada următoare cu 600 de cazuri noi pe zi și că această cifră este de așteptat să treacă de 1000 în doar zece zile, pe măsură ce varianta Delta se răspândește.” (Citește mai mult: Digi24)

Nota mea finală: Păi… și vaccinările minune, despre care propaganda spune că te apără și de varianta Delta, ce fac? Păi, ce să facă? Umplu visteria cui trebuie!

Daniel Roxin

 https://daniel-roxin.ro/digi24-israel-una-dintre-tarile-campioane-la-vaccinat-are-probleme-cu-tulpina-delta-aproa


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu