..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 30 iunie 2021

Dintre cele mai mortale blesteme ale Mumiilor

Dezvelirea mormântului lui Tutankhamon este poate cea mai importantă descoperire arheologică, dar evenimentele ce s-au petrecut după această revelație, au captat atenția lumii spre lucruri supranaturale. Pe data de 4 Noiembrie 1922, arheologul Howard Carter și echipa sa au descoperit în Valea Regilor, locul unde mormintele faraonilor au fost neatinse de mii de ani, practic neatinse de hoții de morminte. Dar lucrurile nu s-au petrecut așa cum trebuie, din cauza morții misterioase a conducătorului expediției.
Istoria recentă este plină cu cazuri misterioase de decese cauzate de blestemele celor care fuseseră mumificați. Hai să privim puțin sarcofagul acesta al morții.

1 Blestemul lui Tutankhamon (1922)
După ce Howard Carter a descoperit camera mortuară a lui Tutthankamon, imediat l-a contact pe Lord Carnarvon, care a fost patronul lui, să împărtășească vestea cea bună. Aristocratul Britanic s-a bucurat și a dorit să se desfacă sarcofagul. Cine ar fi știut că 4 luni mai târziu, Lord Carnarvon urma să moară de o înțepătură de țânțar. Iată partea înfricoșătoare, a fost un citat pe mormântul lui Tut ce scria “Moartea va veni pe aripi celui care v-a deranja pacea Regelui” Desigur, acesta poate fi o coincidență, dar cine este sigur de acest lucru? 



2 Hoțul Ghinionist (2007)

 Sunt multe lucruri nesigure despre această poveste, dar probabil a fost în felul următor: în timp ce vizita Egiptul, un hoț German vede această relicvă și decide să se îmbogățească. Fură artefactul, și reușește să-l ducă în Germania. Până aici totul este în regulă, dintr-un motiv anume îl ține ascuns. Timpul trece, și hoțul realizează că persoanele din jurul său suferă, chiar și el. La scurt timp a avut o febră care a rezultat în paralizie și până la urmă moarte. Artifactul misterios a fost trimis înapoi în Egipt, de către un membru de familie împreună cu o scrisoare de iertare. Să sperăm ca blestemul s-a sfârșit atunci.

3. Mâna Mortală a Regelui Tut
Sir Archibald Reid nu a fost arheolog, și nu a fost în preajma rămășițelor mumiei ce a fost faraonul Egiptului. Totuși, poate a fost lângă mâna mumiei. Ried a fost radiolog ce a analizat trupul cu teste Raze X. Din păcate, în mai puțin de 24 de ore după ce a deschis pachetul, s-a îmbolnăvit, și după o săptămână a murit, devenind astfel o nouă victimă a blestemului lui Tut.....


 

 https://brainberries.co/ro/amuzant/7-dintre-cele-mai-mortale-blesteme-de-mumi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu