..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 15 mai 2021

Japonia le interzice pacienților vaccinați împotriva COVID-19 să doneze sânge.

 

Evz.ro: Japonia a luat, astăzi, o decizie care vizează pacienții vaccinați. Autoritățile au interzis donarea și transferul de sânge în cazul acestora.

Conform organelor Sănătății din Japonia, donarea de sânge de către persoanele vaccinate anti-coronavirus este încă sub analiza specialiștilor din departamente și laboratoare ce se ocupă de partea sangvină.

Până când autoritățile în cauză nu vor avea rapoarte concrete în legătură cu starea sangvină și diferențele de la nivelul sângelui după vaccinarea unui pacient anti-coronavirus, acestora le este interzis să mai doneze.

Decizia în cauză este prima de acest fel de pe întregul glob. Niciun alt stat nu a mai apelat la o astfel de interdicție în ceea ce privește persoanele vaccinate anti-coronavirus. (Citește mai mult: Evz.ro)

Nota mea: Decizia este, în mod evident, una de bun simț. Vorbim despre două vaccinuri ARN, care transmit informații genetice noi, și nimeni nu știe cu adevărat care sunt consecințele unor asemenea vaccinuri experimentale, pe termen mediu și lung. Asta înseamnă că sângele ar putea suferi modificări. Motiv pentru care autoritățile japoneze vor să acționeze preventiv.

Vă puteți imagina o astfel de inițiativă în România? Desigur, este o întrebare retorică. Autoritățile noastre medicale nu sunt decât niște umile executante ale protocoalelor care vin din exterior. Sunt cu tupeu cu poporul român dar, în esență, sunt o adunătură de sclavi.

Daniel Roxin

https://daniel-roxin.ro/japonia-le-interzice-pacientilor-vaccinati-impotriva-covid-19-sa-doneze-sange-afla-de-ce

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu