........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

marți, 25 mai 2021

După dezvăluirile Pentagonului, piloți români de elicoptere militare fac dezvăluiri despre întâlnirile cu OZN-uri

 

Adevarul.ro: Subiectul ”OZN” a explodat în Statele Unite, după ce Pentagonul a confirmat că imaginile care arătau obiecte zburătoare neidentificate sunt reale. Nu numai piloţii americani relatează despre apariţii stranii în misiunile lor, ci şi românii. Despre o astfel de întâlnire, înregistrată în 1992, povesteşte şi Marcel Smoleanu.

Un fost director al serviciilor de informaţii ale Statelor Unite ale Americii a afirmat că există numeroase observaţii în întreaga lume pe care şefii militari nu au putut să le explice. Detaliile multora dintre ele vor fi publicate într-un raport al şefilor Pentagonului în iunie, a spus John Ratcliffe, fost director al serviciilor de informaţii naţionale sub conducerea lui Donald Trump.

 Aici se pot încadra şi mărturiile militarilor de la unitatea de aviaţie Boboc, judeţul Buzău, care în timpul unui zbor de antrenament cu elicoptere IAR-316, piloţilor le-a apărut în cale o sferă de un roşu puternic. Era de două ori mai mare decât pala elicei şi o viteză de deplasare pe care, spune Marcel Smoleanu, pilotul unuia dintre elicopterele din formaţie, nici măcar rachetele care pleacă pe lună nu o atinge.

Obiectul neidentificat a însoţit elicopterele preţ de câteva secunde, timp în care aparatele de bord au funcţionat la parametrii optimi.

„Avea la început viteză mică, 150 de kilometri pe oră. Apoi, a dispărut de lângă noi cu o viteză uluitoare, accelerată de la început. Niciun vehicul de pe pământ nu poate să accelereze în asemenea fel. Mig-ului 21 îi trebuie secunde ca să ajungă la viteză supersonică. Când ne-a tăiat calea, s-a oprit exact pe direcţia noastră. Deci şi oprirea s-a făcut brusc, sfidând legile fizicii. Abia atunci am simţit frica. Am redus viteza până la zero, dar am făcut şi viraj la stânga, ca să ieşim din axul de zbor. În momentul în care am făcut această evoluţie şi ne-am stabilizat în zbor orizontal sfera

s-a stins brusc”, îşi aminteşte fostul pilot de elicopter.

Smoleanu mărturiseşte că a aflat ulterior că OZN-ul doar se camuflase. ”Când i-am întrebat pe cei de la punctul de comandă dacă odată cu stingerea lui au mai văzut obiectul, au spus că s-a plimbat tot timpul printre noi. Imediat după ce s-a stins sfera, cu toate că ştiam că eram singurii pe raionul de zbor, lucru spus de la radiolocaţie, am luat legătura cu cei de la Alexeni, aerodrom în noaptea de rezervă în noaptea aceea. Am întrebat „aveţi ceva în aer?” Ei au spus „nu” şi fără să îi mai întreb au spus că nici măcar Otopeniul nu are nimic în aer”, povesteşte Marcel Smoleanu.

Cele trei elicoptere au fost aduse urgent la bază, iar membrii echipajelor au fost trimişi acasă, fără să mai treacă prin obişnuitele şedinţe pentru concluzii. (Citeste mai mult: adev.ro/qtkjc6)

 https://daniel-roxin.ro/dupa-dezvaluirile-pentagonului-piloti-romani-de-elicoptere-militare-fac-dezvaluiri-despre-intaln

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu