..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 26 mai 2021

A ajutat vaccinarea la scăderea numărului de infectați? Descoperă o statistică surprinzătoare!

 

Așa cum era de așteptat, autoritățile pretind acum, în contextul scăderii numărului de infectați că restricțiile impuse (unele cu totul absurde) și vaccinul sunt cele care au făcut ca numărul de infectați să scadă atât de mult.

Aceasta să fie realitatea? Nu. E doar o nouă manipulare menită să împingă lumea spre vaccinare și să justifice restrângerea abuzivă a libertăților cetățenești.

De ce spun asta? Pentru că există țări europene cu o rată mai mare de vaccinare decât România și care au mult mai multe cazuri de infectați la mia de locuitori, la fel cum există țări cu o rată de vaccinare mai mică decât România și care au mai puține cazuri de noi infectați decât noi.

Luați în calcul aceste exemple: Israelul – rată de vaccinare de 63% din populație, România – rată de vaccinare sub 20% din populație, Moldova – rată de vaccinare 5% din populație, Bulgaria – rată de vaccinare sub 10% din populație… Și toate merge spre ZERO incidență la îmbolnăvire. Și atunci putem pretinde că vaccinul este soluția principală mulțumită căreia a scăzut atât de mult numărul de infectați, la astfel de diferențe de rată a vaccinării la țările menționate? Eu nu pot să cred așa ceva!

Și să nu uităm că vaccinații se pot îmbolnăvi și pot transmite boala. NU sunt feriți deloc de îmbolnăvire. În aceste condiții, faptul că vor avea libertatea să circule peste tot, fără test Covid negativ, reprezintă în mod evident un pericol public. Nu doar pentru că au libertatea neîngrădită să transmită boala, dacă sunt infectați, ci și pentru că, așa cum o spun o serie de savanți, vaccinarea în masă este cea care provoacă mutațiile mai periculoase ale virusului.

Concluzia: cei care ne-au mințit și ne-au manipulat de peste un an, cei care au făcut achiziții publice în vreme de pandemie de sute de milioane de euro, fără nicio utilitate (spitale modulare nefolosite, izolete la preț de Jeep), cei care au dat contracte grase clientelei politice (contracte anchetate acum de DNA), cei care sunt sponsorizați de corporațiile farmaceutice de ani și ani de zile, ca și agenții lor din mass-media, NU POT FI CREZUȚI, ORICE AR SPUNE! Ei nu servesc România!

Poate într-o zi o să aflăm tot adevărul și, poate, vom avea puterea să umplem pușcăriile cu ei!

Daniel Roxin

https://daniel-roxin.ro/a-ajutat-vaccinarea-la-scaderea-numarului-de-infectati-descopera-o-statistica-surprinzatoare
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu