..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 28 mai 2021

Baba Vanga, predicții cutremurătoare pentru 2021: ce se va întâmpla cu Europa?

 Celebra Baba Vanga a lăsat câteva predicții cutremurătoare pentru anul 2021. Pe lângă acestea există și lucruri care vor schimba lumea pentru totdeauna!

Clarvăzătoarea celebră din Bulgaria, Baba Vanga (Vanghelia Pandeva Dimitrova), a prezis, pentru 2021, o tentativă la viața președintelui rus, Vladimir Putin.

Iată mai jos ce a prezis mai exact pentru anul 2021.

Baba Vanga: Economia Europei se va prăbuşi în 2021

Conform celebrei clarvăzătoare, în 2021 economia Europei se va prăbuşi pur și simplu, preşedintele rus Vladimir Putin ar putea fi asasinat. De asemenea, vor avea loc multe atacuri extremiste chiar în Europa. Omenirea nu va fi ocolită de cataclisme şi mari dezastre.

Descoperirile care vor schimba lumea pentru totdeauna.

Vanga a mai profețit descoperirea de medicamente pentru cancer, SIDA și coronavirus. Cercetătorii se pregătesc deja pentru acest eveniment după mulți ani de experimente și cercetare.

În plus, potrivit celebrei clarvăzătoare, anul acesta va avea loc o „unificare a trei uriași”: experții interpretează aceasta ca unificarea Indiei, Chinei și Rusiei, scrie novos.mk.ru.

Cine a fost Baba Vanga

Baba Vanga, pe numele său adevărat, Vanghelia Pandeva Dimitrova, s-a născut la Strumica (în Macedonia), în 1911, într-o familie foarte săracă, iar la 12 ani a rămas oarbă.Neputându-şi permite îngrijirile necesare, femeia a rămas oarbă pentru tot restul vieţii şi a început să aibă primele viziuni aproape imediat după orbire. Potrivit celor care cred în ea, Baba Vanga era capabilă să citească gândurile şi să prevadă viitorul, iar faima sa a fost atât de mare încât lideri comunişti bulgari s-au folosit de ea pentru a-şi organiza propria agendă politică.

Ce profeții s-au adeverit

În multe cazuri, profeţiile Babei Vanga s-au adeverit parţial. Iată ce a prezis clarvăzătoarea bulgară de-a lungul anilor: încălzirea globală şi tsunamiul din 2004, prevăzut încă din anii ’50; 11 septembrie (prevăzut în 1989); tragedia submarinului Kursk din 2000 (prevăzut în 1989); alegerea lui Obama; primăvara Arabă

.https://ombun.net/57697?fbclid=IwAR26Dcf6yWBYDn2hhNTJbni4uJveQlN0njRt5DnAUBJZtz3Zjvl2tJWReL


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu