..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 27 aprilie 2021

EȘEC MAJOR – Treisprezece judeţe nu mai au nici măcar o persoană pe listele de aşteptare pentru vaccinarea anti-COVID

26 APRILIE 2021

Deși în ultimele zile o parte a presei a avut ca articole principale subiecte cu titluri „80.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore”, în realitate, campania de vaccinare este un eșec. Practic, s-au vaccinat undeva în jurul a 15% din populație, în timp ce restul acesteia NU a fost prezentă la apelul disperat al autorităților sau la amenințările premierului Cîțu, care ne avertiza că nu ne întoarcem la normalitate decât vaccinați.

Nu mai vorbesc despre faptul că creatura care conduce guvernul a mers până acolo încât a pretins, într-o manieră de dictator din fostul bloc sovietic, că vocile care pun sub semnul întrebării beneficiile vaccinării cu un vaccin experimental trebuie ELIMINATE…

Ceea ce este evident, dincolo de campania mizerabilă de intoxicare a presei dedulcită cu zeci de milioane de euro, este faptul că majoritatea românilor nu vor să se vaccineze sau stau serios pe gânduri cu privire la vaccinare.

Și ce poate fi mai descurajant pentru autoritățile medicale care au visat dictatura medicală și care și-au dorit ca românii să fie o turmă docilă de oi, decât faptul că astăzi în 13 județe din România NU MAI EXISTĂ nici măcar o singură persoană pe listele de așteptare, în timp ce în restul județelor mai sunt pe liste o mână de oameni, dacă îi raportezi la numărul celor care NU s-au vaccinat până acum.

Iată ce ne relatează ziarul Adevărul.ro: „Potrivit datelor de pe platforma naţională de vaccinare, luni seară, la ora 19:00, pe listele de aşteptare sunt înscrise aproape 67.531 de persoane, cele mai multe în Capitală (23.466) dar şi în judeţele Cluj, (12.450), Mureş (6278), Galaţi (3206), Sibiu (3020), Braşov (3012), Prahova (2854) şi Ilfov (2462).

Dar în acelaşi timp sunt şi 13 judeţe unde nu mai există nici măcar o persoană pe listele de aşteptare, respectiv în: Arad, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Suceava, Neamţ, Vaslui, Vrancea, Buzău, Călăraşi, Giurgiu, Gorj, Mehedinţi şi Covasna.

Nici în celelate judeţe situaţia nu este mai bună: în judeţul Maramureş, spre exemplu, figurează pe lista de aşteptare 3 persoane, iar în Harghita 30, toate înscrise pentru a primi vaccinul de la Pfizer, pentru care şi la nivel naţional sunt cei mai mulţi doritori.” (Citeste mai mult: adev.ro/qs6ht5)

Și cu asta s-a spus totul!

Vă dați seama că, în această situație valabilă și în alte țări, implementarea pașaportului de vaccinare, un instrument al controlului populației dorit de globalștii-neomaxiști, va fi foarte greu de implementat! La fel și împărțirea în vaccinați și nevaccinați pentru accesul în anumite locuri sau la anumite evenimente.

Să fi pierdut războiul pe Covid elita neomarxistă? Majoritatea presei, care este în mâna acesteia, ar spune că nu. Realitatea spune însă că da. Iar protestele anti-restricții și anti-pașaport de vaccinare au loc într-o mulțime de țări, chiar dacă mercenarii din presa românească nu spun nimic despre ele, ca să nu le dea idei românilor..

Daniel Roxin

https://daniel-roxin.ro/esec-major-treisprezece-judete-nu-mai-au-nici-macar-o-persoana-pe-listele-de-asteptare-pentru-vaccinarea-anti-covid

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu