........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 5 februarie 2021

Nostradamus despre 2021. Ce se va întâmpla după pandemia de coronavirus în România

 Profeţia înfiorătoare a lui Nostradamus pentru anul 2021: celebrul astrolog din secolul al XVI-lea ar fi spus ce urmează să se întâmple pe Terra, după pandemia de coronavirus.

Profețiile unuia dintre cei mai mari prezicători ai lumii, francezul Nostradamus, au fost citite, răscitite și analizate pe toate de generații întregi, iar mulți au văzut cum evenimente catastrofale din istoria umanității ar fi fost prevăzute de catrenele astrologului francez.

2021 – Apar conflicte armate între multe ţări. Vor dura chiar până în anul 2041. România va fi cucerită de Rusia.

Potrivit unor experți în astrologie și în opera lui Nostradamus, celebrul prezicător ar fi scris, în catrenele sale ascunse, că viitorul Planetei ar fi sumbru. Asupra omenirii se va abate o multitudine de dezastre naturale, la care se vor adăuga posibile războaie și schimbări neașteptate pe plan politic.

Lucrurile vor scăpa de sub control pe plan mondial, iar oamenii vor resimți nu doar multă suferință, dar și un sentiment de neputință accentuat. Unii sunt convinși că Nostradamus a prevăzut și pandemia de coronavirus.

Din 2021, fenomenul distrugerilor pierde din amploare și se creează premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale, anunță un catren controversat al lui Nostradamus.

Profețiile lui Nostradamus pentru anul 2021

1. Foamete de proporții biblice. Nostradamus a prezis că primele semne ale sfârșitului lumii vor fi: foametea, cutremurele, diferite boli și epidemii - care deja se întâmplă din ce în ce mai frecvent. Pandemia de Coronavirus din 2020 reprezintă începutul unei serii de evenimente nefericite, care vor afecta populația globului.

2. În California, Nostradamus prezice un cutremur de mari proporții care va lovi Lumea Nouă (,,ținuturile vestice”), (California este plasată acolo unde probabil se va întâmpla).

Conform astrologilor, poziția „ Mercur în Săgetător, Saturn ascendent” va fi pe 25 noiembrie 2021.

3. „O cometă va ajunge foarte aproape de Terra”. Acest eveniment va cauza cutremure și alte dezastre naturale, care pot fi deduse din catrenul: „În cer, unul vede foc și o urmă lungă de scântei”.

Care este explicația lui Nostradamus pentru ce se întâmplă azi.

Conform unor interpretări la Nostradamus, încă din 1993 energiile negative au început să degradeze societatea umană. Exprimarea acestei degradări a reprezentat-o accentuarea laturii materialiste a oamenilor. Degradarea omenirii s-a produs cu o intensitate și o viteză fără precedent.

Evenimentele de proporții cataclismice și vremurile foarte tulburi care ne așteaptă sunt expresia luptei dintre bine și rău și vor caracteriza perioada care urmează. 

Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist și farmacist francez. Celebritatea sa se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555.

După publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. 

În literatura tuturor timpurilor, lui Nostradamus i s-a acordat titlul de prevestitor al tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.

Lucrările lui Nostradamus sunt prezentate din catrene, multe dintre ele au fost, de-a lungul timpului, interpretate sau traduse greșit. Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze iar  profețiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei, cât și a altor lucrări despre profeții. scrie kanald.ro

https://ombun.net/55191?fbclid=IwAR0hytr-dg53AAiz5TxPEPb_hT3dbh4LgIedAhzEhKD5tqQ1NVEX2bhNelM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu