..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 decembrie 2020

Moartea prin mască: purtarea măștii, infecțiile cu pneumonie bacteriană și gripa din 1918

  

În 2008, dr. Antony Fauci a co-scris o lucrare, împreună cu doi colegi, în care explica faptul că pandemia de gripă din 1918 nu a fost pricipala cauză a deceselor ci faptul că lumea a purtat mască. Acest videoclip vă va arăta că atunci, din cauza purtării măștii, a crescut mult numărul infecțiilor la plămâni, aceasta fiind, se pare, cauza principală a deceselor în 1918. E posibil ca ceea ce s-a întâmplat atunci să se repete și în curând, spune Fauci.

  ttps://wtmx.tech/upload/videos/2020/10/HJKmnV5kaadppQTjUT8v_25_69bccd78cfd277196a505d107df20a36_video.mp4

Sunt doctorii deja martori la semnele timpurii ale următoarei runde de decese cauzate de infecții? 

Dacă da, atunci aceste decese nu vor fi cauzate de Covid-19 / SARS-COV-2, ci de sfaturile pe care le dă acum Dr. Fauci. Nu uitați că purtarea măștilor este un recomandare a CDC, dar sfaturile pot fi ignorate, altfel infecțiile viitoare vor face ravagii printre purtătorii „conștiincioși” ai măștilor. 

S-ar putea ca infecțiile și decesele viitoare provocate de purtarea măștii să fie raportate ca SARS-COV-2 / Covid 19 sau Covid 21, ceea ce va determina guvernele să impună noi runde de izolare și, evident, vaccinarea obligatorie.

(nota C.M.: videoclipul îl puteți găsi și la adresa de mai jos)

 https://prepareforchange.net/2020/12/20/death-by-mask-mask-wearing-bacterial-pneumonia-infections-and-the-1918-flu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=death-by-mask-mask-wearing-bacterial-pneumonia-infections-and-the-1918-flu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu