........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 decembrie 2020

Moartea prin mască: purtarea măștii, infecțiile cu pneumonie bacteriană și gripa din 1918

  

În 2008, dr. Antony Fauci a co-scris o lucrare, împreună cu doi colegi, în care explica faptul că pandemia de gripă din 1918 nu a fost pricipala cauză a deceselor ci faptul că lumea a purtat mască. Acest videoclip vă va arăta că atunci, din cauza purtării măștii, a crescut mult numărul infecțiilor la plămâni, aceasta fiind, se pare, cauza principală a deceselor în 1918. E posibil ca ceea ce s-a întâmplat atunci să se repete și în curând, spune Fauci.

  ttps://wtmx.tech/upload/videos/2020/10/HJKmnV5kaadppQTjUT8v_25_69bccd78cfd277196a505d107df20a36_video.mp4

Sunt doctorii deja martori la semnele timpurii ale următoarei runde de decese cauzate de infecții? 

Dacă da, atunci aceste decese nu vor fi cauzate de Covid-19 / SARS-COV-2, ci de sfaturile pe care le dă acum Dr. Fauci. Nu uitați că purtarea măștilor este un recomandare a CDC, dar sfaturile pot fi ignorate, altfel infecțiile viitoare vor face ravagii printre purtătorii „conștiincioși” ai măștilor. 

S-ar putea ca infecțiile și decesele viitoare provocate de purtarea măștii să fie raportate ca SARS-COV-2 / Covid 19 sau Covid 21, ceea ce va determina guvernele să impună noi runde de izolare și, evident, vaccinarea obligatorie.

(nota C.M.: videoclipul îl puteți găsi și la adresa de mai jos)

 https://prepareforchange.net/2020/12/20/death-by-mask-mask-wearing-bacterial-pneumonia-infections-and-the-1918-flu/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=death-by-mask-mask-wearing-bacterial-pneumonia-infections-and-the-1918-flu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu