..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 31 august 2020

PAPILOAMELE SUNT CAUZATE DE PARAZIȚII DIN CORP!

DACĂ AI PAPILOAME PE GÂT, LA SUBRAȚ ȘI ÎN ALTE ZONE - PARAZIȚII TE MĂNÂNCĂ DIN INTERIOR!

Potrivit statisticilor, peste un miliard de oameni sunt infectați cu paraziți. Cel mai clar simptom al unei infecții este apariția papiloamelor.

De la editori: Institutul Științific de Cercetare a Wortex ogiei Medicale și Medicinei Tropicale a descoperit cauza reală a apariției papiloamelor la oameni: infecțiile cu paraziți. Studiile recente au demonstrat că produsele metabolice ale paraziților sunt toxice și formează un mediu propice în stomac pentru dezvoltarea bacteriilor nocive. Din acest motiv, persoanele infectate cu paraziți pot observa papiloame pe corp.
Vom discuta această problemă medicală cu Dr. Lidia Cosma, profesor asociat la Institutul Științific de Cercetare a Wortexogiei Medicale și Medicinei Tropicale.

Dr. Cosma, bună ziua! Voi începe cu problema principală. E adevărat că majoritatea populației din România este infestată cu paraziți?
Dr. Cosma: Da. Ocupăm una dintre pozițiile de top în ceea ce privește infestarea. Din cauza situației ecologice extrem de proaste, inerției autorităților și indiferenței oamenilor.
În fiecare an, milioane de oameni suferă din cauza bolilor declanșate de paraziți. Nu e profitabil pentru autorități să recunoască nivelul ridicat de infecție cu paraziți. În plus, bolile declanșate de paraziți îi forțează pe oameni să meargă la clinici și să cumpere medicamente scumpe. Este o afacere imensă. Sper că puteți citi printre rânduri și înțelegeți la ce mă refer.

Corespondent: Dr. Cosma, sunt papiloamele într-adevăr un semn al infecției cu paraziți?
Dr. Cosma: Da. Mai multe grupuri de cercetare au confirmat că produsele excretate de paraziți duc la apariția papiloamelor pe piele. Mai mult, dacă observi papiloame pe piele, înseamnă că paraziții s-au stabilit deja în corpul tău și depun în mod activ ouă. Acest lucru înseamnă că, de fapt, fiecare persoană care are papiloame pe piele este în pericol.
Din nou, aproximativ 89% dintre cazuri de infecție, inclusiv cele considerate „naturale” au un motiv comun - paraziții care mănâncă încet persoana din interior.

Corespondent: Deci, de obicei, paraziții sunt helminți care pot provoca apariția papiloamelor pe piele. Cum pot fi ele periculoase?
Dr. Cosma: În realitate, e o preconcepție greșită să crezi că paraziții umani pot fi doar viermi. Există un număr imens de tipuri diferite de paraziți care trăiesc în organe, ceea ce duce la o varietate mare de consecințe. În plus, viermii sau, mai bine spus, helminții, sunt foarte periculoși. Aceștia efectiv distrug intestinele. Apropo, chiar și helminții sunt greu de descoperit și eliminat.
Pe lângă aceștia, există mii de paraziți care pot trăi în ficatul, creierul, plămânii, sângele și stomacul tău. Unii dintre ei încep să acționeze imediat agresiv, distrugând corpul. Alți paraziți trăiesc neobservați, până când numărul lor crește atât de mult, încât corpul nu mai poate rezista împotriva lor. Ei provoacă o serie de complicații: atacuri de cord, tumori canceroase, ciroza ficatului, nefrită, descompunerea rinichilor etc.
În același timp, pot spune cu toată încrederea că practic toată lumea este infestată cu paraziți. Problema este că majoritatea dintre ei sunt extrem de dificil de detectat. Iar când consecințele unei infecții parazitare devin observabile, medicii încearcă să le elimine. Chiar și în timpul autopsiei, testele speciale trebuie să detecteze paraziții. Cel puțin o mare parte dintre ei.
Singurul simptom universal care indică precis o infecție cu paraziți în corpul uman sunt papiloamele.

Corespondent: Puteți să ne oferiți exemple specifice de cazuri medicale de infestare?
Dr. Cosma: Vă pot spune despre sute de cazuri. Dar poate cel mai bine ar fi să mă concentrez pe acele exemple care demonstrează clar pericolele paraziților.
1. Situație cu final fericit. Pacientul s-a plâns de dureri abdominale ocazionale. Analizele au indicat că întregul său intestin era plin cu viermi. Efectiv săpaseră un labirint acolo, a început procesul descompunerii, iar pacientul respectiv era foarte aproape să facă septicemie. În timpul operației, i-a fost eliminată o parte din intestin, viermii au fost înlăturați, iar țesuturile care începuseră să se descompună au fost îndepărtate. După o săptămână la terapie intensivă, pacientul s-a simțit mai bine.
                                
                                                         
                                         
2. Uter conținând o colonie de paraziți. Din păcate, îndepărtarea acestora nu a mai fost posibilă, deoarece paraziții și larvele lor au umplut complet uterul și i-au mărit volumul de câteva ori. Prin urmare, uterul a trebuit scos. Femeia a fost salvată. Otrăvirea corpului a fost prea severă, a fost nevoită să urmeze o terapie specială după îndepărtarea uterului.

                                                     
3. Chist hidatic la inimă. Boala a fost detectată prea târziu. Medicul care a supravegheat acest pacient pur și simplu a crezut că are boală coronariană și angină, dar adevărul a fost mult mai crunt. Operația a fost inutilă, tratamentele obișnuite nu au ajutat. De asemenea, nu s-a putut face transplant de inimă - nu au existat donatori.

                                                  
                                                           
Corespondent: Cum își poate da seama cineva că e infectat cu paraziți?
Dr. Cosma: Din nefericire, se poate afirma că nu există metode sigure pentru a diagnostica paraziții din corpul uman. În parte, acest lucru se datorează existenței unui număr foarte mare de tipuri de paraziți (peste 2000 de specii cunoscute) și în parte unui nivel foarte mare de dificultate a detectării lor. Un examen parazitar complet poate fi efectuat în doar câteva locuri din România și costă foarte mult.
Primele simptome care indică prezența paraziților în corp:
- Papiloame;
- Respirație urât mirositoare;
- Alergii (iritații, ochi înlăcrimați, nas care curge);
- Iritații și roșeață a pielii;
- Răceli frecvente, dureri în gât, congestie nazală;
- Oboseală cronică (obosești rapid, indiferent ce faci);
- Dureri de cap frecvente;
- Constipație sau diaree;
- Durere articulară sau musculară;
- Nervozitate, insomnie, tulburări de apetit;
- Cearcăne, pungi sub ochi.
Dacă este observat cel puțin unul dintre simptome, există probabilitatea de 99% să existe paraziți în corpul tău. Și trebuie să scapi de ei cât mai repede posibil!

Corespondent: Cum pot scăpa oamenii de paraziți și cum se pot proteja?
Dr. Cosma: Situația curentă a medicamentelor pentru tratamentul infestării cu paraziți e destul de problematică. Desigur, există câteva medicamente specializate care pot curăța organismul de helminți. Există medicamente mai mult sau mai puțin eficiente împotriva anumitor tipuri de viermi și paraziți. Principala problemă este că acționează doar asupra unui singur tip de paraziți. În timp ce fiecare persoană e infectată cu cel puțin șapte-opt specii. Dacă ne uităm la numărul mediu, avem 11-14 tipuri de paraziți pentru fiecare persoană infectată.
Până în prezent, există o singură soluție care îți permite să scapi de paraziți. Medicamentul antiparazitar se numește Wortex. Testele clinice au demonstrat rezultate uimitoare. Exportul remediului este interzis până în momentul în care medicamentul va fi furnizat întregii populații a României.

Corespondent: De ce este Wortex atât de special? Care este diferența dintre acest medicament și alte produse antiparazitare?
Dr. Cosma: După cum am spus deja, până în prezent, este singura soluție antiparazitară care chiar funcționează din întreaga lume. Ajută la eliminarea completă a paraziților. Din acest motiv, este urmărit de lanțurile farmaceutice internaționale și companiile farmaceutice. În comparație cu alte produse antiparazitare, acționează direct împotriva întregii game de paraziți care ar putea infesta corpul uman. Dacă luăm în considerare problemele diagnosticării, acest lucru îți permite să îți cureți eficient întregul corp. Am menționat și înainte, este aproape imposibil să detectezi ce tip de paraziți au infestat corpul. Iar Wortex distruge și elimină toți paraziții care trăiesc oriunde în corp - de la creier la inimă, ficat și intestine. Niciun alt produs disponibil azi nu este capabil de asta.
În plus, nu este un medicament chimic, ci un produs complet natural, care elimină reacțiile alergice, dezechilibrele florei intestinale și alte probleme care pot apărea atunci când tratezi o boală cu pilule clasice, ceea ce îți face corpul să proceseze o mulțime de compuși chimici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu