..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 iulie 2020

Terapia cu ozon este eficientă în cazul pacienților de Covid-19, spun medicii spanioli

 
În Spania, una dintre țările care a fost mai grav afectată de pandemie, se folosește cu succes terapia cu ozon în cazul celor infectați cu noul coronavirus.


Clinica Nuestra Señora del Rosario din Ibiza a dat un comunicat de presă în care menționează că tratamentul cu ozon este o armă eficace în cazurile grave de Covid-19.
Starea multor pacienți care erau pe punctul de a fi intubați și conectați la ventilatoare s-a ameliorat datorită tratamentului cu ozon. Nu doar că nu au mai fost necesare procedurile de terapie intensivă, dar nu au mai avut nevoie nici de oxigen, după doar câteva ședințe.”
Medicii din clinica spaniolă au spus că se văd îmbunătățiri după doar câteva ședințe de tratament. Terapia cu ozon îmbunătățește oxigenarea țesuturilor și reduce inflamația.
Această metodă de tratament a dat rezultate și în anumite spitale din Italia și China. Pacienților care aveau probleme respiratorii li s-a administrat terapie cu ozon și doar 3% dintre ei au mai ajuns la terapie intensivă.

Clinica din Ibiza este singura de pe teritoriul Spaniei care folosește această metodă, dar reprezentanții ei spun că au rezultate spectaculoase. „Este necesar să spunem lumii că terapia cu ozon s-a dovedit a fi foarte eficientă în cazul pacienților infectați cu Covid 19 și ar fi bine să fie adoptată la nivel global”, a spus Alberto Hernández, unul dintre medicii de la această clinică.

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=24104

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu