........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 20 iunie 2020

Ţara care interzice purtarea măştilor din cauza anxietății provocate în rândul cetățenilor

Președintele Tanzaniei a interzis folosirea măștilor faciale după ce utilizarea acestora „a provocat anxietate în rândul tanzanienilor”.
El a decis în plus reluarea transportului public şi redeschiderea şcolilor, dar le-a cerut concetăţenilor să se spele pe mâini în continuare, ca măsură de protecţie. Bisericile nu au fost deloc închise pe perioada pandemiei.
Magufuli, al cărui guvern şi-a atras critici pentru că nu oferă informaţii cu privire la pandemie şi care le-a cerut tanzanienilor să se roage pentru dispariţia coronavirusului, a spus că nici testarea pentru depistarea virusului nu este concludentă, întrucât respectivele kituri au „erori tehnice”.
Dr. John Pombe Magufuli, care este liderul țării din anul 2015, consideră că oamenii nu ar fi indicat să poarte măştile faciale din cauza emisiilor de CO2.
Într-o scrisoare din 24 mai, care a fost trimisă presei din întreaga lume prin intermediul departamentului Comunicării prezidențiale din Tanzania, se precizează că președintele a luat măsura de interdicție a purtării măștilor faciale, precum și faptul că a dat undă verde funcționării normale a transportului public și, de asemenea, a decis redeschiderea școlilor.
„Către mass-media,
Președintele Republicii Tanzania, Dr. John Pombe Magufuli, a interzis astăzi, 24 mai 2020, folosirea măștilor faciale de către tanzanieni, întrucât utilizarea acestora a provocat frică și panică în rândurile acestora, ceea ce a dus la închiderea afacerilor.
Excelența sa președintele a dispus reluarea normală a transportului public, precum și reluarea normală a școlilor.
Mulțumim lui Dumnezeu pentru înfrângerea coronavirusului, să continuăm să ne spălăm pe mâini pentru a păstra igiena.
Adio, Corona.”
Președintele Magufuli a afirmat că SUA „modifică cifrele” în ceea ce privește numărul de cazuri și decesele.
Președintele din Tanzania s-a opus presiunii exercitate de Occident pentru a institui blocajul în țara sa, menținând deschise unitățile de producţie și chiar bisericile.
http://yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=23767

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu