..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 24 mai 2020

Dispozitivul uluitor al doctorului Beck, care vindecă SIDA şi toate infecţiile


 
În 1992, dr Stephen Kaali, împreună cu dr. Lyman, a inventat un patent pentru o descoperire care ar vindeca SIDA. Este vorba de o „electrificare a sângelui”, adică un curent electric aplicat la un amperaj foarte redus (50-100 mA) la nivelul celular, fapt care determină un răspuns celular favorabil şi o anihilare a organismelor patogenice.

Această invenţie se bazează pe cercetările doctorului Bob Beck, cel care a inventat un dispozitiv de 50 de dolari denumit „zapper”, ce constituie o metodă non-invazivă de regenerare celulară cu ajutorul curentului electric. Dr. Beck pretinde că mii de oameni s-au vindecat de SIDA cu ajutorul invenţiei sale. 

Mulţi dintre cititori vor spune că acest dr. Beck este poate un escroc, dar să ne uităm puţin la realizările sale. Doctor în medicină la Universitatea Southern California, câştigător a numeroase premii prestigioase, dr. Beck a fost chiar nominalizat la premiul Nobel pentru medicină pentru contribuţia sa la vindecarea SIDA.

Într-un interviu acordat în anul 1996, dr. Bob Beck susţine că există un tratament 100% pentru SIDA. 

Nu veţi mai răci niciodată (…) Este cea mai bună investiţie pe care o puteţi face în sănătate (…) Sunt sute de mărturii privind remisii spontane ale bolii.”

Interesant este faptul că FDA (Administraţia Americană a Medicamentelor) i-a interzis să comercializeze acest dispozitiv. Să mai spunem şi că la ora 3 dimineaţa au venit agenţi FDA, cu pistoale, să-i percheziţioneze casa, pentru a vedea dacă nu cumva vinde aceste dispozitive…

Ca un adevărat umanitarist, dr. Beck a oferit detalii amănunţite despre dispozitivul său, pentru ca oricine să şi-l poată construi acasă. Dispozitivul generează unde electrice de 3,9 Hz, pentru a oferi un curent cuprins între 50 şi 100 mA (cu o impedanţă de +/- 2000 ohmi), pentru a exista o rezistenţă scăzută la suprafaţa pielii. Aceasta va elimina toţi paraziţii şi toate micotoxinele lor, viruşii, microbii, germenii, bacteriile, sau alţi invadatori străini prezenţi în sângele uman. Nu există efecte adverse asupra sănătăţii celulelor, a ţesuturilor sau a fluidelor. Eliminarea agenţilor patogeni din sânge poate fi verificată sub examinare microscopică.

Aşadar, acest dispozitiv poate fi folosit nu doar pentru vindecarea SIDA, ci şi a multor infecţii care sunt tratate, de multe ori, cu medicamente costisitoare şi din ce în ce mai puţin eficiente. De ce atunci acest dispozitiv ieftin nu este folosit pe scară largă? Oare pentru că există un interes din partea giganţilor farmaceutici în a-şi vinde produsele scumpe şi ineficiente?

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=23414

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu