..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 11 octombrie 2019

Detalii șocante despre tratamentul lui Jean Reno de o fază acută de diabet! De ce a fost omorât medicul care l-a ajutat pe actor să se vindece timp de 3 săptămâni?

 

Jean Reno a reușit să-și construiască o carieră de succes și să crească 6 copii, însă viața lui cândva atârna pe un fir de păr, căci complicațiile în urma diabetului de tip 2 erau să-l ducă pe lumea cealaltă!
Probabil că nu am mai fi putut privi filme cu participarea lui Reno, dacă nu era medicul Horvat, care l-a pus pe picioare în doar 3 săptămâni. Cum a fost posibil oare? Citiți detalii într-un interviu fără precedent cu un medic din România care l-a ajutat pe doctorul Horvat în tratarea vestitului actor.
Conform diferitelor surse, de diabet suferă circa 230 - 350 milioane de oameni pe planetă. În 2016, conform estimărilor analiștilor, 1,6 milioane de decese au fost cauzate în mod direct de diabet, iar alte 2,2 milioane de decese în 2012 au fost cauzate de conținut ridicat al glicemiei în sânge. În 2019, diabetul este a VII-ea cauză de deces în lume.
Așa se întâmplă că boala nu ocolește nici starurile de talie internațională. Jean Reno a suferit de diabetul de tip 2 timp de 20 de ani. Pentru mai mulți ani a tot amânat tratamentul, practicând activ eforturile fizice și nevrând nici măcar să audă de medicamente.
Însă, odată și odată boala a dat de știre, deja în 2018 au apărut complicații severe exprimate prin ateroscleroză și probleme parțiale ale auzului. În timpul unor noi filmări, actorului i s-a făcut rău și a pierdut cunoștința de două ori.



Jean Reno în stare gravă a fost internat la Spitalul Colentina din București sub supravegherea unui medic cu experiență, profesorul Horvat, care mai bine de 10 ani tratează cu succes pacienții de consecințele diabetului.
Însă după 3 săptămâni de internare la spital, sub supravegherea doctorului Horvat, a reușit să se ridice în picioare și să uite de boală pentru totdeauna. După 4 săptămâni, el a continuat să participe la filmările peliculei ”Cold Blood” regizată de Frédéric Petitjean în rolul ucigașului-eremit Henry. Pentru a nu afecta încasările la box-office, informațiile despre stadiul grav al bolii nu se făceau publice, nici de Jean Reno, nici de echipa din platoul de filmare.
Cum a fost posibilă vindecarea cursului sever al bolii într-un timp atât de scurt?
Jurnalistul nostru a avut ocazia să intervieveze un endocrinolog care a fost instruit personal de dr. Horvat. El a vorbit despre problema diabeticilor, a împărtășit detalii șocante ale tratamentului lui Jean Reno și a dezvăluit, de asemenea, o parte din misterul legat de moartea enigmatică a doctorului Horvat pe data de 27 noiembrie 2018.


Medicul a fost de acord să ne acorde un interviu, dar ne-a rugat să nu-i dezvăluim numele și să rămână anonim, pentru a evita problemele cu autoritățile.
- Povestiți-ne, vă rog, câte ceva despre dvs., sunteți într-adevăr, ucenicul dlui Horvat, cât timp v-ați cunoscut?”
Buna ziua, sunt doctor în științe medicale. Trăiesc și lucrez în România. L-am cunoscut cu profesorul Horvat în 1998, în timpul călătoriilor de studiu în Europa de Vest, când eram încă student. El a fost interesat de articolul meu despre problemele sistemului endocrin cauzate de diabetul de tip 1.
În perioada 2009 - 2018, am lucrat împreună la studii asupra bolilor cardiovasculare ale diabeticilor.
- Ați putea să ne povestiți mai detaliat despre Dr. Horvat și metodele sale de tratament?”
Dr. Horvat a fost mentorul și prietenul meu. În 2005, el m-a invitat la expoziția mondială de la Geneva, unde a prezentat lumii rezultatul activității sale - medicamentul împotriva aterosclerozei, care a câștigat Medalia de Aur la nominalizarea ”Descoperiri în Farmacologie”.
Să fi știut atunci că aceasta nu era cea mai mare descoperire pe care o va face. A reușit să elaboreze un medicament care a salvat de la moarte mai multe personalități celebre. După cum am înțeles, sunteți la curent cu ceea ce s-a întâmplat lui Jean Reno și ce rol au avut realizările doctorului Horvat în tratamentul acestuia?
- Da, cunoașteți despre maladia actorului? Puteți să ne povestiți mai detaliat despre aceasta.
Jean Reno este diagnosticat cu diabet zaharat de tip 2. În cazul acestei boli, organismul, din careva motive, rezistă la efectele insulinei - hormonul care reglează mișcarea glucozei în celulele umane - sau nu produce suficientă insulină pentru a menține nivelul normal de glucoză.
Natura insidioasă a diabetului zaharat de tip 2 constă în faptul că boala vine pe neobservate, iar la etapele avansate poate duce la complicații grave ale sistemului cardiovascular, fără a exclude cazurile fatale. Întrucât actorul are un program destul de intens, filmări, zboruri, practic nu are timp pentru investigații și tratament.
Cred că mulți cunosc că problema diabetului este destul de frecventă în Europa, iar România este unul dintre liderii acestui clasament trist.
Diabetul se divide în 2 tipuri: diabetul de tip 1 este o boală autoimună în care celulele pancreatice deteriorate nu permit organismului să producă cantitatea necesară de insulină, iar, după cum știți, insulina menține nivelurile normale ale glucozei în sânge. Despre al doilea tip am vorbi deja.


- Ați putea să ne povestiți mai detaliat despre faptul cum a decurs tratamentul lui Jean Reno? Este adevărat că acest caz i-a fost încredințat personal profesorului Horvat?
În martie 2018, domnul Reno a fost internat în stare gravă la Spitalul Colentina, specializat în reabilitarea pacienților cu boli cardiovasculare. În acel moment eram în Germania și nu am știut nimic până nu m-a sunat Horvat și mi-a povestit despre cele întâmplate. După cum s-a dovedit, el a fost trimis acolo la solicitarea Ministerului Sănătății al României. Profesorul mi-a cerut să vin și să ajut în tratamentul și în observarea stării lui Jean Reno.
- Adică nu a fost o întâmplare și într-adevăr Horvat a fost trimis acolo după un apel „de sus”?”
Dr. Horvat a dedicat mult timp studierii patologiilor cauzate de diabetul de tip 1 și de tip 2, de aceia nu este nimic straniu în faptul că a fost chemat anume el. El a inventat și a testat un nou vaccin împotriva aterosclerozei, care este folosit cu succes de medici români și din străinătate. Iar mai târziu a elaborat medicamentul ”Suganorm”, care nu mai combate consecințele diabetului, ci tratează boala în sine.
Medicamentul a trecut chiar și certificarea autorităților paneuropene, dar piața țării este închisă din cauza lobby-ului pentru medicamentele vechi care sunt ineficiente și induc în eroare pacienți.
Testele voluntare efectuate pe 700 de pacienți au arătat rezultate uimitoare! Medicamentul ajută la vindecarea pentru totdeauna a 94% dintre pacienții cu diabet zaharat de tip 2, indiferent de stadiul bolii. Și la 83% se luptă cu succes în tratamentul diabetului de tip 1!
- Doriți să spuneți că Profesorul Horvat a inventat un remediu pentru diabet și cu el l-a vindecat pe Jean Reno?
Exact! Credeți că Jean Reno este prima persoană vestită care a fost vindecată pentru totdeauna și salvată de diabet? Nu. Practici similare au loc frecvent în ultimii 7 ani. Este adevărat însă că tratamentul este destul de costisitor, în ciuda costului redus al medicamentului, și este disponibil numai persoanelor privilegiate și celebrităților înstărite.
”Suganorm” este administrat sub formă de pastile. Medicamentul este activ atunci când este administrat oral. Doar 100 mg pe zi, timp de 3 săptămâni, și domnul Reno s-a simțit pur și simplu excelent!
În funcție de tipul de diabet, tratamentul poate dura până la 2 luni, însă Jean Reno a avut nevoie doar de 3 săptămâni!

- De ce întreaga lume tace despre o astfel de descoperire în medicină?
După cum s-a dovedit, obiectivele Ministerului și ale profesorului erau comune doar la suprafață. Am observat cum ochii lui Horvat erau plini de emoții, fiind la un pas de descoperirea care ar putea ajuta umanitatea care suferă de diabet.
Ministerul avea interese doar în tratarea unui cerc restrâns de oameni: lideri politici și staruri bogate din show biz, gata să achite bani mari pentru tratament. După ce doctorul Horvat a aflat despre acest lucru, i-a avertizat pe toți în cadrul unui congres închis că nu va tăcea. Acesta și a fost motivul celor întâmplate pe 27 noiembrie.
- Vreți să spuneți că dr. Horvat a fost omorât, iar versiunea oficială precum că a fost un accident este o minciună?
Nu pot fi atâtea coincidențe. Descoperirea profesorului Horvat a pus în pericol activitățile multor giganti farmaceutici care câștigă miliarde de euro pe seama persoanele bolnave de diabet. Sunt sigur 100% a fost ucis la comandă.

- O istorie foarte stranie. Iar medicamentul se mai produce?
”Suganorm” se produce și astăzi, dar numai că în cantități limitate. Un lot anumit de medicamente este păstrat în depozitele ministerului și se completează doar „la ocazie” atunci când este nevoie să fie tratată o persoană importantă sau un miliardar din străinătate.
- Persoanelor simple le este închis accesul la acest medicament?
Din păcate așa și este. Dar, de vreme ce mi s-a oferit posibilitatea de a spune adevărul, atunci voi profita de această ocazie. Timp de două săptămâni am căutat careva informații despre acest medicament în Internet.
Am restabilit accesul la contul de pe unul dintre portalurile medicale închise. Acolo am putut găsi o listă de site-uri care vând medicamente rare. Într-o listă lungă, am găsit linkurile de care aveam nevoie și care m-au dus către site-urile care vând Suganorm.
Și dacă îmi garantați confidențialitate completă, sunt gata să împărtășesc aceste linkuri.
- Nu vă este teamă că mai târziu pot veni amenințări?
Știți, nu mai am de ce să mă tem, acum șase luni, soția mea a murit. Cancer la sân, a fost descoperit prea târziu. Nu m-ar surprinde deloc dacă undeva în lume s-ar ascunde un leac pentru cancer, în timp ce mii de oameni mor în fiecare an.
Nu puteam să nu acționez, la fel cum nu l-am putut trăda pe dr. Horvat și tot ce el m-a învățat. Desigur, nu am avut condițiile necesare pentru a produce medicamentul singur, deoarece este posibil doar în laboratoare echipate corespunzător. Vreau să ajut oamenii cu ceea ce pot. Cred că aceasta va salva multe vieți.
— Cine vinde acest medicament, și cât este de autentic?
Este vândut de către angajații din sfera medicală, care au acces la camera de păstrare. Se vede că scot medicamentul în proporții mici, apoi îl vând pe internet.
Am făcut o comandă, iar când preparatul a ajuns i-am analizat compoziția în laboratorul Institutului de chimie medicală din București. Spre marea mea uimire, preparatul s-a dovedit a fi identic cu cel care am tratat-o pe Jana Reno.
Am decis să-l testez pe prietenul meu din universitate, care suferea de diabet zaharat de tipul 2. I-am administrat preparatul timp de o lună, după care n-am mai avut dubii că preparatul este autentic. Prietenul meu nu mai suferea de supraoboseală și i-au dispărut și celelalte simptome. Cred că cei care s-au confruntat cu diabetul zaharat știu la ce mă refer.
— Cum credeți, cum se va schimba lumea după ce vom publica acest interview?
În lume există multe profesii. Dar cred că cea mai importantă dintre ele, din punct de vedere a influenței asupra vieții umane, este medicul. Închipuiți-vă, voi jurnaliștii, tot aveți o misiune importantă, să transmiteți adevărul oamenilor. Și sper, că împreună vom putea să facem lucruri folositoare pentru oameni.
Echipa noastră de jurnaliști a decis să verifice informația, și am comandat preparatul de pe site-ul indicat de doctor.
Am fost telefonați chiar peste câteva minute după ce am făcut comanda. Am decis să comandăm deodată câteva cutii cu preparat, pentru a verifica eficacitatea sa.
Jurnalistul nostru care deja de 10 ani suferă de diabet zaharat tipul 2, a făcut un curs de 2 săptămâni. Și dacă mai devreme s-a confruntat adesea cu somnolență, sete și oboseală rapidă, acum este mai bine. După încă o lună după ce a luat ,,Suganorm'', a decis să se supună unui diagnostic complet la spital. Mare a fost mirarea noastră atunci când medicii nu au găsit nici un simptom care ar semnala diabetul: insulina este normală, iar glucoza este absorbită corect.
Dacă dumneavoastră sau cineva apropiat cititorilor noștri are diabet, utilizați doar aceste link-uri de încredere. Poate că va salva viața cuiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu