..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 2 septembrie 2019

5 Remedii naturale pentru durerile lombare

de la 30 Aug. 2019
5 Remedii naturale pentru durerile lombare Remediile naturale sunt o alternativa eficienta de cele mai multe ori cand vine vorba de dureriile lombare.

Cu siguranta ca esti de acord ca atata vreme cat exista o varianta de a te trata in mod natural, cel mai bine este sa alegi acea varianta cel putin intr-o prima faza pentru a vedea ce randamente da tratamentul. Adesea pastilele sau tratamentul medicamentos in general, ajuta in anumite probleme insa genereaza sau amplifica altele. Este de preferat sa eviti medicamentele daca situatia nu o cere neaparat. Cu cat mai naturale lucrurile din viata ta, cu atat mai sanatos si in largul tau te vei simti.
Pentru cei mai multi dintre noi, nu exista un remediu clar pentru durerile lombare. Adesea trebuie sa incerci diverse remedii pentru a afla ce functioneaza mai bine pentru tine. Abordarile din medicina traditionala se concentreaza adesea pe problema anatomica ce genereaza durerea de spate, insa pentru multi oameni, o abordare mai ampla a situatiei ar putea face ca durerea sa dispara mai rapid si pentru mai mult timp.
Elibereaza mai multe endorfine
Endorfinele sunt hormone pe care organismal tau ii contine. Cei mai multi oameni nu stiu ca acestea pot fi la fel de puternice ca orice pastila impotriva durerilor. Atunci cand endorfinele sunt eliberate de catre organism, acestea te ajuta sa blochezi senzatia de durere. Endorfinele ajuta la combaterea anxietatii, a stresului si a depresiei, toate fiind associate cu durerea cronica de spate, inrautatind-o.
Odihneste-te bine
A dormi mult nu inseamna neaparat a te odihni suficient. Durerea este o cauza des intalnita pentru insomnie. Aproximativ doua treimi din populatia cu durere cronica de spate sufera de aceasta problema. Paradoxal, un somn neadecvat poate face ca durerea sa se inrautateasca. Acest ciclu vicios face ca durerea sa fie dificil de tratat, astfel ca solutia ar fi sa iti tratezi problemele de somn.
Pune-ti creierul la lucru
Specialistii in durere au inteles de acum multa vreme ca durerea nu este absoluta. Ea este mai complicate decat doar o senzatie. Felul in care creierul interpreteaza si proceseaza semnalele de durere joaca un rol important in felul in care este perceputa durerea. Partea buna este ca poti dezvolta abilitati asa incat creierul tau sa reduca sau sa ignore simptomele de durere.
Incearca lucruri care te fac fericit
Durerea poate avea un rol semnificativ in viata ta, afectandu-ti relatiile, situatia economica si abilitatea de a face lucrurile la timp la lucru si acasa. De asemenea te poate determina sa te odihnesti inefficient, schimbandu-ti starea de spirit. Te priveaza cu siguranta de anumite activitati, insa trebuie sa gasesti puterea de a te bucura de ceea ce iti place si poti sa faci, fie ca este vorba despre o plimbare usoara, o partida de tenis, etc.
Iubeste-te, orice ar fi
Nu trebuie sa ii astepti pe ceilalti sa te aprecieze sau valideze. Durerea nu este deloc ceva ce iti doresti, insa nici nu poti baga capul in pamant fara a mai iesi de acolo, doar pentru ca treci prin asta. Viata merita si trebuie traita, astfel ca trebuie sa lupti pentru a fi cea mai buna cu putinta. Da, poate ca tie ti s-a intamplat asa, poate ca altora li s-s intamplat mult mai rau. Fiecare dintre noi este propriul arbitru si stie ceea ce isi doreste.
Durerea nu trebuie sa te defineasca ca om, ci sa iti aduca aminte de efemeritatea lucrurilor si de faptul ca trebuie sa traiesti la maximum fiecare clipa, renuntand la a mai proiecta scenarii si lucruri.

http://www.sanatatesistaredebine.ro/boli-si-afectiuni-18/5-remedii-naturale-pentru-durerile-lombare-2006.html?utm_source=rev-sanatate-30082019&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&uid=1317461

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu