..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 6 ianuarie 2019

Trăiește doar cu apă și lumină! Cum arată femeia care nu a mai mâncat NIMIC de 23 de ani.

O femeie şochează lumea medicală! Nu mai mănâncă nimic din anul 1993 şi încă trăieşte! S-a născut în 1957 în Australia, sub numele de Ellen Greve şi din anul 1993 spune că a renunţat la hrana obişnuită, trăind doar cu prana.



Femeia, care este cunoscută drept Jasmuheen, a recurs la acest mod de hrănire după ce s-a îmbolnăvit de cancer, boala fiind localizată la nivelul feţei. A reuşit să se vindece recurgând la chirurgie şi la terapii tradiţionale.
Este autoarea a mai multor cărţi care se referă la alimentaţia prana. Ţine conferinţe şi seminarii în întreaga lume, în care îşi expune modul de a gândi şi, în acelaşi timp, colaborează cu medici şi oameni de ştiinţă care studiază fenomenul.
A fost acuzată, din clipa în care oamenii au aflat că se hrăneşte cu prana, că vrea să atragă atenţia şi să-i înşele pe cei naivi. La toate acestea, Jasmuheen a zâmbit cu tristeţe, spunând că n-ar fi ales această cale dacă lucrurile ar fi stat astfel, dacă nu s-ar fi îmbolnăvit.
Atunci când a apărut zvonul despre Jasmuheen, femeia care nu mănâncă niciodată, deşi uneori gustă dintr-un cappuccino, a încercat să corecteze şi să spună că nu este vorba despre a nu mânca niciodată, ci de a avea libertatea completă de a alege. „Nu există nici o celulă în corpul meu care să simtă nevoia de mâncare fizică. Mă hrănesc cu prana de multă vreme, iar corpul meu este sănătos. Dar oamenii care sunt crescuţi în această realitate spun că este imposibil să trăieşti fără să mănânci”, spune australianca. „Boli precum cancerul ni se întâmplă din cauza a ceea ce mâncăm, gândim, simţim. Când le spun oamenilor să nu mai mănânce carne, li se pare greu. Aşa că folosesc un alt termen: uşurarea dietei. Dacă îţi uşurezi dieta, corpul se bucură şi potenţialul ţi se dezvoltă. Corpul uman nu este creat pentru a fi carnivor”, spune Jasmuheen.
Prana înseamnă în sanscrită „respiraţie”. În Ayurveda, lumina soarelui reprezintă o sursă de prana. Ea este forţa vitală a fiinţelor vii, ceea ce chinezii numesc Qi. Regimul pe baza de prana are drept consecinte reducerea duratei somnului (la 4-6 ore sau mai putin), incetinirea metabolismului, micsorarea stomacului, senzatia de corp usor si nemarginit, imbunatatirea claritatii mentale, detasarea emotionala. Senzatia de foame lipseste, iar nivelul energetic e ridicat.

Jasmuheen se hrăneşte numai cu Lumină, cu prana, acea energie universală pe care o absorbim o dată cu aerul pe care-l inspirăm. În prezent, în lume exista aproape 10.000 de persoane care au adoptat acest sistem de hrănire, sistem care este vechi de când lumea. Încă din cele mai vechi timpuri, maeştrii din Orient se hrăneau în acest fel, iar în lumea creştină există nenumăraţi preoţi şi călugări care, modesti si nestiuti de nimeni, se hranesc cu energia divină.

Publicat pe 27/09/2017

http://stirionline24.pw

5 comentarii:

  1. Si in Romania a existat un caz prin anii 70 .

    RăspundețiȘtergere
  2. Suntem ceea ce mâncăm.Am auzit expresia aceasta si cred ca este adevarata.Dar sa nu mănânci de loc,mi-e greu sa cred.Oricum accept ca exista si lucruri pe care nu le cunoastem si nu le intelegem

    RăspundețiȘtergere
  3. Am participat la conferintele lui Jasmuheen din Romania. Organizatoarea acestor intalniri, Monica Visan, a confirmat ca Jasmuheen nu a mancat absolut nimic in tot acest timp (si eu o cred), caci a gazduit-o in casa ei. Iar alte persoane, care au capacitati extrasenzoriale, au confirmat si ele ca Jasmuheen spune adevarul.
    Iar in Romania, acum cativa ani, am intalnit mai multi oameni care se hranesc doar cu prana. Si apa.

    RăspundețiȘtergere
  4. CATEGORIC, ESTE ADEVĂRAT!
    Nicio clipă nu pun la îndoială ce face sau ce spune femeia asta!

    RăspundețiȘtergere