........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

joi, 27 decembrie 2018

Trump a avertizat că vaccinurile antigripale sunt cea mai mare înșelătorie din istoria medicinei!

 
Vaccinul antigripal este cea mai mare înşelătorie a secolului, avertizează Donald Trump, creată de Big Pharma pentru a face bani de pe urma vulnerabilității oamenilor şi pentru a-i îmbolnăvi.
Într-un interviu acordat pentru SiriusXM, președintele Trump a catalogat vaccinările antigripale ca fiind „total ineficiente” şi a declarat că el nu a făcut niciodată un astfel de vaccin.
Nu am făcut niciodată unul şi de aceea nu am avut niciodată gripă. Nu îmi place ideea de a injecta chimicale în trup. Și aceasta este ceea ce se petrece de fapt. Acest ultim vaccin nu a fost eficient din start.
Am prieteni care îşi fac cu religiozitate vaccinul antigripal şi apoi fac gripă. Știți, asta mă ajută să gândesc. Am văzut multe rapoarte despre cât de ineficient este vaccinul antigripal.”

Citiți și: 

yogaesoteric
23 decembrie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu