..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 6 septembrie 2018

CUM RECUNOASTEM INCOMPATIBILITATEA IN CUPLU

de  la 27 aug. 2018
Cum recunoastem incompatibilitatea in cupluCu toate acestea, unde dragoste nu e, e prietenie.
Cat de minunat ar fi sa te indragostesti, sa fie reciproc, sa descoperi ca te intelegi foarte bine cu persoana respectiva, ca va completati si va asemanati in multe privinte, pana la a urma in cel mai natural mod a fi impreuna, a deveni o familie si a va petrece toata viata impreuna?
Este un scenariu pe care il intalnesti mai mult in basme decat in realitate, cu toate ca un uneori realitatea reuseste sa fie atat de darnica cu unii incat lucrurile acestea chiar se intampla. In cele mai multe dintre cazuri insa, relatiile implica o doza importanta de compromis: poate ca nu iubesti cu pasiune, insa va intelegeti bine, sau poate ca nu sunteti chiar pe aceeasi lungime, dar iubesti atat de mult persoana de langa tine incat nu te poti opri si nu poti deveni pe cat de rational si obiectiv ti-ar placea sa crezi ca esti.
Oare cum este mai bine? Sau cum este mai putin dureros? Incompatibilitatea este destul de usor de sesizat, ea aparand in cuplu sub diferite forme de neconcordanta. Iata cateva dintre ele:
Vreti lucruri diferite
Intr-o anumita masura, este de dorit chiar ca cei doi sa isi pastreze propriile pasiuni si sa si le dezvolte cat mai mult, chiar daca sunt intr-o relatie. Pe de alta parte, este cel putin la fel de important sa descoperi ca ai pasiuni comune si sa le duci la un alt nivel cu partenerul tau.
Daca amandoi sunteti genul sportiv, puteti face pasi impreuna in directia respectiva, fie ca este vorba de drumetii montane sau mers la sala. Poate ca tie iti place la fel de tare pictura, iar lui muzica. Este important sa reusesti sa il introduci pe cel de langa tine in ceea ce faci tu, mai ales datorita faptului ca un om pasionat este un om extrem de atragator.
Sunteti condusi de principii diferite
Daca tie ti se pare ca banii intretin fericirea si de multe ori, o genereaza, iar partenerul tau este mai mult genul care pune mai mult accent pe dezvoltarea personala sau spiritualitate, s-ar putea sa fie dificil de gestionat o astfel de relatie.
Desigur, cata vreme dragostea e mare, este greu sa renunti. Dragostea se simte ca un drog, astfel ca suntem suficient de adaptabili incat sa trecem si chiar sa acceptam semnalele care ne spun clar ca nu trebuie sa fim acolo.
Nu radeti la aceleasi glume
Simtul umorului este esential in relatia de cuplu. Absenta sau prezenta lui. Important e ca lucrurile sa se echilibreze in ceea ce il priveste. Intr-o situatie fericita, va cunoasteti si va indragostiti tachinandu-va, o prima dovada de compatibilitate care este posibil sa insemne mult in relatie.
Intr-un caz nefericit, descoperi ca nu reusesti sa glumesti sau sa razi cu persoana de langa tine, ceea ce este din start un semn ca lucrurile nu se indreapta in directia dorita. Aici nu prea poti forta lucrurile: ori merge ori nu merge, iar tu ar trebui sa fii suficient de curajos incat sa accepti si sa iti dai voie sa vezi lucrul acesta.
Va certati des
Nu, a te certa nu este semn de iubire patimasa, ci o dovada clara ca lucrurile nu merg asa cum ar trebui. Oricat de mare ar fi dragostea si oricat de bun sexul de impacare, certurile dese ar trebui sa te puna pe ganduri. In timp, sentimentele se epuizeaza sau se transforma, astfel ca trebuie sa aduci in scena ceva nou - echilibrul, intelegerea si capacitatea de a privi in aceeasi directie.
http://www.sanatatesistaredebine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu