..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 5 septembrie 2018

ALIMENTE CARE ELIMINA GRASIMEA ABDOMINALA

de  la 25 aug. 2018
Alimente care elimina grasimea abdominalaMulte persoane se lupta cu grasimea abdominala, iar alegerea unei alimentatii sanatoase si corecte contribuie in mod semnificativ la obtinerea unui abdomen plat.

Eliminarea grasimii abdominale reprezinta un beneficiu semnificativ pentru sanatate, caci acest lucru te poate ajuta sa te bucuri de un stil de viata sanatos.

Vom vedea in continuare ce alimente trebuie sa incluzi in regimul tau zilnic pentru a scapa de grasiminea de pe burta:
1) Broccoli
Broccoli reprezinta o leguma gustoasa si sanatoasa, care contine zeci de nutrienti. Acesta contine fibre solubile si insolubile in cantitati mari, vitamina C in cantitati uriase si vitamina K, necesara pentru o buna circulatie sanguina.
Consumul de broccoli are numeroase beneficii pentru sanatate, dintre care: reducerea colesterolului, scaderea inflamatiilor si a reactiilor alergice, sustinerea sanatatii inimii si protejarea sanatatii oaselor.
2) Ulei de masline
Uleiul de masline are numeroase beneficii asupra sanatatii, precum: detoxifierea ficatului, protejarea inimii si intarirea sistemului imunitar.
3) Quinoa
Quinoa contine de doua ori mai multe fibre decat majoritatea cerealelor, precum si proteine si fier.
4) Ceai verde
Ceaiul verde reprezinta una din cele mai sanatoase bauturi din lume deoarece contine antioxidanti si nutrienti care au efecte pozitive asupra organismului.
Potrivit mai mult studii, polifenolii din ceaiul verde contribuie la reducerea absorbtiei grasimii in sange si la scaderea colesterolului, ducand astfel la reducerea greutatii corporale. Mai mult decat atat, fara acele kilograme in plus, poti avea o conditie fizica mai buna.
5) Lamai
Lamaia reprezinta o sursa foarte bogata in compusi chimici vindecatori, care imbunatatesc imunitatea, intaresc vasele de sange, ajuta la vindecarea pielii si chiar la blocarea dezvoltarii anumitor celule care pot declansa aparitia cancerului.
O singura lamaie contine mai mult de 100% din doza zilnica de vitamina C, ceea ce poate ajuta la cresterea nivelului de colesterol "bun" - HDL - si la intarirea oaselor.
Poti adauga o felie de lamaie in ceaiul verde. Potrivit unui studiu, citricele maresc capacitatea organismului de a absorbi antioxidantii din ceai cu aproximativ 80%.
 http://www.sanatatesistaredebine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu