..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 31 august 2018

TRATAMENTELE DE ESTETICA DENTARA, SECRETUL CARE ITI ASIGURA DINTI FRUMOSI PE TERMEN LUNG

de  la 29 Iun. 2018
Cine nu isi doreste o dantura alba si stralucitoare, exact ca in reviste? O poti obtine usor cu ajutorul tratamentelor de estetica dentara. In prezent, exista o serie de metode moderne care te vor ajuta sa zambesti cu incredere.

Un zambet sanatos si frumos este dovada clara a unei igiene orale de nota zece. Nimic nu se compara cu sentimentul de incredere in sine pe care il ai atunci cand zambesti fara sa fii stanjenit de aspectul danturii tale.

Tratamentele dentare au evoluat mult in ultimii 30 de ani, astfel ca orice pacient, indiferent de problemele pe care le are cu dintii, ar trebui sa se astepte la rezultate estetice de succes.
 Vom afla in randurile urmatoare ce inseamna mai exact estetica dentara, care sunt principalele beneficii ale procedurii, cand este cazul sa apelezi la aceasta si care sunt cele mai cunoscute tipuri din domeniu.
Ce inseamna estetica dentara?
Estetica dentara este o disciplina stomatologica ce are ca scop infrumusetarea danturii. Tratamentele dentare presupun efectuarea mai multor proceduri de modificare a aspectului dintilor astfel incat rezultatul sa fie unul natural si frumos.
 Medicul specialist nu analizeaza doar aspectul dintilor, ci si pe cel al gingiilor si chiar al buzelor, punandu-se astfel accent pe un tratament personalizat dupa nevoile si dorintele pacientului.
Tot mai multi specialisti in domeniu renunta la metodele clasice de intretinere a danturii si isi indreapta atentia spre cele moderne. Poti beneficia de astfel de tratamente dentare la Clinica stomatologica aesthetic ONE din Bucuresti

De acum tratamentele dentare cu scop estetic nu mai sunt rezervate doar oamenilor bogati, ci au devenit mai accesibile.
Beneficiile tratamentelor de estetica dentara
Tratamentele dentare au o multime de beneficii pentru ca ofera solutii practice pentru o multime de probleme:
- iti ofera posibilitatea sa ai dintii mai albi si mai stralucitori;
- ofera danturii un aspect frumos si natural;
- ofera armonie fetei;
- asigura rezultate rapide;
- asigura rezultate de durata.
In ce cazuri poti sa apelezi la ajutorul tratamentelor de estetica dentara?
Orice persoana care doreste sa isi imbunatateasca aspectul danturii poate sa apeleze la tratamentele dentare estetice. Iata mai jos cateva tipuri de imperfectiuni care pot fi corectate cu ajutorul tehnicilor moderne de stomatologie.
- nuanta inestetica a dintilor;
- dinti asimetrici;
- traumatisme dentare;
- dantura cu textura neomogena;
- inghesuiri dentare;
- abraziune dentara (tocirea dintilor);
- remodelare gingivala (contur gingival neregulat si asimetric).
Tratamentele de estetica dentara: care sunt cele mai cunoscute tipuri?
Tratamentele de estetica dentara variaza de la proceduri simple de albire a dintilor pana la lucrari protetice complexe. Fie ca iti cauti o clinica stomatologica in Bucuresti ori in provincie, trebuie sa te informezi de la inceput ca specialistii pot sa execute tehnici de design dentar.
Cele mai cunoscute si utilizate tratamente de estetica dentara sunt urmatoarele:
Tratamente de albire dentara
Acest tip de tratament dentar presupune curatare aprofundata a dintilor prin care nuanta acestora poate fi modificata dupa dorinta pacientului. Procedura air – flow este cea mai folosita in prezent si ofera o albire usoara a danturii. Pentru persoanele care isi doresc diferente vizibile, este necesara folosirea unor substante mai puternice. In prezent, se practica in unele clinici si albirea dentara profesionala cu laser care are efecte in doar 20 de minute si nici nu apare o oarecare sensibilitate dupa interventie.
Tratamente cu fatete dentare
Fatetele dentare reprezinta o alternativa la tehnica de albire profesionala si, in plus, asigura si indreptarea dintilor. Asadar, poti obtine dinti mai albi si mai indrepti intr-o singura sedinta, fara sa mai fii supus unor tratamente dureroase.

Fatelele ceramice no prep si minimal prep sunt foite subtiri de ceramica, de o dimensiune pana la 0,3 mm, care se atasaza adeziv pe suprafata dintilor fara slefuire (fatete no prep, lumineers) sau doar cu o usoara schitare a limitelor la nivelul smaltului si care ofera un rezultat estetic excelent si o bio-integrare totala.

Fatetele dentare reprezinta o solutie pe termen lung si nici nu trebuie sa iti faci griji ca se pateaza din cauza bauturilor ori a tutunului. Daca sunt intretinute corespunzator, te poti bucura de efectul lor pana la 10 – 15 ani.

Coroane dentare
Acestea sunt lucrari dentare (protetice) care acopera partea vizibila a unui dinte. Coroana are rolul de a prelua din functiile dintelui pe care il inveleste de la aspectul estetic pana la cel practic.

Dintii ciobiti, rupti ori cariati sunt cei care necesita o coroana dentara pentru a-si recapata aspectul frumos pe care il au in mod natural.
 
Bijuterii dentare
Bijuteriile dentare sunt alte tratamente ce fac parte din sfera esteticii dentare. Aceasta tehnica presupune aplicarea unor pietre pretioase de diferite culori si forme, de preferat de mica dimensiune. Se poti aplica prin lipire pe suprafata dintelui ori prin scobire, depinde de recomandarile specialistului in domeniu.
 
Incrustatii
Acestea sunt reconstructii dentare de mici dimensiuni care completeaza portiuni lipsa din coroana unui dinte. Aceasta ofera posibilitatea de a restaura pierderile severe de substanta suferite la nivelul dintelui.

Incrustatia dentara poate fi confectioanta din ceramica, din diferite aliaje (CrNi, CrCo) sau din zirconiu
http://www.sanatatesistaredebine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu