..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 7 mai 2018

Frecventa vibrationala a corpului uman

In 1992, Bruce Taino, de la universitatea de Stat din Cheny, Washington a construit primul aparat din lume ce masoara si monitorizeaza frecventa vibrationala a corpului uman. 
Prin acest aparat s-a stabilit ca frecventa medie a unui organism sanatos este undeva intre 62 – 68 Hz .
Cand aceasta frecventa vibrationala scade , sistemul imunitar este afectat in asa fel incat sub 58 Hz apar primele simptome de raceala si gripa, sub 55 Hz boli precum Candida, sub 42 Hz – cancerul , etc.

Aparatul Taino, denumit astfel dupa numele celui care l-a construit este certificat cu 100% acuratete dar este folosit doar in domeniul agriculturii .
Un studiu al spectrului de frecventa a alimentelor folosite ca hrana de catre populatia Terrei, facut cu ajutorul acestui aparat , a demonstrat ca toate alimentele prelucrate au o frecventa ce tinde spre zero si implicit duc si la reducerea frecventei organismului uman. Totodata s-a stabilit ca toate alimentele proaspete au o frecventa ce depaseste 15 Hz (cele uscate intre 12 – 22 Hz iar cele proaspete intre 20 – 27 Hz ).
Pentru ridicarea frecventei vibrationale s-a demonstrat si faptul ca banalele uleiuri esentiale folosite in aromaterapie au o frecventa ce incepe de la 52 Hz si ajunge chiar si la 320 Hz (ex. uleiul de trandafir).
Frecventele mari ale acestor uleiuri crează un mediu in care virușii, bacteriile, microbii, ciupercile etc. nu pot exista.


Un comentariu: