In 1992, Bruce Taino, de
la universitatea de Stat din Cheny, Washington a construit primul
aparat din lume ce masoara si monitorizeaza frecventa vibrationala a
corpului uman.
Prin acest aparat s-a stabilit ca frecventa medie
a unui organism sanatos este undeva intre 62 – 68 Hz .
Cand aceasta frecventa
vibrationala scade , sistemul imunitar este afectat in asa fel incat
sub 58 Hz apar primele simptome de raceala si gripa, sub 55 Hz
boli precum Candida, sub 42 Hz – cancerul , etc.
Aparatul Taino, denumit
astfel dupa numele celui care l-a construit este certificat cu 100%
acuratete dar este folosit doar in domeniul agriculturii .
Un studiu al spectrului
de frecventa a alimentelor folosite ca hrana de catre populatia
Terrei, facut cu ajutorul acestui aparat , a demonstrat ca toate
alimentele prelucrate au o frecventa ce tinde spre zero si implicit
duc si la reducerea frecventei organismului uman. Totodata s-a
stabilit ca toate alimentele proaspete au o frecventa ce depaseste
15 Hz (cele uscate intre 12 – 22 Hz iar cele proaspete intre 20 –
27 Hz ).
Pentru ridicarea
frecventei vibrationale s-a demonstrat si faptul ca banalele
uleiuri esentiale folosite in aromaterapie au o frecventa ce incepe
de la 52 Hz si ajunge chiar si la 320 Hz (ex. uleiul de trandafir).
Frecventele mari ale
acestor uleiuri crează un mediu in care virușii, bacteriile,
microbii, ciupercile etc. nu pot exista.
Multumesc!
RăspundețiȘtergere