..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 septembrie 2017

4 lucruri care se intampla cu corpul tau dupa ce implinesti 40 de ani

de  la 2017-09-04




Se spune ca varsta este doar un numar, dar oricat ti-ai dori sa gandesti asa, totusi exista anumite schimbari care se petrec in corpul tau. Iar implinirea varstei de 40 de ani te pune fata in fata cu 4 lucruri care se intampla in organismul tau. Iata despre ce modificari este vorba si cum le poti face fata mai usor

1. Nu mai slabesti atat de usor

Daca inainte reuseai sa scapi de kilogramele nedorite doar pentru ca renuntai la paine timp de cateva zile, de acum vei incepe sa observi ca trebuie sa depui mai mult efort in acest sens. Dupa implinirea varstei de 40 de ani, metabolismul incetineste, astfel ca organismul tau nu mai poate sa arda la fel de eficient caloriile consumate. Nici macar acele diete care promit rezultate incredibile peste noapte nu vor mai fi cele mai bune prietene ale tale. Prin urmare, trebuie sa faci mai multe modificari in alimentatia ta. Din dieta femeilor care au peste 40 de ani nu trebuie sa lipseasca alimentele bogate in vitamine, antioxidanti acizi grasi Omega-3.

2. Memoria incepe sa iti joace feste

Indiferent de cat de buna a fost memoria ta pana acum, dupa implinirea varstei de 40 de ani vei realiza ca aceasta nu mai functioneaza ca inainte. Incepi sa uiti lucruri simple, nu te mai poti concentra la fel ca inainte asupra activitatilor pe care le ai de indeplinit si nici nu mai retii la fel de repede informatiile noi. Totusi, nu te ingrijora, acesta este o etapa normala a vietii si nu se va intampla dintr-odata, ca si cum ai apasa pe un buton, ci treptat. Iar vestea bune este ca vei compensa situatia cu intelepciunea pe care ai acumulat-o de-a lungul timpului.

3. Observi ca pielea ta incepe sa se schimbe

Din pacate, odata cu inaintarea in varsta, elasticitatea pielii are de suferit, astfel ca apar ridurile si petele pigmentare, iar stralucirea naturala si aspectul fresh se estompeaza. De aceea este indicat sa te ingrijesti de frumusetea pielii tale din timp. Pasii de aur pe care trebuie sa ii respecti mereu sunt: curatarea, tonifierea, hidratarea si exfolierea. Si nu uita de o alimentatie echilibrata si de miscarea fizica. In plus, este recomandat sa incluzi in ritualul tau beauty produse special concepute pentru imbatranirea prematura. Cremele care lupta impotriva ridurilor si serumurile ce ofera stralucire si prospetime ar trebui sa se regaseasca mereu in raftul de cosmetice.

4. Stii exact cine esti si ce vrei

Pana la varsta de 40 de ani inca incerci sa te cunosti mai bine, sa iti dai seama ce anume iti place si ce nu, dar lucrurile se schimba dupa aceea. Complexele fizice nu te mai bantuie la fel ca pana acum, stii deja ce asteptari si ce dorinte ai in dormitor, iar familia si cariera ta au ajuns intr-un punct care te implineste. Nu mai visezi la lucruri care nu au sens, ci lupti pentru cele care merita cu adevarat. De asemenea, nu mai ceri permisiunea celor din jurul tau pentru a-ti trai viata, ci stii deja ce decizii sa iei si incotro sa te indrepti.

Implinirea varstei de 40 de ani sperie multe femei, dar aceasta etapa din viata nu ar mai trebui privita cu teama de acum incolo. Intr-adevar, se intampla multe schimbari in corpul tau, dar acestea pot fi tinute sub control cu o ingrijire adecvata. Daca pui mai mult accent pe lucrurile bune care se intampla in viata ta, vei incepe sa privesti totul cu alti ochi.

http://suntfericita.manager.ro/

2 comentarii:

  1. 40 de ani e altceva decat 50. Iti faci un bilant, cu toate greselile si succesele. poti ajunge inevitabil sa pui in balanta ce ai devenit si ai fi putut, Cand o persoana foarte importanta pentru sufletul tau reapare in viata ta, e normal sa te intrebi de ce acum? e simplu: probabil ca trebuie sa-si refaca CV-ul, adaugand la educatie o referinta. Pentru ca trebuie sa justifice o greseala mare care a dus la pierderea sanatatii mentale a persoanei. si atunci hop-hop cu santaj emotional. Evident ca rezolvand aceasta greseala, deschide profituri mari. De fapt cine a platit cu sanatatea. That is what I think THE PROOF IS REFUSING ANY CONTACT, NOT EVEN IN HANGOUTS for all years, Si acuma mergem la expozitie si zambim in fata camerelor( tre sa se tina de mana.... ce romantic..

    RăspundețiȘtergere
  2. buna ziua, ma cheama Coi ma doare sufletul ca sotia mea este asa bolnava. Are peste 50, si nu rade, pentru ca a facut o pareza pe parte stanga a fetei, A fost ingrozitor ca Dumnezeu i-a mutilat zambetul si rasul . odata eram la un supermarkt si era un copil de 5 ani, eeu i-am zambit iar el a inceput sa tipe: vazuse un monstru. Cum treci prin asa ceva? CATE LACRIMI?

    RăspundețiȘtergere