..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 3 ianuarie 2017

Un nou dispozitiv free-energy va fi disponibil omenirii din martie 2017



  Iată că așa cum scriam în articolele de anul trecut referitoare la invadarea pieței cu o diversitate de dispozitive free energy foarte curând, se adeverește. Începem acest an plin de speranță cu această informație extraordinară. În Croația (țara natală a lui Nikola Tesla), s-a produs un dispozitiv bazat pe tehnologia energiei libere.  

A fost denumit IPP7.4 și este un generator de energie electrică, care livrează o putere de 7.350w (7,35 Kw) la o tensiune de 220V fără a utiliza niciun fel de combustibil pentru activitatea sa. Acesta utilizează propria energie pentru a lucra de la sine. Aceasta este o abordare complet nouă a modului de producere a  energiei electrice. Dispozitivul folosește elemente care se găsesc în alte dispozitive de pe piață, ce sunt folosite de 40-50 de ani, cu unele completări inovatoare în timpurile noi. Dispozitivul este într-o cutie închisă, protejat și izolat de zgomotul pieselor rotative, cu sistem de alarmă pentru siguranța noastră.  

 Acesta este proiectat pentru a lucra în case particulare și vile sau mici ateliere sau obiective independente. În cazul inundațiilor, aparatul se oprește automat el are un întrerupător de circuit (comutator de siguranță), în cazul unei suprasarcini sau scurtcircuit. În cazul unei suprasarcini, aparatul continuă să lucreze imediat ce utilizatorul reduce numărul de consumatori de energie electrică.

Acesta este proiectat să funcționeze în mod constant 24/7 și poate fi oprit manual și pornit din nou, deoarece are o baterie de rezervă cu gel de 48V / 36Ah. Acesta are un certificat tehnic, care nu este dăunător pentru oameni și mediul înconjurător. Utilizatorul (cumpărătorul) trebuie să semneze un contract, pentru a NU deschide dispozitivul pentru o perioadă de 5 ani, care este perioada de garanție, iar această garanție poate fi prelungită pentru următorii 5 ani.

Cutie din panouri unde poate fi ținut generatorul 
  Unitatea de IPP7.4 standard este numai pentru utilizare în interior.
  IPP7.4H vine cu o cutie ermetică și este potrivit pentru utilizarea în exterior.
Greutatea IPP7.4 standard este de aproximativ 95 kg.

Un model cu o putere de 380V (+ 220 V) va fi la vânzare în jurul lunii martie 2017. Adresa site-ului de promovare este : http://innovatehno.eu/products/
 Există date de contact, adresă e-mail, nr. de telefon, etc. Prețul este de 3.800 euro +TVA, iar în Europa se va începe livrarea din iulie 2017. Detaliile sunt pe site.

Microconstrucție afară, unde generatorul poate fi ținut


 Deci dragilor, cu un generator de 7,35 KW putem fi independenți energetic, doar cu acest dispozitiv, nemailuând în calcul celelalte dispozitive care de asemenea există și vor fi lansate pentru vânzare foarte curând. Falimentul corporațiilor energetice este aproape și asta am dorit-o de foarte multă vreme.... Ori se vor transforma în companii ce lucrează în slujba omenirii ori fie-le țărâna ușoară...

Vă voi ține la curent cu tot ce apare nou din acest domeniu. Fie ca Forța să fie cu noi în acest an !

3 comentarii:

  1. Cei care se gandesc să voteze in favoarea lui Trump, vor fi dezamăgiti, deoarece el este un agent iezuit:
    https://www.reddit.com/r/RomeRules/comments/3g7zgf/donald_trump_secret_jesuit_agent_for/

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare are puterea de 7,35 kw/h? Am văzut acele videouri, am rămas plăcut surprins , nu spune nimic de puterea de 380? De ce? Oare pentru o casă ar fi rentabil?

    RăspundețiȘtergere
  3. a dori sa vad daca se poate sau sa iau legatura cu persoane de contactcu care sa pot discut in romina

    RăspundețiȘtergere