..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 16 martie 2016

SPUNE-MI CE CULOARE AU OCHII TĂI CA SĂ-ȚI SPUN CINE EȘTI

de  la 14 Mar. 2016
Spune-mi ce culoare au ochii tai ca sa-ti spun cine estiCuloarea ochilor tai este compusa din 3 pigmenti (caprui, albastru si verde) si este determinata de genetica. Pe langa ochii caprui (cei mai des intalniti), cei albastri si cei verzi (cei mai rar intalniti), exista si combinatii mai bizare, cum ar fi ochii gri, violet sau de culoarea chihlimbarului. Dar exista cumva o conexiune intre culoarea ochilor si felul tau de a fi?
Ochii verzi
Culoarea verde este cea mai dorita culoare a ochilor, dovedeste un studiu. Cei care au ochii verzi sunt creativi, originali, se descurca bine atunci cand sunt stresati si sunt de obicei descrisi de alti oameni ca fiind misteriosi si increzatori. Spontani si mereu curiosi, oamenii cu ochii verzi sunt greu de enervat si vor sa isi traiasca viata din plin. Sunt pasionati de multe lucruri si par a fi mereu energici, radiind. Singurul lucru rau ar fi ca devin invidiosi foarte usor. Dar, in cele din urma, firea lor pozitiva prevaleaza asupra sentimentelor negative.
Ochii caprui
Ochii caprui sunt rezultatul unui nivel de melanina mult mai ridicat decat cel al oamenilor cu ochi de culoare deschisa. Cei care au aceasta culoare de ochi s-ar putea sa doarma mai putin, iar asta ii face sa se trezeasca mult mai greu dimineata. Oamenii care au aceasta culoare a ochilor, culoare asociata cu pamantul, sunt, de cele mai multe ori, asociati cu simplitatea, creativitatea, optimismul si independenta. Oamenii cu ochi caprui sunt descrisi de altii ca fiind politicosi, empatici si practici. Sunt de obicei oameni fericiti, fara a fi materialisti.
Ochii albastri
Pasnici, inteligenti si plini de viata, acesti oameni sunt admirati pentru culoarea ochilor. Exista ceva in ochii albastri care atrage pe toata lumea. Cea mai intalnita trasatura de caracter a celor cu ochi albastri este dorinta de a-i face pe ceilalti sa se simta bine. Sunt foarte atenti la cei din jurul lor si poseda o puternica forta interioara, chiar daca acest lucru nu este evident pentru toata lumea. Oamenii au tendinta de a-i descrie pe cei cu ochi albastri ca fiind slabi, timizi si egocentrici, fara a-i cunoaste cu adevarat. Exista, de asemenea, teoria ca femeile cu ochi albastri indura mai bine travaliul si nasterea.
Ochii caprui inchis/negri
Oamenii cu ochii negri sunt responsabili, secretosi si cateodata indecisi. Totusi, sunt persoane amuzante, iar dupa ce decid sa inceapa o relatie cu cineva, devin loiali si intelegatori. Sunt persoane care vor munci mult pentru ceea ce vor, optimiste si spirituale. Sunt, de asemenea, lideri innascuti, chiar daca nu recunosc acest lucru, dar cei din jur ii caracterizeaza astfel. Un studiu a aratat ca oamenii cu ochii inchisi la culoare se pricep mai mult la sporturile care implica lovirea unui obiect intr-un mod exact (tenis, spre exemplu), din cauza nivelului de melanina din corp. Cu cat exista mai multa melanina in noi, cu atat celulele creierului fac conexiuni mai rapide.
Ochii gri
Ochii gri, desi sunt rari, sunt doar o alta nuanta de albastru. Ochii gri inchis descriu o persoana echilibrata, care stie cum sa se adapteze in aproape orice situatie. Ochii gri deschis sunt oglinda unei persoane care lupta pentru ceea ce vrea si isi doreste sa aiba mereu dreptate. 
Desigur, la fel ca in orice alta evaluare de acest fel, exista exceptii. Dar ele nu fac decat sa confirme regula. Care, nici ea, nu se aplica intotdeauna...
http://www.sanatatesistaredebine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu