..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 martie 2016

APA ITI INFLUENTEAZA SANATATEA. AFLA CUM O POTI IMBUNATATI

de  la 17 mar. 2016
Apa iti influenteaza sanatatea. Afla cum o poti imbunatatiEsti 70% apa. Fiecare organ din corpul tau este format din apa, iar pentru a supravietui ai nevoie de aceasta in fiecare zi. Insa consumul de apa nu are loc numai pentru a-ti asigura supravietuirea, ci si pentru a-ti pastra o stare de sanatate buna si un nivel ridicat de hidratare.

Setea este senzatia care te ajuta sa consumi apa si care nu te lasa sa uiti ca aceasta este esentiala traiului sanatos. Cu toate ca resursele de apa se afla peste tot, este dificil sa gasesti apa pura, curata de care ai nevoie. Mai mult, proprietatile apei din mediul urban se degradeaza in functie de factorii externi. De aceea, este foarte important sa oferi atentie calitatii apei pe care o consumi. 

Ce trebuie sa stii despre apa pe care o bei?
Calitatea apei iti poate influenta starea generala de sanatate. Atunci cand consumi apa cu un pH foarte scazut, lipsita de mineralele esentiale corpului, starea ta de sanatate se poate degrada, incepand de la deshidratare, probleme ale stomacului si pana la probleme ale rinichilor sau vezicii. 
Apa pe care o bei trebuie sa provina din medii cat mai putin poluate si sa contina cantitati echilibrate de calciu, sodiu, magneziu, saruri minerale etc. Atunci cand consumi o cantitate normala de apa zilnic (2 l), metabolismul este accelerat, digestia este imbunatatita, organismul are abilitatea de a elimina toxinele mai rapid, tesuturile, maduva spinarii si articulatiile sunt protejate, iar masa musculara se mentine pe o perioada mai indelungata. De asemenea, rinichii se pastreaza sanatosi, iar bolile cardiovasculare si oboseala pot fi prevenite. 
Un studiu al Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a aratat ca in Romania schimbarile climatice au contribuit in mod deosebit la modificarea calitatii apei. Din acest motiv, un numar foarte mare de cetateni cumpara apa imbuteliata, cu speranta ca aceasta este mai buna la gust si mai sanatoasa. 
Exista un numar urias de factori care pot conduce la degradarea starii tale de sanatate, iar lipsa apei in organism este unul dintre cei mai importanti. Dietele, consumul de grasimi animale, lipsa activitatii fizice, toate faciliteaza crearea unui mediu acid in organism, care afecteaza calitatea lichidelor vitale. Unul dintre cele mai mari riscuri la care ne supunem in acest caz este cancerul. 
Cum poti bea apa de calitate tot timpul?
Din fericire, poti avea control asupra apei pe care o bei si poti contribui la sanatatea ta zilnica. In primul rand, trebuie sa te asiguri ca vei consuma cantitatea de apa necesara organismului tau. In al doilea rand, trebuie sa gasesti solutii pentru a te asigura ca apa consumata este sanatoasa. 
Una dintre cele mai bune optiuni pe care le are orice persoana care isi doreste sa consume apa de calitate este alcalinizarea apei. Acest procedeu poate fi realizat de catre oricine, prin folosirea unui dispozitiv care, dupa introducerea in apa, ajuta la eliminarea deseurilor toxice din organism si alcalinizarea acestuia prin consumul de ioni si antioxidanti. 
Calitatile apei alcaline sunt cunsocute inca din 1850, cand oamenii de stiinta rusi au realizat importanta existentei ionilor negativi in corpul uman. Apa alcalina, o apa ionizata, este o optiune la indemana pentru a indeparta acidul excesiv din corp si pentru a obtine o stare de sanatate echilibrata. 
http://www.sanatatesistaredebine.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu