..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 16 martie 2016

10 TIPURI DE OAMENI CARE ITI DISTRUG RELATIA

de  la 13 Mar. 2016
10 tipuri de oameni care iti distrug relatia
Ori de cate ori avem nevoie de un sfat avizat incercam sa gasim raspunsurile la un specialist in domeniu.
Spre exemplu, in momentul in care avem nevoie de consiliere sau orientare in afaceri vom cere sfatul acelui prieten care are succes acum si toata viata a facut alegeri bune in cariera. In schimb, il vom evita pe cel care nu si-a gasit inca drumul in viata, isi schimba jobul anual si se reorienteaza permanent catre noi domenii.  In cazul in care ai nevoie de sfaturi culinare sau doar vrei sa afli cum sa gatesti o cina gustoasa, nu iti vei suna acea prietena care nici macar nu stie ca are bucatarie in casa. Si cu toate ca suntem atat de obisnuiti si doritori sa primim sfaturi avizate, atunci cand vine vorba de relatia in care suntem implicati ascultam orice si pe oricine.
Exista momente in care suntem atat de suparati incat avem tendinta de a suna toate persoanele cunoscute sau chiar de a ne deschide sufletul in fata primului strain cu care intram in vorba. In acest mod, cautam sfaturi intelepte si alinare in cele mai ciudate locuri. In aceste momente toata lumea are o parere, in special prietenii nostri. In mod ciudat, ei stiu exact cum ar reactiona daca ar fi in locul nostru si ce ar face ei mai bine, iar multi dintre ei vor avea argumente puternice ce ne vor face sa implementam sugestiile primite. Insa orice relatie are perioade bune si perioade mai putin bune, iar noi ar trebui sa primim sfaturi din partea acelor persoane capabile sa inteleaga asta.
Astfel, daca scopul tau este de a-ti construi o relatie fericita si sanatoasa, va trebui sa inveti intai ca in jurul tau se afla cateva tipuri de oameni al caror sfat nu trebuie sa il iei in considerare.
1. Prietenii singuri
Acei prieteni neimplicati intr-o relatie sunt experti in a fi singuri, insa ei au o multime de pareri si opinii cu privire la ceea ce ar face, ceea ce nu ar face, ceea ce ar spune si ce asteptari ar avea de la partener. Problema este ca ei nu au fost in relatii, iar opinia lor este raportata doar la propria imagine si fel de a gandi. Si serios acum, de ce ai cere sfatul tocmai acelei persoane care a facut mereu alegeri proaste in viata?
 
2. Prietenii divortati
Fiind tocmai iesiti dintr-o relatie, opiniile lor vor fi influentate de experientele traite, de dezamagirile de care au avut parte. Multi dintre ei au cele mai bune intentii in a te sfatui si chiar au idei grozave despre cum ar trebui sa reactionezi in diferite situatii, despre ceea ce ar trebui sa accepti sau nu si cate compromisuri poti face. Prietenii divortati vor incerca sa iti fie de ajutor si sa te indrume, dar exista posibilitatea ca acela sa nu fie drumul pe care tu ai nevoie sa il parcurgi. 
3. Parintii
Doar pentru ca iti iubesti partenerul si partenerul tau te iubeste, nu inseamna ca te poti complace in confortul unei relatii fericite si totul va fi bine, constant va trebui sa depui efort. In cazul in care partenerul decide sa te duca acasa la parintii lui, iar tu vei fi nepoliticos sau constant cu privirea in telefon ai putea regreta mai tarziu. In cazul in care pentru partenerul tau conteaza mult parerea parintilor, ar fi bine sa incerci sa ai o relatie amiabila cu ei chiar de la inceput. In acest mod, poti fi sigura ca vei avea parintii lui de partea ta si pe viitor. Insa in cazul in care ii vei jigni in mod accidental, nimeni nu iti poate promite ca acestia nu te vor vorbi de rau. 
4. Prietenii care cred ca partenerul tau nu este suficient de bun pentru tine
Cu siguranta ti s-a intamplat sa intalnesti o persoana care iti place, dar prietenii tai sa creada ca aceasta este urata sau respingatoare. Acesta este momentul in care vei incepe sa te intrebi daca nu ai facut alegerea gresita. Odata pusa pe ganduri, ai putea sa transformi mental partenerul perfect intr-o persoana urata.
  
5. Prietenii care doresc in mod constant atentia ta
Daca prietenii tai se plang si iti reproseaza adesea ca petreci prea mult timp cu noul tau partener, inseamna ca ei sunt doar plictisiti si suparati pentru ca tu ai putea avea ceva mai bun de facut. Prietenii adevarati nu te vor face sa te simti prost pentru ca esti fericita, ci se vor bucura pentru tine. 
6. Prietenele care flirteaza cu iubitul tau
Prietenele care flirteaza cu noua ta cucerire, iti suna iubitul si intretin conversatia ore intregi cand tu nu esti prin preajma, cel mai probabil cauta modalitati de a va face sa va indepartati, ceea ce, inevitabil, duce la despartire.
7. Persoanele ce nu iti respecta partenerul
Daca prietenii tai iti ignora partenerul sau il trateaza cu lipsa de respect ori de cate ori petreceti timp impreuna, este foarte posibil ca atitudinea lor sa aiba influente negative asupra iubitului tau.

8. Persoanele care te vorbesc de rau 
Daca prietenii tai povestesc cele mai penibile experiente prin care ai trecut si iti scot in evidenta defectele in fata noului tau partener, cel mai probabil sunt gelosi. Un prieten adevarat te va lauda si iti va face iubitul mandru ca te are alaturi.
9. Prietenii care flirteaza cu tine
Noul tau partener se va simti incomod si nesigur daca unul din prietenii tai de sex opus flirteaza cu tine. Indiferent de faptul ca insistentele si glumele au loc pe Facebook, pe strada sau intr-un bar, acestea il vor face pe iubitul tau sa isi piarda increderea in tine.
  
10. Prietenii care stiu prea multe
De cele mai multe ori, iubitul tau nu isi va dori ca tu sa discuti toate detaliile intime ale relatiei cu prietenii tai. Pentru a te asigura ca prietenii nu iti vor afecta relatia, pastreaza anumite lucruri pentru tine, in special atunci cand vine vorba de ipostazele jenante in care ti-ai surprins iubitul.
http://www.sanatatesistaredebine.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu