..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 februarie 2016

Realitate mistificată de Poliția Română

ACCESAȚI:

https://www.youtube.com/watch?v=qe6FzPeEENc&app=desktop&hd=1

6 comentarii:

  1. golaneala romaneasca, sa va fie rusine

    RăspundețiȘtergere
  2. Este incredibil că o instituția a statului, Poliția Română, își minte cetățenii! În interesul cui și la ordinul cui a dat publicității și a transmis la Uniunea Europeană, o informație falsă? Dumnezeule, chiar suntem o țară bananieră în care poporul este manipulat pe față și luat de prost??

    RăspundețiȘtergere
  3. Iată că demnitatea românilor este din nou călcată în picioare de Poliția Română, al cărui rol ar fi să ne apere, nu să ne mintă. La ordinul cui o face? Ce încredere mai putem avea în această instituție a statului, mincinoasă și manipulantă? Este indubitabil că MISA este din nou pusă la zid de forțe oculte care au interese ca o școală de yoga corectă să fie călcată în picioare. Sunt indignată și protestez în calitate de cetățean român. Delia Ciochină.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cerem ca Ministerul de Interne să se sesizeze, să-i cerceteze și să-i demită pe cei vinovați. Cerem să nu mai fim mințiți de instituțiile statului, mai cu seamă de cele a cărei menire este să lupte împotriva minciunii și înșelătoriei.
    Respectați-ne demnitatea de cetățeni români! Prezentați scuze publice și retrageți informațiile false pe care le-ați trimis și la Uniunea Europeană.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bătaie de joc și nesimțire maximă, se impune destituirea și arestarea celor care au inițiat acestea.

    RăspundețiȘtergere
  6. RUȘINE POLIȚIEI ROMÂNE!! Vă plătim pentru a ne apăra, pentru a ne asigura liniștea și respectarea dreptății și echității, nu pentru a-i aresta pe cei care nu convin masoneriei. George Scutaru

    RăspundețiȘtergere