..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 9 iunie 2015

De la Mama Maria

(24 mai 2015; channeler Ann Dahlberg)

Traducere: Const. Mihăilescu

Eu sunt Mama Maria și mă aflu astăzi aici, pentru că vreau să vă spun că acum este momentul pentru un salt cuantic. Cerul v-a lăudat și a constatat că sunteți gata pentru un salt major de conștiință. Acest lucru este valabil pentru întreaga omenire dat fiind faptul că conștiința colectiva a umanității, a crescut și se apropie de momentul basculării. Lumina a ajuns acum la un număr important de inimi, ceea ce face posibil ca în curând condiția energetică să fie îndeplinită. 
Acesta place inimii mele căci nu foarte mulți oameni vor rămâne înafara saltului cuantic, care vă va duce într-o dimensiune superioară. 
Cum această veste este extrem de proaspătă, aveți și avem tot dreptul să considerăm momentul prezent ca un prilej de mare sărbătoare.
Mulțumesc lui Dumnezeu că a făcut acest gest de mare înțelegere și iubire față de poporul meu, oferindu-i Înalta Sa Grație. El lasă să i se vadă strălucirea Sa și permite ca Lumina să penetreze în cele mai ascunse unghere. Iubiții mei, se deschid în curând porțile tărâmului pe care l-ați visat și spre care ați mers multe vieți. Întunericul se va risipi repede și norii negrii și amenințători, care vă acopereau orizontul și lumina, se destramă.
Odată ieșiți dincolo de neguri, veți deveni cu adevărat și pentru totdeauna, liberi.
Multe ființe celeste și din civilizațiile iubitoare ale universului, sunt aproape de voi, vă îndrumă și vă ajută efectiv să faceți cât mai curând acest salt cuantic. Le este și lor mult mai ușor s-o facă acum căci aproape tot întunericul dispare, creând-le și lor condiții optime de staționare. Voi, unii dintre voi, trebuie să facă și ultimul efort pentru a arunca tot întunericul care mai există ei, în corpul și mintea lor. Polaritate va exista totdeauna însă între cele două aspecte, la nivel de univers, trebuie să existe un perfect echilibru. La voi, pentru ca echilibrul să se restabilească a fost nevoie de o puternică infuzie de Lumină. Partea bună a lucrurilor, a creației, se va manifesta și în această parte a universului. Acesta este țelul, acesta este sensul mișcării, aceasta este intenția generală și majoritară a ființelor angrenate în ascensiune. Mulți dintre voi au ajuns deja, alții sunt așteptați să sosească. 
Dacă ați putea vedea ce priveliște idilică, ce minunat tablou, ce extraordinară panoramă oferiți voi cei care intrați „pe porțile larg deschise” unde sunteți întâmpinați cu flori și zâmbete de iubire !! Toți care sosesc sunt înfometați, dar nu de prozaica hrană ci de Lumină.  Cât de mult îmi place să privesc aceste minunate scene de exuberanță !! 
FACEȚI LOC, CĂCI VIN COPIII MEI DE PE PĂMÂNT !!
 Știu că uneori ați avut dubii, în mintea voastră a încolțit teama că ați rătăcit calea, că eforturile ar putea fi zadarnice. Dar inima și sufletul vostru v-au încurajat să depășiți acele momente de cumpănă, de restriște, și, din când în când, Spiritul vostru Interior v-a dat câte un fulger ca să vă lumineze calea.
Voi Lucrătorii întru Lumină aveți de ce fi mulțumiți. Prin ceea ce ați făcut și faceți dați dovadă de o înțelegere superioară și de un devotament de care eu, Mama voastră, mă simt mândră. Doamne, iartă-mă că mă laud cu faptele copiilor mei !! Munca voastră a deschis o nouă lume pentru mulți oameni din întreaga lume a planetei.
Toți suntem aici recunoscători pentru munca intensă pe care ați depus-o. Pentru acest minunat rezultat și pentru determinarea voastră, vă mulțumim și vă iubim dincolo de cuvinte. Vă aclamăm pentru curajul vostru. În eoni de existență, curajul vostru și dârzenia nu vi s-au epuizat. Ați avut adversari puternici, căliți în multe lupte ale universului. Cu toate acestea, voi sunteți învingătorii. Ați cucerit redutele întunericului.
Acum veți ieși din iluzie, dragilor, și ceea ce veți vedea și veți înțelege va fi peste tot ce ați întâlnit până acum, s-au v-ați putut imagina. Știu că nu v-a fost deloc ușor. Această etapă a călătoriei o veți încheia cât de curând.
Puțin mai aveți voi, cei care încă n-ați ajuns. Încercați să nu lăsați pe nimeni în întuneric, dar nu-i forțați s-o facă.
Dorul de lumină v-a făcut să vă accelerați înaintarea. Iat-o, LUMINA se ivește la orizont. E dreptul vostru să iuțiți pasul sau să alergați spre ia. Toate temerile vor dispărea; deplina voastră libertate devine o realitate de necontestat;voi renașteți ca pasărea Phoenix și veți zbura ori unde veți dori. Lumina va străluci în inima voastră pură și neprihănită                                   
Vă iubesc atât de mult !!
Mama voastră, Maria
SURSA:  www.sananda.website


2 comentarii:

  1. Doamne,ce frumos.Intr-un vis,cam de o luna in urma l-am avut...dupa o serie de lupta cu fricile,am iesit la mal dintr-o mare piscina.Am nimerit intr-o piata unde avea loc o spectaculoasa sarbatoare.Erau toti imbracati frumos,dansau,se veseleau,ospatau.Doar eu eram fara haine,la inceput m-am genat putin,dar apoi n-am mai dat importanta.Cum eram flaminda cautam ceva sa imbuc,dar nu orisice,dar anume o prajitura in forma de corj -ii ziceam noi la scoala,in forma de potcoava.Cind l-am gasit am devenit foarte multumita.Apoi privirea mi s-a aruncat spre o cetate sclipitoare cu turnurile aurii,cind deodata in spatele ei s-a inaltat alta exact asa,doar culorile erau mai vii si era mai sus.Am ramas vrajita admirind-o,astfel m-am trezit cu un semn de intrebare...o fi Noul Ierusalim?sau Noul Pamint? Acest mesaj pe care il astept de prin 2oo8,scuzati ca mi-am creat asteptari,mi-a amintit de acest vis-mesaj de la Ingeri,care m-a ajutat sa completez talmacirea:mai port simtul de vina,de rusine pentru goliciunea spirituala,pentru intirziere.Am ritardat in blocajele mele foarte mult timp si acum sunt foarte flaminda,sorb cu paharul cel mare,ca sa reusesc.Stiu ca nu-i bine sa precipitam lucrurile,dar asta e ritmul meu.Ma accept asa cum sunt si simt ca voi reusi.Vom reusi cu totii,care avem aceasta intentie sincera si ferma.Impreuna cu maicuta-Gaia eliberam ultimele bagaje,ca sa ne fie zborul mai usor.Va sunt tuturor recunoscatoare,draga Familie,draga Creator Mama/Tata,fiindca m-ati ghidat,am ,,crescut,,impreuna.Si acum ne inaltam in Unu,continuind calatoria noastra infinita.Ma binecuvintez si Va binecuvintez din profunzimea Fiintei Divine,care o reprezentam in originea noastra.Sa va fie sarbatoarea pe cinste.Si asa este.

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNE CE FRUMOSSS INTRADEVAR AM TRAIT STARI DE NEDESCRISCITIND MESAJUL .Ma bucur dragii mei ,ma bucur mult ca in sfarsit FRATII NOSTRI STELARI SUNT PRINTRE NOI .AM avut un vis acum trei zile in care vedeam si eram enorm de fericit ,strigam la toti ,celor care le -am spus pana acum despre existenta fratilor nostri galactici ,vedeam nave peste tot veneau pana langa noi sa le admiram si lume multa era entuziasmata de adevar. Si le spuneam in vis vedeti ,vedeti v am spus de atatea ori despre Ele Ca AM VAZUT DE MICUT COPIL NAVA MAMA. SI ca exista mereu intre noi ,,dragii mei ,va impartasesc Toata dragostea mea Catre voi PAMANTENILOR FIINTE DE LUMINA SI CATRE VOI FRATII NOSTRI GALACTICII ,,DE MICUT COPIL ASTEPT CLIPA ACEASTA ,,MA BUCUR IN TOATA FIINTA MEA CA IN SFARSIT FRATII NOSTRI AU DEBARCAT INTRE NOI ,AI SIMTIM ,AI VEDEM ,ESTE CEVA SENZATIONAL ,

    RăspundețiȘtergere