..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 6 iunie 2015

De la Grupul Arcturian

 (24 mai 2015; channeler: Marilyn Raffaele)

Noi venim cu dragoste pentru a ajuta toate ființele aflate în călătoria lor evolutivă.       

M.R.
În acest moment, lumea voastră pare a fi saturată cu imagini intense ale binelui și răului – la cotele cele mai înalte ale dualității. Acest lucru se datorează faptului că energiile Luminii răscolesc stabilitatea dogmelor filozofice ale vechilor concepte de credință.
Bucurați-vă, dragilor, pentru că înlăturarea lespezilor grele ale întunericului ajută la trezirea și conștientizarea voastră. Acum se învață că tot ceea ce este în exterior reprezintă o reflectare a ceea ce există în interior.
Încet, dar sigur, conștiința Unimii se dezvoltă, ia amploare. Tot mai mulți oameni sunt ghidați intuitiv spre a fi în slujba omenirii și a fiecărei ființe: om, animal, plantă, mediu, în general. O înțelegere a multora că TOTUL ÎNSEAMNĂ UNUL se naște treptat, implementată mai întâi în inconștient, după care trece în înțelegerea conștientă.

Mari energii venite din înaltele dimensiuni servesc pentru a deschide inimile tuturor celor care sunt gata, trecerea lor în mai adâncul înțelegerii faptului că fiecare persoană, indiferent de culoarea pielii sau de limba pe care o vorbește, precum și toate formele de viață, sunt plămădite din aceeași substanță și se nasc pentru a căuta același lucru, dar în funcție de nivelul de înțelegere al fiecăruia. Aceste dorințe sunt: pacea, armonia, abundența, bucuria -- toate aspectele iubirii necondiționate, esența divină a tot ce există, mereu prezentă și întotdeauna așteptată.

Adesea, aceasta este doar o experiență manifestată, uneori, prin dezastre la nivel fizic, dar care aduce conștientizare celor care mai țin încă strâns la avuția materială, și sunt dominați de sentimentul separării. Ei aleg să trăiască în turnuri și palate, demonstrând opulență și infatuare. Ei ajung să se separe tot mai mult de lume, creându-și o lume a lor minusculă, în care își etalează „agoniseala” strânsă, mai tot timpul, prin jaf, corupție și minciună. Schimbarea nu este percepută de aceștia ca o binefacere, o înălțare ci o nenorocire care-i propulsează în față pentru ca societatea să le vadă adevărata față, adevăratul caracter. Și, pentru aceasta ei urăsc schimbarea și se agață de prezent sau de trecut.
Dragilor, mesajul de astăzi este despre dragoste, un subiect despre care se vorbește și se discutată la toate nivelurile în întreaga voastră lume.

O înțelegere profundă și mai adevărată a naturii divine a Iubirii este vitală pentru evoluția spirituală. IUBIREA este sentimentul de unitate și stă la baza a tot ce există. Acesta este liantul care ține laolaltă toate lucrurile, toate lumile, „cerul și pământul”  și este interpretat și experimentat în funcție de starea de conștiență a individului.
Exemplu: Iubirea ca energie de legătură între toate lucrurile din cadrul UNITĂȚII. Conștiința, omniprezentă, interpretată prin starea evoluată UNU, și care nu se manifestă în exterior prin război, viol, abuz, și toate celelalte experiențe ale dualității și separării. Starea de conștiință consensuală admite colectivitatea în unitate, interesul, țelul și regăsirea individului într-un tot în care părțile se manifestă în armonie și consens.
Un sentiment de mai înaltă iubire începe să se trezească în inimile oamenilor. Dragostea, energia de legătură între toate lucrurile vii, începe să experimenteze și altceva, să recunoască și să cerceteze mai profund dincolo de sistemele de credinta din trecut.
Cei mai mulți dintre voi au avut sau au vieți în care iubirea a însemnat, în general, numai relația dintre mamă și copil, sau poate între prieteni sau iubiți. Dragostea a fost mai mult un barter și aproape niciodată necondiționată. Adesea, căsătoriile nu s-au bazat pe iubire ci mai mult pe interese, mai cu seamă materiale. Multă, prea multă vreme, căsătoriile au reprezentat niște contracte prin care se încerca sau se garanta, cel puțin în prima parte, un anume confort, o anume siguranță materială iar „la nivele mai înalte” condiția îndeplinită a unei păci între două țări, sau familii, mai ales regale. Pentru cei din clasele de jos, căsătoria a reprezentat adesea încă o pereche de brațe care să muncească pentru a face față vicisitudinilor vieții.
Femeile au fost, de cele mai multe ori, considerate monedă de schimb sau pur și simplu bun mobil, un mijloc pentru atingerea unui scop.
Dragostea, chiar și în sens uman, rareori a fost luată în calcul, atunci când s-au tranzacționat căsătoriile. Când s-a întâmplat să fie vorba de o dragoste curată, netranzacționabilă, cel puțin una din familii a contestat-o ca fiind necorespunzătoare rangului pretins.
S-a acordat foarte puțină înțelegere naturii reale a Iubirii, cu excepția misticismului de ocazie. Concepte care se regăsesc în dualitate au proliferat separarea sau constituirea de mici nuclee cu identitate de conștiință în care iubirea a fost mereu condiționată sau, după caz, reprimată, mai cu seamă din cauza unor modele limitate de gândire și dogme stereotipe.

De data aceasta, în epoca actuală, dragostea începe să fie recunoscută ca mult mai mult decât simplu atașament emoțional.
De-a lungul timpului, anumite conștiințe mai evoluate au încercat să implementeze conceptul iubirii necondiționate, prin diverse discursuri și alte acțiuni, dar cea mai mare parte a umanității a rămas în espectativă sau nu a acceptat acest concept. („Cum adică? fără să primesc ceva în schimb?”) Cea mai mare parte a ființelor umane au repudiat demersul căci, de fapt, el era plasat pe un palier superior de conștiință și înțelegere.

 Actualele transformări din interiorul ființei voastre vor duce la o nouă conștiință a fiecăruia dintre voi, și sunt șanse mari ca această „operațiune” să reușească.  Se va ajunge destul de repede la creșterea capacității de învățare, de înțelegere și acceptare a faptului că acest adevăr universal, IUBIREA NECONDIȚIONATĂ, stă la baza a tot ce există în Univers și în Cosmos.
Ați evoluat mult, atât de mult încât sunteți pregătiți să acceptați și să integrați adevărul universal al iubirii neconditionate.
Aceasta trebuie să devină o stare de conștiință neechivocă, pe care sufletul vostru o dorește.
Nu trebuie să fi atins pe deplin această stare de conștiință, pentru a putea merge mai departe, dar trebuie să aveți intenția de a face acest lucru, în modul cel mai onest.
Dimensiunile mai înalte sunt dimensiunile în care baza existenței este iubirea, fără de care ființa se abate din drum și alege căile separării, izolării, fricii și urii.

Necesitatea iubirii necondiționate este un urcuș care trebuie escaladat pentru ca odată ajunși în vârf să puteți vedea toată măreția panoramei a adevărului universal.
Este posibil să existe dragoste necondiționată, chiar și la cei care trăiesc la niveluri foarte dense de conștiință, de îndată ce se înțelege și se acceptă că iubirea necondiționată nu este o acceptare a acțiunilor cuiva, nici o scădere a nivelului tău de conștiință, ci o realitate pe care o întâlnești și căreia trebuie să-i accepți existența.
Nu este nici impunerea nașterii unei atracții sau acceptarea totală a tot ce există în lume, indiferent cât de mult haos poate cuprinde această lume. Nu este nici dorința emoțională de a fi cu persoana, locul sau activitatea preferată. Ele pot fi părți componente ale acesteia dar nu condiționalități.
Iubirea necondiționată este recunoașterea a ceea ce există, și reprezintă o formă a creației divine, din moment ce divinitatea se regăsește în toate, chiar dacă acelui produs al creației nu-i pasă de cum se poziționează Divinitatea față de el.
Iubirea necondiționată înseamnă sentimentul care se revarsă asupra oricărei persoane sau situații față de existența căreia devii conștient.
Pentru a învăța să-ți exprimi iubirea necondiționată există și anumite tehnici care te pot ajuta.
Începe prin a vizualiza existența unui diamant în inima fiecărui om. Încearcă să devii conștient de valoarea lui și dorește-ți să fii cât mai aproape de el pentru a-i admira reflexele și toate detaliile. Când întâlnești sau relaționezi cu cineva, caută să-i întrevezi diamantul, căci sigur el există. Poate că fizionomia acelei persoane nu te atrage, poate că atitudinea ei nu-i cea mai potrivită, dar nu uita că el poartă necondiționat un diamant pe care, din varii motive, îl ține ascuns, sau nu este conștient că-l are. Tu caută-l și delectează-te cu frumusețea lui căci nu este un diamant oarecare ci unul divin.

Dragilor, în mod necondiționat va veni momentul când fiecare dintre voi va realiza că există o unitate în conștiința lumii care nu a existat, nu putea exista în dualitate, acolo unde separarea făcea legea. Mulți dintre voi sunteți Lucrători întru Lumină și aveți menirea de a face să se apropie acel moment.

Încercați și vă eliberați de tentația de a-i judeca pe ceilalți. Judecata și critica sunt moduri de exprimare a sentimentului fricii. Frica determină îngrijorarea, preocuparea că ceilalți vă vor lua ceea ce aveți: proprietăți materiale sau libertatea. Schimbați-vă aceste convingeri amintindu-vă că voi sunteți în principal sufletul pe care nimeni nu vi-l poate lua fără ca voi să acceptați.

Tu ceea ce se așteaptă acum de la voi este să nu vă opriți, să faceți următorul pas, și aceasta înseamnă să acceptați să fiți promotorii IUBIRII NECONDIȚIONATE.
 Poate la început mintea voastră va fi reticentă, dar, prin insistență, o puteți convinge să vi se alăture în acest demers. 

Acest lucru nu înseamnă că singurul vostru obiectiv în viitor trebuie să fie acceptarea comportamentului în care dați prioritate iubirii necondiționate. Important este ca, atunci când se ivește ocazia, să nu cedați tentației de a întoarce spatele. 
Oricum, acesta este pasul care se așteaptă de la voi să-l faceți pe drumul călătoriei pe care v-ați angajat. Știm că sunteți pregătiți pentru aceasta.
Suntem Grupul Arcturian.

Sursa: http://www.onenessofall.com/newest.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu