........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

joi, 12 februarie 2015

Cea mai simplă metodă de prevenire a Alzheimer-ului !


Cercetatorii Lawrence Katz si Mamung Rubin au descoperit ca este necesar sa stimulam cealalta emisfera cerebrala pentru a preintampina topirea creierului datorata rutinei (care ne scuteste de efort in executarea unor activitati intelectuale). 

Din anul 2000, sus-numitii au creat Neurobionica care subliniaza necesitatea efortului suplimentar impus creierului.

Sunt recomandate niste exercitii-eforturi de biciuire a celeilalte emisfere (cea dreapta  dirijeaza miscarile partii stangi a corpului si invers):
 - Puneti ceasul la mana cealalta,
 - Spalati dintii cu cealalta mana,
 - Mergeti spre casa si de acasa spre obiectivul propus pe alt drum,
 - Mergeti in casa cu spatele (chinezii faca asta zilnic in cadrul exercitiilor efectuate în parcuri),
 - Priviti cu ochii stransi,
 - Priviti fotografiile  tinandu-le cu susul in jos sau cu capul aplecat,
 - Stimulati cerul gurii cu arome foarte diferite,
 - Priviti ora ceasului in oglinda,
 - Miscati mausul cu cealalta mana,
 - Spalati-va partile intime cu cealalta mana,
 - Mancati tinand tacamul in cealalta mana,
 -Taiati painea cu cealalta mana, - Faceti orice alte exercitii ,conform cu imaginatia fiecaruia,care sa contravina rutinei zilnice.
Incepeti aceasta activitate chiar acum, trimițând mesaj către prieteni. 

 (pentru conf. C.M.)


3 comentarii:

 1. Da rezultat si in urma interventiilor de estapedectomie?
  Simtomele sunt ireparabile,nimeni nu stie ce sa.mi spuna

  RăspundețiȘtergere
 2. Da rezultate si in urna estapedectomiei?simtomele sunt aceleasi si nu gasesc solutia de a elimina starile de ameteli si tremur

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tremurul denota o intoxicare cronica a organismului, datorita alimentatiei gresite. Cauta sa consumi cat mai multe alimente in stare naturala, nepreparate termic. Consuma cat mai des suc proaspat de morcov+sfecla rosie+telina. F. important:DEZINTOXICAREA PERIODICA A ORGANISMULUI. Se face astfel:1)Curatarea colonului prin "spalatura colonica"(de 2-4 ori pe an) 2)Clisma de 1-2 ori/saptamana, cu apa+1lgt.argila+1lgt.bicarbonat de sodiu.Citeste cartea: Ghidul dr.Jensen pentru dezintoxicare intestinala. Daca urmezi cele de mai sus,vei avea rezultate care te vor uimi. Eu m-am vindecat astfel de "Anemie Biermer", considerata nevindecabila de medicina alopata.

   Ștergere