..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 august 2014

Extinderea conștiinței voastre,


Mesaj de la Arcturieni.
(Partea a 2-a)
(28 iulie 2014; channeler Paul Marwood)
Traducere Const. Mihăilescu.
 


"Salutări dragă Paul, suntem Arcturienii. 
Vom continua discuția noastră cu privire la extinderea conștiinței voastre. Pe aceia dintre voi care au citit sau ascultat comunicarea noastră anterioară, efectuată cu câteva săptămâni în urmănă (n.m., 27 iunie a.c.), îi încurajăm să petreacă cât mai mult timp în natură. 

Există o energie pașnică, calmantă care vă înconjoară, în timp ce vă aflați în natură. Face bine sufletului și vindecă multe afecțiuni ale corpului fizic, afecțiuni cu care vă confruntați. Când aveți posibilitatea, luați o pauză și mergeți în natură, fiți acolo.

 În comunicarea anterioară încurajam să încercați să vă conectați mai mult la tot ceea ce vă înconjoară.

Ne vom referi un pic mai mult la expansionarea conștiințe voastre care să vă permită să simțiți conexiunea voastră cu tot ceea ce vă înconjoară, trecând dincolo de percepția fizică a obiectelor și ființelor. 
Încercați să percepeți mai mult decât contactul fizic cu ceea  se află în jurul vostru. Treceți adică și în tărâmul sentimentelor și, după o vreme, veți  constata că, la un moment dat, se va produce un salt brusc și veți începe să simțiți lucruri și să aveți stări pe care nu le mai avuseserăți înainte.
Această situație nouă vă va face să vă întrebați: „Ce este asta, ce detectez eu, de ce trăiesc acest sentiment ciudat? Nu sunt foarte sigur, dar e diferit de percepțiile mele anterioare!” Vă încurajăm să continuați aceste învestigații și să vă conectați cât mai des la noile stări și percepții.
Dar, cel mai mult vă recomandăm ca atunci când problemele cotidiene vă năpădesc, să vă retrageți într-un loc liniștit, și să vă concentrați atenția asupra ființei voastre interioare, începând din partea superioară a corpului.

Parcurgeți cu imaginația corpul vostru, începând de sus în jos, ajungeți la chakra inimii care vă va ghida să pătrundeți în centrul inimii voastre fizice unde veți afla locul sacru în care nu există judecată și unde ego-ul dispare. Veți găsi acolo doar o stare de pace, de iubire.

Pe măsură ce vă mutați în acel spațiu, simțiți cum vă cuprinde o stare de liniște și începeți să percepeți un sentiment minunat de iubire. Este un sentiment de iubire pură, de dragoste nepătată care nu poate fi pierdut sau distrus; este ceva atât de pur că se ridică deasupra oricărui alt sentiment.
Vă rugăm să ne înțelegeți dificultatea de a face o descriere completă, din cauza limitărilor impuse de cuvintele în care ne exprimăm.Poate că nu de la prima încercare veți găsi acel spațiu de liniște și împăcare, dar  trebuie să insistați și să reveniți în orele sau zilele care urmează, lăsându-vă ghidați de dorința de a cunoaște și experimenta stările pe care vi le poate oferi acest spațiu sacru.
Este suficient să fi trăit o singură dată acel sentiment înălțător de iubire, este suficient să ajungeți să vă odihniți o singură dată în acel spațiu sacru, că mintea voastră își va aminti mereu de el și, aproape involuntar, veți căuta să reveniți acolo.O veți face cu din ce în ce mai mare ușurință, căci mintea va căuta mereu să se alinieze acelei stări minunate. De fiecare dată când intenționați să ajungeți în acel loc sacru, eliberați gândurile „lumești” care vă preocupă și mintea voastră, astfel eliberată, va ști să găsească calea spre acel spațiu.
Paul
Lucruri și evenimente se vor întâmpla mereu în jurul vostru, lăsați-le să se producă, nu le duceți grija căci nu aveți responsabilitatea lor. Grija voastră trebuie să fie îndreptată spre găsirea sau revenirea în locul sacru din centrul inimii voastre. Acolo veți găsi mereu alinarea, fericirea și iubirea.
Oamenii nu pot medita din cauza faptului că mintea lor este permanent ocupată cu gândurile lumii și despre ceea ce se întâmplă în acea lume.

Dacă sunteți din categoria celor care nu pot medita, nu este cazul să vă judecați și să vă condamnați. Nu vă supărați pe voi înșivă și bucurați-vă dacă altora le reușește.

Priviți cu deschidere această posibilitate și va veni timpul când și voi vă veți putea adânci în meditație. (n.m.Voi nu sunteți făcuți altfel și nu aveți nicio interdicție de a vă accesa spațiul sacru. Totul este ca mereu să vă amintiți că există în voi un loc unde vă doriți să mergeți). Rămâneți deschiși, nu abandonați ideea și nu renunțați la timpul rezervat meditației.

Distrați-vă, dacă vreți, cu această încercare cotidiană, bucurați-vă că nu ați reanunțat la ea și fiți nerăbdători să continuați. Momentul pe care-l așteptați, și pentru care aveți toată deschiderea, va veni cu siguranță și la voi.

iubim pe toți; suntem Arcturienii. 

SURSA: http://www.akashahealingstudio.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu