..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

marți, 18 februarie 2014

Razboiul secret din spatiu: computerele cuantice si sfarsitul erei secretului.



19 feb.2014
Despre computerele cuantice s-a scris puţin până în prezent. În esenţă, un computer cuantic este un computer extrem de avansat tehnologic, care implică procese multiple de natură interdimensională ce conduc la puteri de calcul şi de procesare inimaginabil de mari. În cadrul Guvernului Ocult Mondial şi în cele mai secrete departamente ale studiului tehnologiilor foarte avansate se admite fără rezerve că dezvoltarea computerelor cuantice reprezintă cheia rezolvării oricăror coduri sau cifruri sau a analizei imensului corpus de date ce provin din activitatea Internetului ori de la telefoanele celulare.
Ţara care va stăpâni foarte bine tehnologia computerelor cuantice va fi cea care va avea supremaţia asupra reţelelor informatice şi a celor de apărare. În acelaşi timp, posibilităţile de aplicare în industrie a avantajelor pe care le aduc computerele cuantice sunt practic nelimitate şi aceasta nu va putea fi ţinut secret la nesfârşit. Prin urmare, era computerelor cuantice va face de asemenea intrarea într-o eră nouă a omenirii, nu doar din punct de vedere tehnologic, ci de asemenea şi din punct de vedere social şi cultural.

Marea provocare a oamenilor de ştiinţă în prezent este „rata de eroare” atunci când un bit sau cubit de informaţie este procesată în mai mult de o dimensiune simultan. Deocamdată această rată de eroare este inacceptabil de mare, însă NASA a lansat de curând un nou sistem, numit VESUVIUS în cadrul Centrului de Date şi Cercetări din Utah, care pare sa rezolve in mare parte acest neajuns.

La bursa „zvonurilor” este însă la mare vogă acum ştirea că China a intrat de asemenea într-o nouă etapă de dezvoltare tehnologică, deoarece se pare că ea a făcut o înţelegere cu una dintre civilizaţiile reptiliene pentru preluarea elementelor tehnologice ale computerelor cuantice. De fapt, nu mai este deja un secret pentru mulţi oameni că aproape toată tehnologia informatică din prezent a fost rezultatul preluării gradate de la extratereştri a tehnologiei aferente. Toate studiile sociale şi psihologice, precum şi cele de statistică au relevat faptul că ar fi fost practic IMPOSIBIL ca omenirea să înregistreze progresul actual într-un interval de timp de 90-100 de ani şi că acest progres, dacă ar fi fost să se petreacă după legile naturale şi normale ale evoluţiei societăţii, ar fi trebuit să aibă loc în aproximativ 2000 de ani. Scurgerile de informaţii au arătat încă de acum două decenii ca tehnologia actuală este produsul „comerţului extraterestru”, în care unele civilizaţii extraterestre (cele reptiliene şi micii cenuşii) au cedat anumite informaţii tehnologice în schimbul unor facilităţi pe Pământ. Fibra optică, microprocesoarele, electronica stării solide, precum şi echipamentul toroidal/scalar reprezintă, toate, faze ale acestui „schimb” realizat de unele guverne de pe Pământ cu reprezentanţii unor cvilizatii extraterestre.

Pentru omul obişnuit, care nu are nici cea mai mică idee despre ceea ce se petrece în realitate în spatele uşilor închise, astfel de informaţii aproape că nu au sens. Iată însă că în ultima vreme din ce în ce mai mulţi oameni de ştiinţă respectabili vorbesc despre aceste înţelegeri dintre guvernele de pe Pământ şi civilizaţiile extraterestre (din nefericire, cele malefice), revelând informaţii pe care au fost nevoiţi să le ţină absolut secrete până în prezent.

SURSE: http://www.ascensionwithearth.com și
               http://www.edituradaksha.ro
(pentru conf. C.M.)  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu