........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 4 august 2013

PERFOMANȚEDoctorul american afirmă:
 - La noi, în America, medicina e aşa de avansată încât, scoatem un rinichi de la unu', il transplantăm la altu' şi după 6 săptămâni, ăla deja îşi caută de lucru!

Doctorul german răspunde:
- E nimica toată; la noi, în Germania, scoatem un plamân de la unu', îl transplantăm la altu' şi după 4 săptămâni, ăla deja îşi caută de lucru!

Doctorul rus spune:
- Nici asta nu-i mare scofală. La noi, în Rusia, scoatem 1/2 de inimă de la unu', o transplantăm la altu' şi după 2 săptămâni, amândoi deja îşi caută de lucru!
Doctorul român, amuzat :

-
Vă dăm clase, toţi sunteţi înapoiaţi faţă de noi: în România, am luat câţiva fără creier şi fără inimă, i-am pus să ne guverneze și acum toţi ne căutăm de lucru... 

Primit pe net.
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu