..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 18 iulie 2013

Vieți perfecte.



Mesaj de la Arhan.Indriel

Simțiți plinătatea dragostei mele, dragii mei copii!
Voi simțiți plinătatea iubirii dimensiunilor superioare de când ați venit pe Pământ, căci această iubire este mai puternică decât v-o imaginați voi acum.
Astăzi, copiii mei dragi, doresc să vă comunic cât de multă dragoste se află în existența voastră ca oameni. Doresc, de asemenea , să vă conștientizez de existența vastelor planuri metafizice aflate înafara percepției voastre actuale și de cât de multă iubire se află în țesătura care leagă toate aceste tărâmuri. Faptul că toate tărâmurile sunt interconectate, face posibilă stabilirea unor legături de comunicare și asistență între voi și lumea spirituală. Încă de pe acum voi trebuie să cunoașteți că în lumile spirituale nu există neînțelegeri, durere sau frică.

Dragostea este acceptată.
În dimensiunile mai înalte nu pot exista stări de dificultate, de suferință, sau altele de genul acesta, care să aibă înrâuriri negative asupra vieții. Iubirea este o caracteristică generală și nelimitată în aceste tărâmuri.
Dorința mea este ca voi să simțiți, măcar pentru o clipă, bucuria de a iubi întreaga creație..
Dragostea lui Dumnezeu este nemarginită pentru voi, suflete dragi, voi care sunteți atât de prețuiți de Creatorul nostru. Oh, cât de greu este pentru cei care îi judecă pe alții, câtă suferință și neîmplinire resimt acele suflete închistate și pline de ură, care nu conștientizează că tot veninul acestor trăiri revine la ei și le distruge viața, speranțele și fericirea. Dar, nu numai atât: asemenea atitudini, asemenea mod de viață, împiedică sufletul să evoluieze și-l face încă și mai trist, mai nefericit și mai disperat. Și când te gândești că remediul infailibil al acestor stări de lucruri este la îndemâna oricui: IUBIREA. Societatea, în evoluția ei globală, întoarce treptat spatele celor înzidiți în egoisme, dorință de înavuțire materială, izolare și îndepărtare de Dumnezeu. SURSEI nu-i pasă de greșelile voastre lumești, greșeli pe care le faceți pe calea devenirii voastre și revenirii ACASĂ. Dar există legi divine cu extindere universală peste care nu se poate trece. Ele sunt adevărate jaloane care delimitează calea dreaptă și plină de dumnezeire de căile ocolitoare, pline de obstacole și de frustrări. Este destul de dificilă înaintarea pentru acele suflete care își fac alegerile dincolo de granițele acestor legi.

Nu-i judeca pe alții!
Noi nu judecăm pe nici unul dintre voi dar vă iubim mai mult decât v-ați putea imagina, cu toate greșelile și rătăcirile voastre.

Voi sunteți ființe libere și perpetuarea voastră a reflectat totdeauna libertatea unor ființe spirituale care, în multele lor existențe, au acumulat experiență și s-a pregătit pentru starea de maestru.
Sunteți cu adevărat ființe libere, deși nu totdeauna ați înțeles și acceptat aceasta.
Întotdeauna v-ați asumat sarcina de a redescoperi dragostea chiar acolo unde părea că nu mai există speranțe, pentru că în adâncul ființei voastre ați înțeles că sunteți legați printr-o punte nevăzută cu tărâmurile pur spirituale.

Este îmbucurător faptul că tot mai mulți dintre voi încep să-și asume responsabilitatea edificării unei lumi mai drepte și mai bune și, în acest context, apare o tot mai evidentă conștiință colectivă care, la rându-i responsabilizează încă și mai mult ființele umane. Pe acest trend ne bazăm noi când anticipăm că actele reprobabile, nedreptățile din societatea voatră vor diminua într-un ritm accelerat.

Lecția Armoniei și Cooperării.
Etapa în care vă aflați dă prioritate sentimentului de dragoste față de întreaga creație. Această experiență trebuie acumulată cât mai repede și mai temeinic la nivel individual căci fără ea nu se poate vorbi de o reală ascensiune spre dimensiunile superioare. Explicația este simplă și ea se referă la faptul că energia de bază în dimensiunile superioare este energia iubirii și oricine dorește să se stabilizeze în una dintre aceste dimensiuni trebuie cu necesitate să să se acordeze perfect la acea înaltă vibrație, altfel va fi rejectat de sistem.

Schimbarea vibrațiilor joase, care caracterizează ura, egoismul, invidia, cupiditatea, infatuare, furtul, minciuna este o chestiune absolut individuală chiar dacă, în unele situații, Providența acordă unele GRAȚII. Grația te poate ajuta să faci un pas important dar nimeni nu te va susține permanent de brațe dacă tu nu te hotărăști să înaintezi singur.



Însă, pentru a înainta mai repede și fără să comiți erori, este foarte important ca această înaintare să se facă în colectivitate, în armonie și cooperare ce grupul din care faci parte.  De altfel fiecare dintre voi cunoaște din experiență proprie că succesele se obțin mult mai ușor atunci când activitatea, munca, se desfășoară în grup, în colectivitate, nu individual, separat.

În efortul colectiv pe care-l faceți este aproape inerent ca unii dintre indivizi (componenți ai acelei comunități) să nu facă totul perfect de la început. Poate că unii nu se străduiesc suficient și pe măsura posibilităților de care dispăun. Rolul grupului, al colectivității este unul esențial, în primul rând din punct de vedere educativ. Când toți acționează ca unul, succesul este garantat. Dragilor, veți spune:”Știm, domnule, toate astea, nu ne prezinți nicio noutate în acest sens” Păi, iubiților, dacă metoda vă este foarte cunoscută, de ce nu prea mulți dintre voi o aplică? 

Cel care citește cele de mai sus, ar fi bine să reflecteze mai mult la ceea ce face el nu la ceea ce nu fac ceilalți. Nu vă justificați insuccesele aruncând vina pe ceilalți! Când ”nu dai înainte”, adică atunci când ”ghinioanele se țin scai de capul tău”, este nepotivit și neproductiv să cauți responsabilitatea insuccesului tău la alții. Dacă vei căuta cu atenție și bună intenție să-ți analizezi gândurile, vorbele și faptele, vei constata, cu siguranță, că mai ai ceva de corectat.
Asta nu trebuie să descurajeze pe nimeni ci doar să-l mobilizeze și mai mult.
Voi sunteți deja perfecți.
Nu este nicio contradicție între afirmația din acest subtitlu și ceea ce am spus până acum. Creatorul ne-a făcut încă de la început perfecți pe toți, pe fiecare dintre noi. Faptul că de-a lungul multelor vieți pe care le-ați avut, ați ales să îndepliniți diverse roluri, nu înseamnă că atributele și calitățile voastre de bază s-au pierdut. În marea majoritate a cazurilor, cel mult ați uitat că le aveți, că vă aparțin și că, atunci când vă hotărâți, vi le puteți manifesta, le puteți revendica.

Când noi discutăm în prezent, ne referim la aspectul, ”varianta”, voastră din această viață. care, cu siguranță, nu este perfectă, la majoritatea dintre voi. În această ”variantă” voi aveți un program cu care vă aflați acum pe Pământ. Voi doriți ca acest model să vi-l perfecționați astfel ca atunci când vă veți părăsi corpul, să puteți bifa cât mai multe din punctele acelui program; pe toate, dacă se poate. Asta pentru că, pentru ”restanțe” va trebui să vă reîncarnați din nou. Deobicei, reîncarnarea se face în zona unde v-au rămas puncte nerealizate, dar pot fi și alte locații, dacă ele vă ajută mai mult și mai eficient să vă ”dați restanțele”. 
Programul evolutiv special în care planeta, voi și sistemul vostru planetar se află acum, vă poate ajuta foarte mult să vă accelerați evoluția. Situația aceasta este rarisimă și ar fi păcat să nu beneficiați de ea, la nivelul posibilităților pe care vi le oferă. De altfel, marea majoritate dintre voi, din acest motiv ați ales să fiți în această viață pe Pământ. Multe lumi vă privesc, vă ajută și vă încurajază să vă accelerați înaintarea. Dar ajutorul nostru este inoportun dacă voi nu alegeți să vă înălțați.
Iluzoriile voastre emoții și suferințe.
În diverse situații, unii dintre voi se simt pierduți, deprimați sau singuri. Dragilor, toate aceste stări sunt pasagere și, până la urmă, iluzorii. Ele se manifestă în corpul vostru fizic emoțional și mental, adică în cele trei corpuri care sunt adaptări și facilități necesare vieții în  planuri inferioare. Aceste stări sunt mult mai ușor suportate de cei care și-au crescut frecvența de vibrație, adică au început să se adapteze dimensiunii de trecere 4D, în care ați intrat de la sf. anului precedent. Dimpotrivă, aceia dintre voi care nu s-au ”trezit”, care nu au ales încă să ascensioneze, resimpt mult mai puternic asemenea manifestări. De altfel, pentru aceștia viața este din ce în ce mai dificilă, mai plină de greutăți, de suferințe, de boală, de dezamăgiri etc. (Nota C.M.: să ne amintim că în dec. 2012 toată umanitatea a fost trecută în 4D, chiar dacă mulți nu îndeplineau condițiile necesare. Din diferite comunicări cunoașteți că termenul ”de grație” este 21 sept 2013, când cei care nu sau înscris pe calea ascensionării, vor reveni în dimensiunea inferioară 3D).  

Unele dintre manifestări sunt absolut normale și caracterizează perioada aceasta de transformări atât în ființa fiecăruia dinte voi cât și în mediul înconjurător. Cei care aveți diferite migrene, stări de disconfort, dureri pasagere în corpul fizic, amețeli sau pierderi de memorie, imposibilitatea de a te concentra, schimbări de preferințe culinare, dorința de a renunța la o relație, tendința de a-ți căuta alți prieteni, nu vă îngrijorați. Aș putea spune chiar că aveți motive de bucurie deoarece, este o dovadă a faptului că ființa voastră este în schimbare, adică exact ceea ce trebuie în această perioadă.
În măsura în care voi acceptați, atât entitățile celeste cât și frații voștri veniți din univers, vă ajută să treceți mai ușor peste această perioadă efervescentă.

Deschiderea chakrele voastre si lecțiile care trebuie învățate.
În această perioadă, chakrele voastre se deschid mult mai mult decât au făcut-o în trecut. Și asta este normal căci acești centri de forță sunt căile prin care voi comunicați cu mediul înconjurător și cu universul. De fapt, ele sunt vortexuri care aduc sau expediază energii conținând anumite programe, corespunzător codificate. Prin ele țineți legătura cu Gaia, cu entitățile celeste, cu diferite ențități aparținând unor înalte civilizații din univers și, desigur, cu Dumnezeu. Toate lecțiile pe care este nevie să vi le însușiți vin prin chakrele voastre. Din acest motiv este foarte important să știți cum se pot activa acești centri de forță ( Nota C.M.: orice yoghin autentic și cu o oarecare vechime cunoaște tehnicile cu care își poate deschide chakrele. Asta se realizează prin executarea unor anumite posturi și, desigur, prin meditație).


 
Wes
Înalta asistență dimensională.
Copmunicatorii care spun că primesc mesaje prin care se afirmă că Pământul este una dintre cele câteva planete care au nevoie de asistență și ajutor pe scară largă din întreaga Creație spun un adevăr indubitabil.

În special, acest ajutor îl primiți prin Federația Galactică și de la ființele celeste (Arhangheli, Maeștri Înălțați și alte ființe din Lumină). Toți aceștia acționează în conformitate cu voința lui Dumnezeu.

Dar pentru ca noi să vă putem ajuta este nevoie ca voi să ne primiți în inimile voasatre.

Vă transmitem dragostea noastră!
Arhanghel Indriel.
 SURSA: http://wesannac.com

(C.M.)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu