..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 iunie 2013

Extratereştrii guvernează America



8 iunie 2013               

 Fostul ministru canadian al Apărării: Extratereştrii guvernează America
Potrivit fostului ministru canadian al Apărării, Paul Hellyer, extratereştrii trăiesc printre noi şi cel puţin doi dintre ei lucrează cu guvernul american. Fosta oficialitate a susţinut acest lucru în cadrul unei audieri, „Citizen Hearing on Disclosure” , care a avut loc luna trecută la Washigton, informează publicaţia on-line „The Huffington Post”.

Hellyer care are convingeri ferme cu privire la viaţa extraterestră şi existenţa OZN-urilor, a făcut aceste declaraţii la o audiere neguvernamentală, prezidată de şase foşti membri ai Congresului SUA. 
Scopul urmărit a fost, spuneau ei, să facă „ceea ce congresul SUA nu a făcut în ultimii 45 de ani şi anume, de a cerceta faptele legate de cea mai importantă problemă a tuturor timpurilor, dovezile care indică prezenţa extratereştrilor în rândul oamenilor”.
Fostul ministru al Apărării a vorbit despre o serie de lucruri interesante în cursul acestei audieri. După părerea lui, cel puţin patru specii de extratereştri au vizitat Pământul în decurs de mii de ani. Unii dintre ei provin din Zeta Reticuli, constelaţia Pleiadelor, din sistemele stelare Orion, Andromeda şi Altar. Linda Moulton –Howe, una dintre persoanele care susţin existenţa extratereştrilor are dreptate, spune Hellyer, când afirmă că, la ora actuală, există pe Pământ extratereştri vii şi că cel puţin doi dintre ei lucrează cu guvernul american. 
Hellyer s-a referit şi la problema încălzirii gobale şi la existenţa unui guvern secret care conduce lumea. Încălzirea globală, a afirmat el, este principala ameninţare la adresa umanităţii şi nu se găsesc soluţii deoarece suntem împiedecaţi de „războaiele vizând controlul resurselor de petrol” şi de „sistemul bancar şi financiar conceput prost”.
Problemele mondiale sunt controlate de o cabală din umbră, compusă din Consiliul american al Relaţiilor Externe, organizaţia Bildenberg, Comisia Trilaterală, cartelul internaţional al băncilor şi al petrolului, de membrii diferitelor organizaţii de spionaj şi membri ai juntelor militare”. Toţi aceştia se pregătesc să creeze „un guvern mondial”
În acest proiect este inclusă şi Canada. După 11 septembrie , a apreciat el, preşedintele Bush ar fi trebuit să stea de vorbă cu Osama ben Laden, pentru a afla adevăratele cauze ale atacului terorist. Oricât de stranii par unele dintre declaraţiile lui Hellyer, comentează „The Huffington Post”, ele au fost făcute după ce un nou raport a informat că în 2012 numărul OZN-urilor s-a dublat în Canada.
De curând Hellyer a devenit cunoscut deoarece a contrazis ipoteza fizicianului Stephen Hawkins care a susţinut că în cazul în care extratereştrii ar vizita Pământul, ar avea scopuri duşmănoase. El a afirmat că, dimpotrivă, nu numai că extratereştrii au vizitat Pământul dar au şi sprijinit oamenii în realizarea unor progrese tehnologice. Imaginile care i-au făcut pe unii să spună că preşedintele Obama are cel puţin un bodyguard extraterestru pot fi văzute aici:

http://www.youtube.com/watch?v=LZXxeFYw7jA&feature=player_embedded

Nota C.M.: având în vedere că este posibil ca aceste secvențe video să fie retrase, la intervenția acelora care se opun contactului omenirii cu civilizațiile extraterestre,  premiteți-mi să fac câteva observații:
- privit cu atenție, capul presupusului alien are următoarele caracteristici : este complet lipsit de păr, forma oaselor craniului este deosebită în sensul că pe ambele părți laterale există câte o proeminență care amintește de forma capului unei reptile; de altfel forma generală a craniului este o stilizare a capului unui varan, 
- imaginile luate cu camera pentru vederea în infraroșu, indică faptul că în zona capului acelui individ nu există pete roșii, ceea ce demonstrează lipsa căldurii (deci și a sângelui cald), caracteristică a reptilelor,
-  se pot observa atitudinea și particularitățile mișcării capului dintr-o parte în alta, normală pentru un organ de păză pus să observe orice mișcare, dar, această mișcare de robot amintește foarte bine de poziția și mișcările mangustelor care fac de pază,
- la un moment dat, apare o secvență în care individul rânjește (ar fi putut fi introdusă, totuși, ulterior de operator). Forma dinților, modul cum sunt ei plantați pe maxilar etc. sunt, oricum, neobișnuite și fac trimitere la ceva neuman, care-ți dă fiori.
Opinia mea este că avem prezentată o dovadă clară de autentificare a zvonurilor că președintele Obama este protejat de ființe extraterestre. Despre aceasta găsim multe referiri în mesajele transmise de diversele entități care, prin channeleri umani, ne țin la curent cu ceea ce se întâmplă și...ni se întâmplă .
Vreau să vă amintesc că în jurul planetei noastre se află mii de nave spațiale ale unor civilizații extraterestre venite să ne ajute în procesul de tranziție spre dimensiuni superioare, în care ne aflăm de ceva timp. Printre acestea NU EXISTĂ civilizații care ne vor răul ; ele sunt aici pentru a ne ajuta să evoluăm și să vindecăm planeta de toate rănile pe care noi, oamenii, i l-am făcut de-a lungul timpului. 
Prezența și intervențiile acestor civilizații prietene ne-au ajutat să alungăm de pe Pământ forțele întunecate care acum nu se mai află nici măcar în sistemul nostru solar (unele mesaje spun că nici măcar în galaxia noastră). 
De asemenea, toți reprezentanții ET și ființele divine-superioare, aflate sau nu în corp fizic (de exemplu Matei), ne spun că Obama este o ființă extrem de evoluată, venită (prin naștere naturală) pentru a ajuta umanitatea să alunge forțele întunecate, să evolueze mai repede și să edifice Noua Lume.
În sfârșit, amintesc faptul că atât comandantul Ashtar (al cărui ”consilier spiritual” este Sananada) cât și multe alte entități divine (printre care Matei, AA Mihail, Metatron etc) sau aparținând unor civilizații ET superioare, ne spun că printre ei (în Comandamentul Ashtar, de exemplu) se află și ființe care provin din civilizații reptiliene dar care, de foarte mult timp s-au despărțit, devenind civilizații din Lumină (”reptilienii buni”) și părăsind acele civilizații războinice și rău intenționate.
Prin aceasta vreau să spun că, deși sunt deosebiți și poate provin dintr-o rasă care la origine era reptiliană, cei care colaborează și se îngrijesc de securitatea președintelui Obama, aparțin unor civilizații  din Lumină. Nu avem niciun motiv să ne temem de asemenea ființe, chiar dacă pot avea o fizionomie diferită de a noastră.
După părerea mea, puțin timp a mai rămas până când guvernele cele mai autorizate ale lumii vor recunoaște că reprezentanți ai civilizațiilor superioare din univers se află printre noi și ne ajută. Și asta este extrem de încurajator.

SURSA: http://adevarul.ro

 (C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu