..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 4 mai 2013

Stabiliți limitele fără a judeca.



Un mesaj de la Plashdar, membru al Consiliului pentru Asistența Pământului.


(1 mai 2013)

Nu faceți judecăți și, mai ales, judecăți pripite! Când vrei să judeci pe cineva gândește-te că tu nu cunoști ceea ce este în sufletul aceluia. Ați fost învățați să faceți judecăți la prima vedere, neaprofundate și sub imboldul primei reacții, primei impresii. Cum poți cunoaște de la primul contac, și acela superficial, adâncimile personalității cuiva? Afirmi de multe ori că l-ai ”citit” de la prima vedere. Crezi că ființa umană este chiar atât de simplă? Gândește-te la propriile tale profunzimi. Înainte de a te pronunța, înainte de a lua o decizie în caracterizarea cuiva, impune-ți un răgaz de aprofundare. S-ar putea să ai surprize.

Niciodată nu poți forța pe cineva să se schimbe și cu atât mai improbabil să accepte felul tău de a fi. Resorturile care-l pot schimba se află în interiorul lui nu în puterea ta de a te impune. Dacă ceva nu-ți convine la cel cu care relaționezi, nu încerca să-i aplici propriul tău tipar. Nimănui nu i se potrivește tiparul altcuiva. De aia suntem unici și nerepetabili. Indiferent câte ființe se vor afla în univers, nu vei găsi două absolut identice. Dacă vrei cu adevărat să schimbi ceva la cineva, fă-l să înțeleagă singur că ceva ar trebui modificat. Când ”obiectivul” tău preferă să se îndepărteze de tine, nu-l mai urmări, nu mai încerca apropierea. Vezi-ți de drumul tău și, dacă acel cineva va considera că merită, va reveni singur la tine. Așa cum se spune și la voi, cunoașterea nu se ”toarnă cu pâlnia”. Orice proces educativ trebuie să aibă loc cu blândețe și prin exemplul personal. Legătura în procesul educativ este extrem de sensibilă și se poate rupe la cea mai mică forțare.

Ceea ce este rău pentru tine, poate fi bun pentru celălalt. Nu există ”corect” sau ”greșit” . Standardele tale, în marea majoritate a situațiilor, nu sunt acceptabile pentru alții, fără modificări mai mult sau mai puțin importane. Numai experiența îți poate arăta cât de ”rău” sau cât de ”bun” a fost un anume rezultat.

Dacă el nu a făcut așa cum tu ai gândit, nimic nu te îndreptățește să spui că, pentru el, a fost o experiență proastă. De fapt, mult se poate învăța dintr-o experiență nefericită.

Relația cea mai potrivită între ființele umane, și nu numai, este cea care nu lezează alegerile celuilat. Există o certă masură asupra acțiunilor noastre: când ceea ce faci pornește din dragoste, bune intenții sau compasiune, nu mai are importanță finalitatea.

Dumnezeu spune: ” nu este important cum este primit un mesaj ci doar cum este trimis”. Limitele pe care ți le impui în orice relație trebuie să se oprească înaintea judecăților de valoare.

Namaste.

SURSA: http://councilfortheassistancetoearth-com.

(C.M.)


2 comentarii:

  1. Tocmai pentru a nu fi subiectiv,a nu face incadrari sau aprecieri mai mult sau mai putin justificate, imi propun ca urmatoarele randuri ,care sper sa apara,sa contina adevarul fara nici cea mai mica exagerare, in scopul deplinei transparente. Cele petrecute au avut situarea in plan ieri seara, in intervalul orar (21.25-22.50). Am trimis postarea spre un blog, care din pacate fara motive obiective, nu publica se pare din motive oculte(parerea mea). Locuiesc cu familia mea in Brasov, cam la 1km de centrul istoric, pe directia de aproape in linie dreapta, cu cartierul Stupini.
    Iesisem in balcon in intervalul orar precizat,si priveam spre cer, avand fireste asteptarile mele. Aproape de Dealul Cetatii unde locuiesc, si unde presupun ca am vazut, de cateva ori portaluri de dimensiunea 4, si-au facut deodata aparitia, ca si de alte ocazii in ultimele 1,5-2 luni mai multe OZN-uri. Au aparut pe rand, cam la interval de (15-20 ) min, deci numai cate unul. Aveau forma unei stele, cu un mic triunghi in partea lor centrala, avand culoarea rosie, chiar rosietica, si parca putin spre portocaliu. La et. 5 unde locuiesc cu fata spre centrul istoric, ele au venit chiar din fata mea, parca se inaltau deodata dispre padurea
    de pe Dealul Cetatii, si avansau inainte spre exteriorul centrului istoric. Am schitat copilareste spre ei, gesturi cu mana. Stelele miscatoare au incetinit din deplasarea lor ,aproape ca s-au oprit prêt cam de un minut,apoi si-au reluat deplasarea parca mai incet s p e masura indepartarii lor, am observat cum iar, s-au oprit si luminal or, si ele practice au disparut. Au trecut deci in alta dimensiune. Au fost in total cinci astfel de stele miscatoare. Anterior lor in jurul orei 21.45 in plan vertical, am vazut ca si pe celelalte alaturi de sotia mea, care ma cam lua in ras pana cand le-a vazut, alte doua OZN-uri tot in forma de stea, dar luminate mai slab, si de o culoare galbui-alb. Stelele rosietice, eu, sotia mea si fiul ei, le-am mai vazut tot asa, cam acum o luna cu aproximatie. Este o pura realitate, care din pacate nu am putut-o surprinde fotografic, neavand decat niste biete telefoane, cu o parodie de camera foto. Eu sunt inca somer, si am adresa e-mail: constantin_smarandache@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere