..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 aprilie 2013

O paradigmă este pe cale de a fi spulberată.



Mesaj de la Consiliul Celor Nouă

 (24 april.2013; chnanneler Wes Annac)

Salutări, suflete dragi, eu sunt SanJAsKa și vorbesc în numele Consiliul Celor Nouă.

Veți continua să faceți progrese iar acestea vor fi din ce în ce mai importante și mai apreciate de comunitatea galactică. Pe Pământ se testează credința ființelor umane în timpul remarcabilului proces al iluminării generale în care este implicată întreaga voastră umanitate. Se urmărește cu justificat interes cum reacționează pământeanul la energiile cu vibrații tot mai înalte și cum, în funcție de capacitatea și gradul de asimilare ale fiecăruia, vă descoperiți noi și noi percepții și capabilități. Suntem, de asemenea, interesați să aflăm cum, după deblocarea acestor noi percepții, se modifică modalitățile voastre de a radia aceste energii ancorate de ființa voastră. Fiecare suflet își dezvoltă posibilități proprii de a beneficia de lumină și probează un prag limită, absolut particular, de la care devine o ființă multidimensională. Este interesant și util de observat care dintre energiile primite au un impact mai profund sau mai rapid asupra entității în cauză și de unde, practic, apare saltul calitativ, ca o consecință a acumulărilor cantitative.

Abilitățile voastre nu au fost niciodată mai puternice.
Acest efect este mare, într-adevăr, și noi vom continua cu multă bucurie să vă ținem la curent cu noile abilități care intră în ”portofoliul” ființelor umane, ca urmare a procesului evolutiv în desfășurare. Chiar dacă ne repetăm, ne face plăcere să spunem că simțurile și posibilitatea voastră de a radia energie s-au amplificat mult și au un trend crescător și observabil. Căpătați noi și importante stări de înaltă conștiință, apar tot mai frecvent sincronicitățile care vă ușurează și vă îmbunătățesc viața chiar dacă, trăirea evenimentelor cotidiene vă împiedică uneori să analizați situațiile și să înțelegeți că deveniți tot mai capabili de a face față problemelor cu care vă confruntați. Dar, atenție, noi nu facem referire decât la cei angrenați în procesul de ascensionare spre dimensiunea a 5-a. Este absolut sigur că aceia care nu pășesc pe această cale, aceia care regretă trecutul și se gândesc să facă cale întoarsă, se confruntă cu situații din ce în ce mai dificile și mai greu de rezolvat. Asta nu trebuie să surprindă pe nimeni doarece de mult vi s-au comunicat posibilitățile de a vă face alegerile.

Starea actuală de pe planeta voastră continuă să fie un test pentru aproape toate sufletele, dar în grade de intensitate diferită. Evenimentele care au loc pe plan mondial sunt diverse și, aparent, foarte greu de interpretat. Momentul ”dezvăluirii” noastre se apropie și aceasta, pentru unii, complică și mai mult situația. (Gândiți-vă, de exempl, la capii bisericilor, la conducătorii guvernelor voastre, care trebuie să ne recunoască public existența, la habotnicii care cred într-un Dumnezeu complet separat de ei, la grijile pe care și le fac conducătorii armatelor, îngrijorarea magnaților care simt că domnia lor se ruinează etc.) Pe scurt: de fapt, ce se întâmplă, dragilor, acum în lumea voastră? Nimic altceva decât că se luminează totul, se dezleagă enigmele. Adică, se destramă ILUZIA. Da, dispare cu repeziciune iluzia că sunteți singuri în univers, că sunteți neputincioși, că moartea este inplacabilă și inevitabilă, că sclavia este un blestem și un dat, iar libertatea este un vis irealizabil.

O realitate orchestrată & Mulțumirea de sine inoculată.
Am mai discutat anterior despre automulțumirea umanității și efectul pe care îl are aceasta asupra capacității voastre de a răspândi și înțeleage adevărurile existențiale. Noi dorim să știți că mulțumirea de sine a fost inoculată foarte atent în ființa voastră, pentru a ajuta pe fiecare dintre voi să vadă întreaga orchestrație care compune realitatea din jurul vostru, ajutându-vă, în acest fel, să înlăturați contrângerile fizice, mentale și emoționale, care vă dominau.

Ați permis într-adevăr acestor constrângeri să rămână viabile în ființa voastră, pentru că ați învățat din aceste experiențe, printr-o creștere exponențială, lecții care v-au ajutat să vă depășiți limitările și să vă mențineți departe de ele. De fapt, toate aceste proiecte, au contribuit la evoluția sufletului vostru care a învățat cum să evite strânsoarea în carapacea necunoașterii.
Dorim să știți că vălurile dintre voi și tărâmurile superioare, care par a fi predominante în viața voastră și care vă fac să credeți că realitatea voastră se rezumă numai la ceea ce se întâmplă și există în planul fizic, sunt iluzii ale necunoașterii (n.m.: de fapt, ale uitării) care se întind doar pe o perioadă limitată de timp, după care ele se vor dizolva împreună cu realitatea iluzorie. După ce aceste bariere vor cădea, veți ajunge în spațiul conștiinței înaintate care vă va aduce adevărata cunoaștere, adevăratele realități ale planurilor superioare, unde iluzia nu mai are, practic, nicio susținere. Intr-adevăr, efectele produse de luminarea ființelor umane se vor dovedi mult mai mari decât ar putea fi ele descrise prin cuvinte. Viața fiecărui individ, starea umanității, la nivel global, vor cunoaște îmbunătățiri substanțiale, de neconceput pentru nivelul de intuiție actual. Nu se va mai regăsi nimic din frica, anxietatea, stresul și neajunsurile actuale.

Adevărul umanității pus la încercare.
Dorința omenirii de a avea încredere în "ființele externe" va fi testată în perioada următoare, în care divulgarea existenței noastre se va întâmpla la nivel general, ceea ce va corespunde cu înțelegerea mai exactă a realităților în care civilizația umană a trenat o lungă perioadă din existența ei. O întreagă paradigmă de păstrare a secretului, minciuni și jumătăți de adevăruri este pe cale de a fi spulberată și împreună cu ea, suficiența născută din necunoașterea cu care s-a hrănit omenirea atât de multă vreme.
Noi nu dorim ca voi, dragi suflete, să vă simțiți ca și cum ați fi responsabili de întreaga realitate pe care o vedeți în jurul vostru.
Pe de altă parte însă, voi sunteți responsabili pentru acceptarea realităților cu care v-ați confruntat și care au permis stagnarea în evoluția umană și crearea condițiilor de degradare spre o societate a sclaviei.

Extinderea Conștiinței și Conștientizării și reducerea influenței Cabalei. 

Pe măsură ce evoluați, ca indivizi și ca societate, crește nivelul de cunoaștere și de conștiință, aceasta făcând posibilă și o diversificare și amplificare a sprijinului care vi se acordă de către civilizațiile avansate ale universului, în mod direct sau prin sugestionarea unor ”canale” pregătite să preia și să pună în practică idei și soluții în diferitele domenii ale activității umane. Desigur, noi nu vom revendica niciodată dreptul de autori ai unor realizări proiectate și puse în practică de oamenii voștri specializați. Satisfacția noastră deplină este aceea de a constata că anumite lucruri se întâmplă și că ele ajută la atingerea unor noi standarde civilizaționale. Pe de altă parte, preocuparea noastră de a vă sensibiliza și sesiza asupra unor acte antisociale, de corupție, minciună și însușire ilicită a unor valori materiale de către indivizi neevoluați spiritual dar plini de ambiții de dominare și înavuțire, va continua să fie prioritară. Multe guverne, mulți capi ai bisericilor, mulți gradați militari, mulți magnați au ce să-și reproșeze pentru multele acțiuni împotriva popoarelor lor, cărora le-au ascuns cu grijă hotărârile și planurile lor din culise. Majoritatea dintre voi ați fost astfel manipulați prin vorbe, promisiuni niciodată respectate și prin legi părtinitoare, încât v-ați trezit că, de fapt, dreptul vostru de a vă decide soarta și a alege cine să vă conducă nu este luat în considerare de nimeni. Dreptul vostru inalienabil de a alege a fost mereu nesocotit de cei care fac jocurile și care, din când în când, vă mai aruncă ceva mărunțiș pentru a vă adormi din nou vigilența. Ei se comportă ca medicul care atunci când vede că pacientul dă semne de trezire, îi mai administrează o doză de anestezic, pentru a-l menține în starea de adormire.

Vă puteți singuri imagina de unde vine îndârjirea celor care vă guvernează și vă decid soarta, dacă vă amintiți că, odată ce civilizațiile extraterestre vor fi recunoscute și acceptate, nimic din toate manipulările guvernanților nu va mai putea să se producă.

Fluxul distorsionat al informației științifice și menținerea unei umanități ignorante.
Unele suflete din lumea voastră nu sunt angrenate în procesul imediat al evoluției individuale sau colective din multe cauze, una dintre cele mai importante fiind lipsa de interes a vârfurilor societății de a crea o stare de emulație în rândul maselor, situație care, cred conducătorii voștri, îi poate avantaja. Adevărul este că, pe total, o societate care nu avanează spiritual, își diminuiază șansele de a evolua spre culmile cunoașterii de orice fel (inclusiv tehnologice) și asta nu are cum să se răsfrângă decât în mod negativ asupra tuturor componenților acelei societăți, indiferent de statutul social al individului. Prin presiuni, din considerente materiale sau din teamă, elita științifică a omenirii a fost făcută să-și conserve descoperirile și cunoașterea și să nu o difuzeze societății. Sunt extrem de multe situațiile în care nu s-a admis cultivarea unei societăți la nivel de masă, chiar în cazul unor descoperiri extrem de importante și utile pentru umanitate. De exemplu: tehnologia captării și utilizării energiei libere este predată oamenilor de știință de pe planetă de cățiva ani buni, dar voi continuați să extrageți combustibilul fosil, acest fluid vital pentru ființa planetei (ca să nu mai vorbim enorma poluare care se produce ca urmare a extragerii și arderii țiteiului și gazelor naturale). Organizații pământene dețin de mult tehnologia producerii unor vehicule tip OZN, dar voi continuați să utilizați avioanele, mari consumatoare de combustibil, extrem de costisitoare, foarte nesigure în exploatare și surse de poluare extraordinar de dăunătoare pentru viața planetei. Utilizarea și performanțele avioanelor și elicopterelor voastre în transportul aerian este foarte limitată, ea fiind condiționată de distanță, masa aparatului și a combustibilului, existența unor piste mari și costisitoare pentru decolare și aterizare etc. 

Și, pentru a mai da un singur exemplu, vă puteți imagina cât de mult a stagnat evoluția umanității voastre din cauza refuzului constant al conducătorilor voștri de a recunoaște existența altor lumi ale universului și interesul lor de a vă ajuta? Noi credem că pentru opoziția obstinentă și îndelungată, ați avea tot dreptul să cereți socoteală celor care vă conduc și vă manipulează. Este absolut sigur că în pofida cestei înverșunări a potentaților pământeni, societatea umană va continua să înainteze, numai că înaintarea se va face cu ”frâna de mână trasă”. Completați singuri acest tablou gândindu-vă la sănătate, alimentație, eradicarea poluării, refacerea ecosistemelor, prelungirea mult a speranței de viață, liniștirea agitaței planetare, încetarea topirii ghețarilor etc. Și când te gândești că, pentru ca optica să se schimbe radical, ar fi suficient ca mass-media să se dezangajeze, să nu mai facă jocul magnaților!

Hrănirea înafara umanității. 

Toți conducătorii voștri mincinoși, magnații îmbogățiți din munca voastră, politicienii care trăiesc din efortul colectiv al adevăraților făuritori de valori, bisericile, conducătorii armatelor, toți s-au hrănit mereu din munca și sudoarea omului cinstit și muncitor căruia i-au oferit mereu energii negative provenire din egoisme, manipulare, minciună suferință etc. 
Imaginați-vă ce ar fi dacă v-ați solidariza și ați spune în cor: AJUNGE! Atunci, întreaga încrengătură a relațiilor veroase, lungul lanț al cumetriilor, toate ”găurile negre” în care dispare avuția națională, s-ar ”evapora” și lumea voastră ar putea răsufla ușurată de enorma povară pe care a dus-o în spate din generație în generație. Abia atunci ați putea cunoaște gustul adevăratei libertăți. Cu siguranță că urmare a unei astfel de obțiuni, nimeni nu ar mai trebui să plătească biruri sub diferite feluri, băncile, adevărații ”cămătari” ai societății actuale, și-ar închide definitiv porțile iar viața voastră ar cunoaște starea de fericire la care doar înaltele societăți umane ale universului au ajuns.
Omenirea începe să refuze a mai produce și hrăni paraziții societății. Cum negativitatea la nivel global este în scădere drastică, membrii cabalei nu vor mai primi energia de joasă frecvență în care se simt ei bine. Aceasta va face ca sufletele acestor consumatori de energii negative să părăsească planeta poate chiar înainte ca programul cu care au venit pe Pământ să se încheie. Urmarea acestui exod va fi o societate mai curată, mai lumiunoasă, mai fericită și mai iubitoare.

Influența ”desvăluirii” asupra ascensiunii voastre și a planetei.
Un asemenea eveniment va avea urmări dintre cele mai fericite în societatea umană. Practic, va avea loc o adevărată explozie de conștiință, majoritatea celor neîncrezători și pesimiști metamorfozându-și urgent conștiințele și acceptând realitatea manifestă. Este sigur că nimeni nu va mai îndrăzni să nege evidența, chiar dacă la început poate vor mai exista unele tentative. Va crește rapid frecvența de vibrație a fiecărui individ și mediul înconjurător va iradia într-o nouă lumină, o lumină a înaltelor frecvențe. Pe acest fond, foarte repede, resturile de negativitate din fiecare ființă sau lucru vor fi eliminate, starea de spirit se va îmbunătății radical, nimănui nu-i va mai trece prin minte să comită acte antisociale, să mintă sau să manipuleze. De altfel nici nu va mai fi posibil deoarece, prin creșterea nivelului vibrațional, fiecare dintre voi va înțelege pe loc căt de pașnice și de corecte sunt intențiile și gândurile interlocutorului. Creându-se condițiile necesare, multe suflete din univers vor dori să ia contact cu lumea voastră sau să se încarneze pe Pământ. Ei vor veni cu o experiență bogată care va face ca societarea umană să avanseze încă și mai rapid. Prin puritatea la care va ajunge, Pământul va deveni un loc vizitat, la propriu, de îngeri și alte ființe angelice.

Veți înțelege bine ceea ce ați realizat.
Adânc în interiorul său, fiecare dintre voi știe că este o ființă suverană, o scânteie divină, venită pe Pământ cu un anumit scop personal și colectiv. Foarte mulți dintre voi au ales să fie acum pe această planetă pentru a se confrunta cu forțele întunecate și pentru a lupta cu negativitatea ce se regăsește până și în hrana umanității și a animalelor. 

Avem motive să vă felicităm pentru reușita voastră în această acțiune de loc ușoară. Ați reușit să îndreptați lumina care v-a fost trimisă către mediul înconjurător astfel că aveți o contribuție importantă la vindecarea rănilor Pământului. Dar acțiunea trebuie continuată deoarece multe mai sunt de făcut, multă negativitate mai trebuie transmutată în lumină. Ființa voastră strălucește observabil în univers și este o desfătare când noi vedem cum aceste luminițe multicolore se înmulțesc și-și întăresc strălucirea.
Wes

Dragilor, civilizațiile surori ale galaxiei și universului vă așteaptă să vă înscrieți prezența pe firmament. Dorim să vă vizităm și să ne vizitați, dorim să admirați frumoasa voastră planetă albastră din navele noastre care-i survolează înălțimile. Dorim să vizitați alte lumi, alte tărâmuri, să legați prietenii cu toți cei care vă cunosc și vă aplaudă efortul pe care îl depuneți.

Sunt SanJAsKa din Consiliul Pleiadian al lui Nouă.

SURSA:WesAnnac.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu