........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 2 martie 2013

MAGIA VIEȚII.Mesaj de la Merlyn.


(25 feb.2013; channeled by Lumire)


 Primiți un călduros bun venit la această discuție, dragii mei înțelepți. Eu sunt Merlyn. 

Magia vieții vă înconjoară și vă pătrunde căci voi sunteți împresurați de câmpul energetic al iubirii, cea mai înaltă vibrație cunoscută în univers. Nimic nu se poate întâmpla înafara iubirii, căci toate lucrurile, toată creația a apărut din iubire. Totul a început cu iubirea, totul există și crește doar prin iubire și totul revine la iubire. Acesta este un adevăr universal, un adevăr cosmic, deși mulți dintre voi uită uneori că ei nu ar putea exista înafara iubirii. Dragilor, Puterea Magiei lucrează în principal prin două lucruri: IMAGINAȚIE și INTENȚIE.

IMAGINAȚIA este abilitatea de a vedea în mintea noastră orice manifestare dorim. Nu se poate crea nimic fără imaginație.

INTENȚIA este un act de voință și de puterea ei depinde materializarea gândurilor. Procesul intim al materializării se reduce la puterea de concentrare a energiilor pentru transpunerea în realitatea noastră a viziunilor intenționate.

În vechime, intenția era mai mult un efort mental, o forțare a voinței. Acum, când nivelul conștiinței a crescut considerabil, materializarea a devenit posibilă prin puterea iubirii.
Dragostea poate crea în viața voastră ceea ce vă doriți, mult mai repede și mai eficient decât oricare alte metode de manifestare. În orice tehnică de a materializa, se folosește energia. Dacă această energie este una foarte înaltă, precum energia iubirii, șansele de reușită sunt mult mai mari iar rezultatul apare în realitatea voastră mult mai repede. Cu puterea energiei iubirii se poate obține orice. Totul este să ai abilitatea, capacitatea de concentrare suficientă pentru a mișca și modela energiile aflate peste tot.

Abilitatea de a folosi energia este cheia care a lipsit ființelor umane de pe Pământ pentru a iniția orice program de materializare. Puține ființe umane au fost capabile până acum să inițieze un program de aducere în realitatea voastră palpabilă a unor lucruri pe care mintea și le-a imaginat. Deblocarea acestei abilități va face ca în viitor, viața fiecărei persoane să devină mult mai îmbelșugată și mai plină de satisfacții.

Dar această capacitate va avea numeroase efecte colaterale. Astfel, viciul cleptomaniei, tentația de a-ți însuși ceea ce nu-ți aparține, va dispărea. Unii vor spune că dacă, în viitor, fiecare va putea să-și materializeze ceea ce-și dorește, atunci se va da frâu liber la trândăveală, la inactivitate. Acestă atitudine nu va exista deoarece, odată cu creșterea capacității de a materializa, va crește suficient de mult nivelul conștiinței fiecărui individ. Nimănui nu-i va mai trece prin minte că ar putea primi ceva, sau ar putea folosi ceva, fie el și ca efect al materializării la voință, dacă acel ceva nu ar fi un drept meritat.

Energia iubirii a fost disponibilă totdeauna și ființelor umane, însă de ea s-au putut folosi doar cei suficient de evoluați. În curând posibilitatea de a fi folosită de toată lumea, ca element al creației, va fi general în civilizația umană. Căile de realizare vă vor sta la dispoziție odată cu deblocarea puterii voastre de concentrare în vederea materializării. Cine gândește acum că: ” să am eu puterea de materializare, că mai vedem noi dacă va trebui să fac ceva pentru altul...” greșește. Nivelul conștiinței va fi atât de ridicat încât nimeni nu va mai avea asemenea tentații.

Vă puteți imagina că abilitatea de a crea la voință va face inutilă și inoperantă dorința de a avea mai mult decât vecinul, va dispărea invidia, tâlhăria, minciuna, tăinuirea, dorința de a epata, egoismul, lupta pentru putere și poziție socială etc. Altele vor fi preocupările și idealurile voastre în viitor: cum poți fi mai util societății, cum să găsești prilejul de a ajuta, cum să descoperi lumi noi, cum să fii mai de folos animalelor, cum să-ți accelerezi și mai mult evoluția etc.

Vechiul și atât de dăunătorul sentiment al fricii va dispărea cu desăvârșire din bogatul registru al sentimentelor umane. Veți fi, cu adevărat, niște magicienii care vor utiliza iubirea în toate ipostazele posibile.
De un interes aparte se va bucura preocuparea voastră de a vă cunoaște sinele, ființa voastră interioară și veți ajunge să vă ascultați (chiar să ”dialogați” cu orice celulă care vă compune) propriul vostru corp. Atunci, voi nu veți mai fi pentru voi înșivă o mare necunoscută. Asta va face să vă cunoașteți ”la milimetru” toate necesitățile, dieta ideală, programul ideal de viață, capacitatea de a face un anume sport sau cunoașterea abilităților care v-ar face să progresați mai repede spiritual.

Veți fi mult mai aproape de îngerii voștri păzitori și de ghizii voștri spirituali. Sfinții vor circula printre voi.

Mulți dintre voi vor dori să ajungă magicianul propriului lor destin.

Puterea iubirii vă va aduce prieteni de pe alte planete, pe care, la rându-vă îi veți putea vizita.

Cu iubire se poate obține tot ceea ce mintea voastră este capabilă să-și imagineze.

Cu bine, Merlyn.

Nota channeler: Merlyn este unul dintre Ghizii mei în spirit. El nu este același ”Merlyn” cunoscut din legende. Eu îl percep ca pe un onorabil și vârstic ghid spiritual care dorește ca în viața noastră să avem parte de bucuriile pe care le poate aduce magia iubirii.

SURSA: http://www.ascensionearth2012.org

(C.M.)


2 comentarii: