..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 28 februarie 2013

Inainte de a veni pe Pământ, nu vă era teamă.



Mesaj de la Fongeetale pentru semințele stelare


 4 feb.2013


Pe voi vă ține în loc frica de ceea ce alții vor crede despre voi, atunci când vă manifestați în fața lor. Asta vă determină să nu îndrăzniți să fiți așa cum sunteți în relitate.
Nu aveți niciun motiv pentru care să vă cedați dreptul de a vă ocupa locul care din totdeauna a fost al vostru.

Înainte de a veni aici, nu vă era teamă dar ați pășit într-o societate îmbibată cu teamă, societate care v-a molipsit prin empatie. Deci teama nu a fost și nu este moștenirea voastră, zestrea voastă, cu care ați venit pe Pământ.

În câmpul vostru energetic (aura) s-au strecurat culori, nuanțe și vibrații de la cei în mijlocul cărora ați ales să trăiți această viață. Această caracteristică a fricii este una creată pe filieră reptiliană. Sentimentul de frică este o achiziție nefericită pe care ați făcut-o în momentele voastre de dezorientare, de neclaritate, de lipsă de înțelegere a cine erați voi cu adevărat. Acest ”apendice” emoțional a crescut în ființa voastră ca o tumoră care s-a răspândit în tot corpul, revendicându-și, până la urmă, ”dreptul” de a lua toate deciziile în numele vostru. Pentru a se putea extinde, teama și-a ”amenajat teritoriul” cu vibrații din ce în ce mai joase. În acest mod ”cetatea fricii” a devenit mai izolată de restul universului în care se fortificase ca un punct de separare.

Dragilor, adevărul este că voi sunteți neînfricați și întreprinzători, căci în embrionul semințelor stelare din care ați provenit, se regăseau aceste caracteristici ale celor mai curajoase și întreprinzătoare civilizații ale universului. Când v-ați ales acest colț de univers pentru a-l popula, veniserăți cu un program clar al experiențelor pe care urma să le aveți.

Deși zona vă era necunoscută, nu ați mai avut sentimentul de teamă prin care trecuserăți atunci când, în urmă cu eoni, ați traversat Cercul de Foc. Acum veneați din civilizații stabilizate, avansate și pline de virtuți. Voi erați pionierii trimiși să descopere noi pământuri ale universului și să-și ofere cunoașterea potențialelor ființe care nu îndrăzniseră să-și ridice cutezanța către cer. De la început, voi ați fost înzestrați cu empatie, însușire sublimă a ființelor sensibile și pline de înțelegere. De la început, voi ați știut că nu puteți fi decât câștigători.

Trăiți acum perioada în care vă debarasați de toate tarele trecutului, vă curățați ființa de ceea ce v-a ”maculat” și v-a înfricoșat. Vă despărțiți de karmă căci, majoritatea dintre voi, v-ați ”lichidat conturile” înființate cândva la ”Banca Karmei”. Vă despărțiți acum de acea parte a trecutului care v-a împovărat, v-a legat de picioare lanțurile stagnării și v-a făcut să priviți cu teamă în urmă, neîndrăznind să scrutați viitorul.

Corpul vostru fizic, corpul emotional, corpul mental se află în procesul de eliberare a toxinelor acumulate în toată ascendența lor, pentru a putea păși înainte, într-o stare perfectă de puritate și capabilitate. Toți aveți de eliminat depuneri ale trecutului petrecut pe pământuri ale universului. Ele v-au folosit cândva dar acum trebuie să le dați drumul căci au devenit prea stânjenitoare, prea grele și complet inutile vieții voastre viitoare.

Corpul vostru de lumina este pas cu pas îmbogățit și fortificat iar corpurile voastre mental, fizic și emoțional încep să se deblocheze. Vă veți simți din ce în ce mai liberi, mai eterați, mai eliberați de orice fel de frică și de neputiință.

Atunci când veți mai fi încercați de sentimente de frică, veți percepe că ele vin din exteriorul vostru și că ființa voastră a fost ”vaccinată” împotiva unor asemenea ”maladii”. Nu veți mai accepta pe viitor ca în ființa voastră să apară depuneri energetice care nu sunt ale voastre și care vă dăunează. Sufletul și spiritul vostru nu vor mai accepta pe viitor să primească în corpul vostru total ”gunoaiele energetice” ale altora. Intransigența voastră vă va asigura ridicarea nivelului de vibrație și asta vă va asigura înaintarea către planurile superioare către care ați pornit de câtva timp.

Sunteți dotați cu tot ceea ce este necesar pentru a face față. Nu este nevoie ca sarcina protecției voastre să și-o asume alte popoare. Tot ceea ce aveți nevoie este să vă curățați de negativitatea care mai există în ființa voastră și să vă reformați în conformitate cu noile matrici care vă vor asigura completa adaptare și compatibilitate cu dimensiunea a 5-a. Procesul transformării voastre este unul pe care trebuie să îl sprijiniți și să-l acceptați.

Mereu trebuie să fiți conștienți de cine sunteți voi cu adevărat și că nu trebuie să predați procesul transformărrii voastre în mâinile altor civilizații. Ajutați-vă cât de mult puteți între voi, luminați calea celor care încă bâjbâie în întuneric și în nesiguranță. Nu permiteți ca gândurile și energiile altora să vă penetreze ființa și, cu atât mai puțin, să vă preia propriul vostru program de transformare. Controlați-vă emoțiile și apelați mereu, dacă este cazul, la propria voastră lumină, invocând uneori și ajutorul divin. Rămâneți mereu concentrați pe centrul inimii voastre și nu permiteți ego-ului vostru lumesc să hotărască în locul sufletului vostru.

Vă asigur că sunteți pe cale de a vă înfrânge toate iluziile. Sunteți pe cale de a depăși tot ce ați crezut că v-a cucerit. Voi nu sunteți ființe cucerite, sunteți niște învingători. Veți înfrânge orice formă de negativitate și vă veți depăși iluziile.

Vă vorbesc ca unor prieteni apropiați și sunt un prieten care vă apără. Noi suntem gardienii Pământului.
În ceea ce mă privește, eu nu sunt doar un membru al Consiliului pentru Asistența Pământului dar sunt și component al Consiliului Gardienilor de pe Pământ și am avut sarcina de a proteja Semințele Stelare venite pe planetă.

Voi încheia acest mesaj acum, dar vreau să vă asigur că greutățile pe care le-ați îndurat au fost pe măsura importanței care vi se acordă în lumea universală. Misiunea cu care fiecare dintre voi a venit este foarte importantă, noi o cunoaștem și, la rândul nostru, suntem aici pentru a vă ajuta să v-o îndepliniți.

Noi ne simțim și ne declarăm prietenii voștri apropiați, care vă asigurăm protecția, în timp ce voi ascensionați. Vă v-om sugera unele metode foarte eficiente de a vă apăra și singuri.

Vă dorim doar binele cel mai inalt și vă considerăm proprii noștri copii. Noi formăm o singură familie.

Sunt Fongeetale din Consiliul de Asistență a Pământului..
Namaste
SURSA: http://ascensionkeys.typepad.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu