..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 24 februarie 2013

INFRÂNGEREA FRICII.



Mesaj de la Fongeetale, din Consiliul pentru Asistarea Pământului.


(4 feb. 2013)

Vă iubesc! Nu aveți nicio idee cât de mult vă iubesc! În forma voastră umană, nu puteți avea acel sentiment deplin. Nu-l puteți nici înțelege complet. Nu puteți simți tot ceea ce vă pătrunde corpul. 
Este adevărat ceea ce a spus Faleekastrina (n.m.: președintele Consiliului pentru Asistarea Pământului): "acest trup putred". Aceste vehicule aflate în pragul morții, nu sunt făcute să dureze, pentru că ele nu sunt demne de măreția sufletului și Spiritului vostru.

Oamenii mor pentru că ei nu iubesc suficient. Pentru a cuceri totul, voi trebuie, mai întâi, să vă cuceriți/înfrângeți frica. Acolo unde nu este suficientă dragoste se instalează frica; frica și moartea. Starea aceasta de lucruri trebuie să dispară, sentimentul ficii trebuie eradicat. Înainte de a vă cuceri moartea, trebuie să vă cuceriți frica. Frica nu trebuie dată la o parte ci trebuie trecut prin ea, chiar dacă asta o veți face cu oarecare teamă. Dacă vă este frică de ceva, nu-l evitați, confruntați-vă cu acea situație, cu acel ”ceva”. Dacă vă displace ceva, înfruntați-vă cu acea situație și dominați-vă neplăcerea. Iar când vă place ceva, dați-vă drumul, nu vă înnăbușiți sentimentul!

De foarte multe ori, frica te împiedică să vezi, să judeci și să ei decizii corecte. Dacă ai mai trecut prin acel sentiment de frică, când îl reîntâlnești, îl vei aborda cu mai mult curaj, cu mai multe șanse de a-l cuceri. Frica inhibă sinele vostru complet.
Dacă îți este frică de întuneric, STINGE luminile! 

Dacă îți este frică de înălțime, urcă pe o clădire înaltă, sau escaladează un perete! 
Dacă îți este frică de șerpi, procură-ți unul ca animal de companie! 
Dacă nu vrei să fii observat, fă-te remarcat! 
Dacă te temi că vei fi respins, sau nu ți se va răspunde la iubire, nu intra în panică căci există șansa să ți să răspundă favorabil.

Frica face ca iubirea să se piardă căci ea vrea să provoace daune, să inhibe reacțiile corpului, să-l paralizeze. Ea urmărește să scadă frecvența de vibrație, să pună piedici iubirii și, dacă se poate, s-o culce la pământ.

Nu aș alege un corp uman dacă nu aș ști că este cel mai bun pentru a mă reprezenta. 

Sunteți norocoși, chiar dacă cele mai multe amintiri v-au fost șterse. Sau poate, tocmai pentru asta! Dacă v-ați aminti ceea ce ați fost în viața sau viețile anterioare ar fi nu numai inutil dar chiar v-ar aduce un deserviciu. Dacă ați fost cândva ”cineva” și acum sunteți un obișnuit sau, poate, un sărman, amintirea aceea v-ar provoca regrete, amărăciune că: ”o, Doamne, ce-am fost și ce-am ajuns!” Dacă, dimpotrivă, ați fost un amărât și acum sunteți ”cineva”, ați trăi cu teama că, cine știe, dacă și acum ați cădea în acea situație….Pentru a evita acel trecut ar fi posibil să vă avântați cât mai în față, pentru a vă îndepărta cât mai mult de acea situație precară, chiar dacă ar trebui să treceți peste alții.

Dar trupul vostru este ceea ce eu numesc, o realitate fizica, care va fi ”operat” în viitor, în care se va face curățenie și se va aduce mai multă lumină, pentru ca el să devină mai ușor, mai transparent, mai capabil de a vibra pe frecvențe înalte.


Cam așa este corpul nostru. Corpul nostru este mai maleabil, mai neafectat de lovituri, de intemperii, de temperaturi înalte sau joase. În el nu se poate cuibări frica sau boala. Însă, întâi de toate, voi trebuie să vă curățați ființa (inclusiv corpul fizic) de frică.

Mai tot timpul, ființele umane cred că trebuie să facă ceva, orice, numai să nu stea degeaba. Alte ori oamenii sunt convinși și știu că trebuie să facă o anume acțiune, dar o tot amână până când constată că timpul optim a trecut și că ei nu mai pot, din diferite motive, să efectuieze acea acțiune. Timpul trece și ei se trezesc în fața morții (corpului fizic) când o listă întreagă de regrete le defilează prin minte. Mai tot timpul vor ajunge la concluzia că nu și-au utilizat viața pentru experiențele pentru care veniseră în această viață, care, iată, se încheie și că ei s-au pierdut în nimicuri, în chestiuni neimportante pentru evoluția lor. În ultimă clipă spun:” Doamne, iartă-mă! Și se ...duc.

Dragilor, aici pe Pământ, timpul nu este prietenul vostru căci viața voastră în trup este efemeră și ar trebui trăită cu maximă responsabilitate pentru a putea să vă îndepliniți obiectivele pe care singuri vi le-ați propus înainte de a vă naște. Când ”plecați” vă luați cu voi datoriile, restanțele, și când vă veți face noul program va trebui să treceți în el și aceste restanțe. De altfel aceste ”restanțe” vă vor determina să reveniți în corp pentru a le aduce la ”zi”. Ați înțeles, desigur, vorbim despre karmă. 

Într-un fel, pentru a înainta, voi ar trebui să renunțați la tot ceea ce vă oferă comoditate: comoditatea de a nu gândi, comoditatea de a lâncezi, de a nu schimba lucrurile, de a accepta starea larvară în detrimentul fluturelui care puteți fi. Mulți v-ați ascuns sub patrafirul preoților crezând că de-acum este treaba lor să vă ducă la Dumnezeu, căci voi, v-ați plătit datoria față de slujitorul bisericii. De acum e treaba lui cum face, voi vă puteți continua viața mai mult sau mai puțin dumnezeiască. Cei care procedează astfel se înșală. Pentru erorile voastre nu puteți delega pe nimeni.

Ce este confortabil pentru tine să faci?
Nimeni nu poate decide pentru tine, ceilalți pot decide doar pentru ei. Fiecare trebuie să decidă pentru el și să aleagă în conformitate cu dorințele sale. Puteți renunța la orice învățătură, dacă sunteți convinși că nu ar fi spre binele vostru cel mai înalt. Nu are importanță de la cine vine: dacă inima voastră nu se deschide cu bucurie la ceea ce vi se propune, cel mai bine este să refuzați oferta. Chestiunea este să aveți suficient duiscernământ, să vă cunoașteți idealurile și posibilitățiule și să fiți absolut sinceri cu voi înșivă. Când faceți meditații, puneți-vă întrebări de genul: "Ce ar trebui să fac pentru a rămâne în echilibru? Calea pe care vreau să merg este cea mai bună pentru binele cel mai înalt al ființei mele? De ce am tendința să refuz oferta care mi se face? Sunt destul de puternic pentru a înainta fără ajutor ? Nu am cumva pretenții mai mari decât posibilitățile mele actuale?” Dacă insistați, se va găsi cineva să vă dea un răspuns calificat și acesta ar putea fi, în primul rând, Spiritul vostru Superior.
Acțiunile voastre vă vor arăta dacă ați luat deciziile cele mai potrivite.

Sunt Fongeetale membru al Consiliului pentru Asistența Pămânului. 

Namaste.
SURSA: http://ascensionkeys.typepad.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu