..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 3 decembrie 2012

Numărătoarea inversă



Mesaj de la Consiliul Superior din Orion

(28 noiembrie 2012, by Holly Hawkins Marwood)


Mergeți în inima voastră!
Salutări, dragilor. Noi suntem Consiliul Superior din Orion.
Astăzi ne vom continua călătoria spre data de 21 dec.2012. Mulți dintre voi, dacă nu cumva toți, vreți să cunoașteți ce va fi după 21.dec.2012.
        
Din nou spunem, așa cum am spus și până acum, aspectul exterior nu este încă stabilit pentru că depinde foarte mult de hotărârea voastră. Dar, indiferent de ceea ce se întâmplă în exterior, chiar dacă este vorba despre un eveniment spiritual uriaș, cum ar fi Ascensiunea, totul depinde de aspectul și modificările interioare. Multe evenimente se produc după 21 dec., evenimente pe care le cunoașteți și pe care le numiți sărbătorile de iarnă legate de sfârșitul unui an și începutul celui următor.
 Ce puteți face pentru voi?
 
Ce se poate face pentru a aduce mai aproape unitatea pe planetă?
 
Ce puteți face pentru a vindeca rănile trecutului, pentru a vă deschide inima, pentru a permite extinderea voastră dincolo de universul celei de a 3-a dimensiuni?

Căutați răspunsurile în interiorul vostru! Toate răspunsurile sunt acolo și toate soluțiile. Nu veți găsi niciun loc mai bun, de unde să culegeți informații, decât interiorul ființei voastre.
Pentru că voi sunteți ființe de lumină îmbrăcate temporar în carne. Folosiți discernământul vostru interior pentru a decide dacă vă aflați în aliniere cu imensitatea sau nu. Pentru că adevărul este că... nu există nici un "ultim adevăr", care să-i cuprindă pe toți.  Unicitatea fiecăruia nu poate fi reprodusă de nimeni și asta înseamnă că nu va exista niciodată o singură soluție pentru toată lumea.

Apropierea de eveniment face ca întrebări de genul:” Ce se va întâmpla cu planeta? Ce se va întâmpla cu oamenii?, devin tot mai frecvente.
Sfatul nostru este să vă analizați atitudinea interioară pentru a vedea dacă vă simțiți în rezonanță cu ceea ce așteptați, adică dacă simțiți că este evenimentul care ați sperat să se întâmple și dacă-l primiți cu inima deschisă. Dacă răspunsul este afirmativ, atunci tot ceea ce va urma va fi o minunată împlinire a ființei voastre, un salt dimensional important, care va însemna un nou nivel atins în evoluția voastră.
Nu veți trăi cu toții același adevăr, nu va avea toată lumea aceeași revelație. Numeni nu va trăi adevărul ultim și fiecare va avea trăirile lui, realitățile lui, căci acest eveniment nu este un tăvălug care nivelează.
Fiecare se află pe calea lui pe care și-a ales-o și pe care merge către ACASĂ. Este adevărat că toți tindem să revenim la SURSĂ dar cum o facem, ce traseu alegem, cât de repede sau de încet înaintăm, ce și unde alegem să facem popasuri, aceasta este o problemă personală a fiecăruia. Nu există o soluție perfectă, sau, mai bine zis, toate soluțiile sunt perfecte și fiecare dintre ele corespunde exact alegerilor noastre.
Mulți dintre voi se întreabă cu oarecare neliniște: "Ce va fi cu partenerul meu de viață, cu copiii mei, cu frații și surorile mele, cu prietenii mei? ” Temerile sunt cu atât mai mari în cazul în care cei apropiați nu cred și nu au ales Ascensiunea, cel puțin la nivel conștient.  Alții, mai, atașați sentimental de prietenul necuvântător, se întreabă: ” Oare câinele meu iubit sau pisica mea adorată, se va regăsi lângă mine și după Ascensiune?”

Toate aceste temeri, toată ambiguitatea provin din sentimentele voastre de iubire și atașament față de ceilalți, și din dorința ca evenimentele să nu vă despartă. Și aici intervine alegerea pe care ați  făcut-o și pe care ați trecut-o în programul vostru de viață înainte de naștere.
Fără a vă compromite propria evoluție, este nimerit să încercați, măcar pentru cei pentru care aveți afinități deosebite, să-i treziți să se angajeze întru-un efort personal de ridicare a frecveței lor de vibrație prin metodele cunoscute (acțiune, gândire, atitudine). Restul depinde de ei. Nu-i judecați și nu-i condamnați pe cei care nu gândesc ca voi. Nimeni nu va fi pierdut chiar dacă nu alege să ascensioneze acum. Respectați programul evolutiv al fiecăruia, voi limitându-vă a-i ajuta să se trezească. Trimiteți-le gândul vostru de iubire și nu-i acuzați dacă nu vor să vă urmeze. Fiecare suflet este suveran în alegerea căii pe care vrea să meargă.
 Rămâneți centrați pe inima voastră și permiteți energiilor care vi se trimit să vă pătrundă. Este suficient dacă vă exprimați dorința de a le primi, având încredere că procesul se desfășoară, chiar dacă nu-l sesizați ca pe ceva palpabil. 

Holly
 Binecuvântați-i pe cei din jurul vostru, îndreptați către ei gânduri de iubire și nu-i constângeți să facă așa cum ați dori voi. Iubirea înseamnă să permiți celuilalt să se exprime așa cum își dorește, cum simte el că este mai bine. Adevărata iubire eliberează nu ține strâns.
Modul cel mai indicat pentru a ajuta pe cineva este să slăbiți strânsoarea. Voi aveți expresia :    ” Îl sufocă cu iubirea lui”, și aceasta exprimă un adevăr.

Fiți binecuvântate, ființe frumoase ale Luminii!
Noi suntem Consiliul Superior din Orion.

 SURSA: www.AkashaHealingStudio.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu