........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

joi, 29 noiembrie 2012

SaLuSa, din Federația Galactică a Luminii(23 nov.2012: channeler Mike Quinsey)

Mike
   Pentru a asigura pacea mondială toate războaiele trebuie să înceteze şi, pentru aceasta, dacă va fi nevoie,  avem mijloacele necesare pentru a o impune celor care doresc conflicte militare. În Noua Epocă nu oferă spațiu pentru manifestarea acestor vibrații de joasă frecvență. Adevărul este că la momentul actual este mai ușor ca altădată să se asigure pacea mondială, deoarece nivelul de conştiinţă a crescut substanțial ceea ce face ca din ce în ce mai multe persoane (politicieni, cadre militare, afaceriști, societatea civilă) refuză rezolvarea diferendelor prin război. Chiar şi cadrele militare vechi, veteranii cei mai intransigenți și cu spirit cazon, ”schimbă macazul” acceptând co tot ideea de pace este mai bună pentru omenire. Ei încep să realizeze că apelul care li se adresa pentru a-și menține atitudinea intransigentă, pentru a-și apăra patria, nu era decât un slogan în spatele căruia se ascundeau alte interese. Iluminaţii işi pierd rapid controlul şi puterea pe care le aveau asupra forţelor armate. Sunt cu adevărat depăşiţi de situaţie şi nu li se va permite să revină la putere.

     În vitorul apropiat nu veţi mai avea nevoie de forţe armate, dar veţi avea sisteme de protecţie care vor ţine la distanţă de planeta voastră orice intrus.
De asemenea, Federaţia Galactică a Luminii activează ca forţă de  menținerea ordinii și păcii în univers. Tehnologiile noastre pot detecta cu uşurinţă orice navetă care încearcă să intre în spaţiul atmosferic al altei planete.
Dacă este nevoie, ne putem mişca cu viteze mai mari decât viteza luminii, pentru a fi în timp real într-un anume sector din univers, unde ar fi nevoie de intervenția flotelor noastre. Atribuțiuni și îndatoriri similare are și Comandamentul Ashtar ale cărui flote au competențe în întregul univers. Pe scurt, fiecare planetă este bine apărată, iar populaţiilor  de pe ele li se asigură pacea și o viață neconturbată de intruși din afară. Apetitul pentru invazii al unor civilizații atipice din acest univers a cam dispărut, în contrast cu dorința de colaborare și într-ajutorare a lumilor. De fapt, vechiul vostru Pământ a fost mereu protejat de orice interferenţă, astfel încât evoluţia sau stagnarea umanității a fost mereu numai consecința aplicării liberului vostru arbitru. Totuşi, datorită vibraţiilor foarte joase la care sistemul planetar ajunsese, a trebuit să permitem contactul din partea unor civilizaţii similare.

      După ce treceţi de momentul Ascensiunii vi se va deschide calea către accesul oaspeţilor cu vibraţii înalte de iubire şi lumină. Veţi descoperi cum trăiesc alte civilizaţii și veţi căpăta încredere în ele. Veți avea prilejul, care va deveni o obișnuință, să primiți vizita unor oaspeți extratereștri sau să mergeți voi în vizită la ei. Astfel, veți putea afla că unele planete au dimensiuni care depășesc pe cele ale soarelui vostru. Vă puteți imagina cam unde se află Pământul vostru ca dimensiune. Nui-i mai puțin adevărat că există și multe alte planete mult mai mici decât planeta voastră, unele fiind construcții artificiale.(Nota C.M.: Hathori trăiesc, de exemplu, pe o astfel de planetă, pe care au fost nevoiți să și-o construiască ca urmare a dezintegrării planetei lor naturale).
      Unele civilizații avansate consideră convenabil să trăiască în interiorul planetelor mai ales că, în mod natural, multe planete sunt goale pe dinăuntru.
      Majoritatea dintre voi cunosc că și în interiorul Pământului există o civilizație (mai dezvoltată tehnic și spiritual decât voi). Locuitorii din subteran au propriul lor soare și aceasta dă impresia că nu se află sub pământ. Nu peste mult timp vă veți întâlni și cu ei. Ei sunt strămoșii voștri care s-au retras sub pământ după distrugerea și scufundarea Lemuriei.
Destule ființe de la suprafață i-au vizitat, ca să nu mai vorbim despre obișnuitele lor ieșiri la suprafață, fără ca voi să-i puteți observa.
Foarte multă cunoaștere, în legătură cu acest adevăr, v-a fost ascunsă de conducătorii voștri politici, religioși și mai cu seamă de întunecați. Toată această pierdere o veți recupera după ce veți ascensiona. Știți cum se spune la voi: ”Adevărul te va elibera!” 
Cu toate acestea, se vor mai găsi oameni care vor nega existența lor. (Doar de la voi cunoaștem povestea cu ornitorincul a cărui existență a fost negată de un savant rigid chiar când i s-a prezentat un exemplar viu!). Noi nu vă vom impune să acceptați realitatea, o veți face singuri. Asta nu va conta pentru că în viitor, numai adevărul va exista. Aveţi propria Bibliotecă (Sală de Înregistrări) care cuprinde toate vieţile voastre anterioare, în aşa fel încât nu va mai puatea exista nici o controversă. Înregistrările sunt utilizate atunci când faceți, după fiecare încarnare, analiza vieţii prin care ați trecut (n.m., Akasha).

      Pentru că vedem cum marea majoritate dintre voi vă trăiți viața într-o preocupare continuă, o alergătură fără pauze, pentru tot felul de interese, pentru că vă vedem încrâncenați și atât de atașați meschinelor interese materiale, dorinței de a demonstra că vă sunteți mai sus pe scara socială, ceea ce face să uitați să mai și trăiți, noi vă asigurăm că ne găsim mereu răgazul de a trata toate problemele vieții cu detașare, în lumină și în iubire. Glumele, umorul de calitate, ne însoțesc și ne colorează permanent viața. Râsul este universal şi toate fiinţele au o înţelegere lăuntrică a ceea ce înseamnă o situaţie amuzantă ori un comentariu hazliu. Râsul este înălţător și un excelent mijloc de a vă crește vibrațiile. Totuşi, distracţia, gluma, nu sunt modalități de a ridiculiza pe cineva.
       La nivel de suflet, voi ați rămas tot copii, însă sunteți marcați de o anumită reținere, teamă de a vă simți liberi. După ce vă maturizați, vi se pare deplasat să ”dați în mintea copiilor” și este păcat căci copilul din voi tânjește după un pic de…”nebunie”. Încercați ca de pe acum să vă eliberați de această reținere și trăiți în limpezimea și lipsa de grijă a unui copil!
        Aveți tot dreptul să aruncați grijile la coș, să redeveniți din nou copii, pentru că ceea ce ați avut de făcut este aproape terminat.
Faceți ultimii pași spre ascensiune cu seninătate și voiebună, cu detașare. Ceea ce urmează va fi o și mai mare certificare a faptului că ați reușit, că ați ajuns la poarta minunatului vostru habitat. Oricum, etapa care urmează este întâlnirea noastră. Dacă cei care vă conduc și-ar da acordul, mâine am fi debarcați.
        Mulți lideri pământeni ar fi gata să ne recunoască existența și să ne accepte sosirea dar le este teamă de ”ridicol”. Când primul va ieși în față și va ”sparge gheata”, toți ceilalți for face pasul înainte. Noi știm că sunteți gata să vă întâlniți cu noi. Acum nu se mai pune problema ”dacă” ci ”când”.
        Sunt SaLuSa de pe Sirius şi sunt purtătorul dorinţei Federaţiei Galactice a Luminii ca voi să vă propagați iubirea în lume. Iubirea crește frecvența de vibrație și vă mărește pasul spre Ascensiune. De la nivelul nostru de percepție, vedem minunatele culori emanate de corpurile voastre. Dacă ați ști cât de frumoși sunteți!
SaLuSa.

SURSA:
Tree of the Golden Light
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu