..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 5 noiembrie 2012

Despre vremea încercărilor și ajutorul divin.


Iltheos
Mesaj de la Iltheos

(29 oct.2012; channeler Konstantinos)

Salutări și dragostea mea sinceră tuturor oamenilor de pe Pământ, tuturor viețuitoarelor de pe această planetă și Mamei Gaia însăși. 

 
Suntem conştienţi de teama şi îngrijorarea celor aflați în zonele calamitate de condițiile meteorologice extreme. Acesta este încă un prilej prin care cei care au posibilitatea, să ajute și să coopereze pentru ușurarea suferinței celor afectați. Este, deasemenea, o ocazie prin care familiile galactice și colectivitatea divină vor ajuta la depășirea acestei stări de lucruri.

Situația prezentă impune activități specifice și implicarea tuturor celor care pot fi de folos. În ceea ce ne privește, echipajele galactice sunt mobilizate și acționează pentru a limita pierderile și a recupera unele dintre bunuri. Acțiunile noastre s-au îndreptat spre devierea și diminuarea puterii uraganului, pentru a nu cuprinde și alte zone populate. Manifestările drastice ale acestor fenomene au două explicații majore: una se referă la necesitatea de a purifica acele zone de pe planetă, care aveau o încărcătură negativă mare și pe care Mama Gaia dorea să le curețe, în vederea ascensionării. Cel de al doilea aspect ține de forțele retrograde care au tot interesul să producă suferință și teamă. De fiecare dată când, din motive justificate, asemenea acțiuni s-au impus, spre binele sistemului vostru planetar, forțele întunecate au încercat să deturneze evenimentul spre desfășurări catastrofale, cu scopul menționat mai sus.

Nanshanna
Atunci când vom primi autorizări mai cuprinzătoare, vom putea interveni și în moduri mult mai concrete și diversificate. Deocamdată ne limităm la cât ne este permis să facem, nivelul asistenței noastre neputând depăși anumite tipuri de intervenție. Mai concret, noi trebuie să ținem cont că:

 a) multe suflete și-au prevăzut plecarea din planul fizic în această perioadă, în concordanță cu programul cu care au venit în această viață, și nimeni nu are dreptul să le oprească să plece,
b) Mama Gaia și-a propus un anume volum de acțiuni (evenimente ”naturale”) pentru purificarea unor zone, care, deasemenea, trebuie respectat, 
c) toate acțiunile și ajutorul pot avea loc cu stricta respectare a prevederilor Programului Divin. 
c) Noi intervenim doar atunci când suntem solicitați, altfel spus, numai respectând liberul arbitru al celor asistați.

Ca parte a civilizațiilor dimensiunilor mai înalte, noi nu simțim nevoia și nu avem dorința să ne implicăm sentimental în stările emoționale ale altor ființe. Din acest punct de vedere, s-ar putea să fim considerați ca niște ființe mai insensibile, mai reci, față de trăirile altora. Aceasta nu înseamnă că suntem lipsiți de compasiune sau de dorința de a ajuta. Bineînțeles că recepționăm cu plăcere vibrațiile de iubire și de fericire care ni se adresează. Comportamentul nostru, din punct de vedere sentimental, nu atinge nivele extreme, nu are mari fluctuații. Am învățat să ”nu ne pierdem cu firea” și să păstrăm o anumită constanță comportamentală. Dar, ar fi nedrept să fim considerați incapabili de stări emoționale. Starea de cunoaștere nu înlocuiește inima. Dragostea şi Compasiunea nu sunt manifestări care să ne lipsească.

Sincer, noi ne considerăm a fi ființe care întruchipează și corespund exigențelor multidimenionale, și stării noastre de cunoaștere a realităților diferitelor dimensiuni. Civilizațiile noastre au străbătut foarte multe căi ale acestui univers și în toate misiunile noastre am încercat să ajutăm lumile care aveau nevoie. În tot ceea ce am făcut, am respectat Legile acestui Univers și am căutat să aducem cât mai multă stabilitate în sistemele prin care am călătorit. Veți înțelege mai bine despre ce estre vorba atunci când și voi veți deveni ființe multidimensionale. Navele noastre au ajutat multor civilizații să rezolve situații existențiale importane și în totdeauna am lăsat în urma noastră popoare mai fericite, mai bogate și mai prietenoase. Aceasta ne dă dreptul să afirmăm că peste tot în univers avem prieteni și frați.

Vrem să vă asigurăm și pe voi, pământenii, că nu vom pleca din sistemul vostru planetar până când nu ne vom asigura că Ascensiunea voastră într-o dimensiune superioară va fi fost înfăptuită.
Vă încurajem să priviți evenimentele dure prin care unii dintre voi ați trecut, ca evenimente pasagere, din care veți ieși mai puternici și mai fericiți. Iltheos din Arcturus.

SURSA: http://awakeningtothedivine.wordpress.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu