........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE, REPREZINTĂ ABUZ DE PUTERE ȘI FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ.

Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 noiembrie 2012

NOUL PĂMÂNT.


Sananda
Mesaj de la Sananda

(21 oct. 2012; channeleri : Imaculata Jilahilah și Immanuel Eleison)

Vă salut, copii iubiți! Cel care vă vorbește este Sananda.

Accentuăm în comunicările noastre cât de mare nevoie aveți de energie. O puteți obține prin dragoste. Conectați-vă inima la Flacăra Violet și emiteți gânduri de iubire către toți Lucrătorii în Lumină, gândind că vă doriți o mare schimbare.

Vreau să vă vorbesc despre schimbările importante care vor avea loc după saltul cuantic. Multe lucruri și stări de lucruri care vi se par acum intangibile, imposibil de modificat, vor deveni posibile.

Să vorbim despre Alaska, Canada, Rusia, zona din proximitatea Cercului Polar, Patagonia, Sahara, Deșertul Serengeti, jungla amazoniană și multe altele. Frații voștri galactici studiază și experimentează cum să transforme aceste ținuturi și cum să transfere anumite creaturi, printre care unele periculoase pentru voi, acum când împărțiți habitatul cu ele. De exemplu șerpii veninoși, insectele veninoase, scorpionii, șobolanii, paraziții etc vor fi transferați în locuri foarte potrivite dezvoltării și evoluției lor, dar fără a se mai intersecta cu ființele umane cărora le provoacă acum multe neplăceri. 

Amintiți-vă de creaturile regatului magic din basmele copilăriei voastre: unicornii (inorogii), dragonii, caii înaripați, elfii, gnomii și zânele. De fapt, ei există și vă invită în tărâmurile lor pentru a vă arăta ce sunt și care este concepția lor de viață. Există, deasemenea, tărâmuri în care se regăsesc părinții nativi americani și indigeni ai tuturor neamurilor care își exprimă acum dorința de a reveni pe pământurile pe care le-au părăsit cândva și pe care le-au iubit atât e mult. Ei au avut o relație mult mai directă și mai apropiată cu Mama Pământ precum și cu ființele despre care se mai vorbește doar în folclorul unor popoare (n.m. referire la elfi, gnomi, zâne, inorogi etc)

Zonele care acum sunt ostile și aride vor deveni adevărate oaze pline de viață vegetală și animală. Vor fi plantați copaci cu rol decorativ sau producători de fructe, grădinile de flori vor fi pline de insecte neagresive și folositoare poleniozării speciilor vegetale. Toate acestea vor fi posibile deoarece clima va deveni prietenoasă și propice dezvoltării multor soiuri vegetale și rase de animale.

Civilizațiile galactice vor aduce semințe și hibrizi care să fie plantate pe pământurile acum înghețate sau aride. Este prevăzut să se amenajeze locuri și să se dreneze/creeze izvoare care vor forma râuri. Se va reface ecosistemul acum distrus în aceste zone. Toate speciile de animale și de plante dispărute sau aflate pe cale de dispariție vor fi refăcute ca efective.

Toate zonele de pe Pământ în care se practică embargoul, vor fi redeschise oamenilor.
Oamenii de la suprafața planetei vor putea vizita tărâmuriule interioare ale Pământului pentru a se întâlni, în sfărșit, cu civilizația umană din interior. Nu va trece foarte mult timp până când pământenii vor putea efectua călătorii de agrement sau alte interese (științifice, relații economice, culturale etc) pe planete din diverse zone ale universului, precum: Alpha Centauri, Sirius, Pleiade, Nibiru, Neptun , Jupiter, Saturn, Lună, Marte, Pluto etc. Deși aceste destinații par acum imposibil de atins, într-un interval de timp rezonabil, posibilitățile actuale de transport ale civilizațiilor avansate ale galaxiei și universului, asigură de mult deplasări extrem de rapide, care se efectuiază cu viteze mult superioare vitezei luminii (considerată de voi de nedepășit). De fapt, ele se bazează pe legi astrofizice necunoscute de oamenii voștri de știință.

Tehnologiile actuale ale civilizațăiilor extraterestre permit obținerea de replicatori alimentari care vor eradica pentru totdeauna foamea și bolile de subnutriție și vor asigura dezvoltarea armonioasă a ființelor. 

Fiecare familie va avea un mic dispozitiv care va putea fi folosit pentru refacerea stării de sănătate, cauzată de diverse afecțiuni minore sau mici accidente. În fiecare comunitate vor exista centre de vindecare și refacerea în care vor activa experți medicali. Practic, morbiditatea va deveni un termen amintind de starea de sănătate din trecutul civilizației umane. Omul va avea capacitatea de a-și reface aproape orice organ care, din varii motive, ar deveni de neutilizat. ADN-ul uman va cuprinde, în matricea sa, acele gene care vor provoca recuperarea (creșterea) unor părți ale corpului : dinți, membre, păr, organe interne, piele, ochi etc. Tot ceea ce va avea nevoie să fie vindecat va trece prin procesul de vindecare iar toate organele iremediabil compromise se vor reface prin creștere naturală, asigurată de noua formulă a ADN-ului uman. Orice călătorie, în indiferent ce loc al planetei sau înafara ei, va fi gratuită. Toate locuințele necorespunzătoare unei vieți normale și ecologice, vor fi înlocuite de altele care vor îndeplini absolut toate cerințele. Cu rare excepții, orice locuință, orice casă, va fi construită în doar căteva ore (deobicei, într-o noapte, pentru a nu conturba activitatea zilnică).

Toate tipurile de energie necesară vor fi obținute din sursa infinită de energie liberă și nimeni nu va trebui să o mai cumpere. Aceasta însemnă că energia necesară pentru iluminat, încălzire, aparatură de orice fel, mijloace de transport terestru, acvatic sau aerian, precum și pentru necesități domestice, va fi la îndemâna oricărui locuitor, în cantitățile necesare și absolut gratuit.

La acest moment, noi cunoaștem absolut exact care sunt nevoile, în domeniu, ale fiecăruia dintre voi. Nicio sursă de energie nu va produce poluare de niciun fel: chimică, fonică, de câmp magnetic, radiații etc. 

Tot astfel, calculatoarele, telefoanele mobile, aparatele de emisie/recepție vor fi gratuite. Mai toate echipamentele din această categorie vor fi produse ale nanotehnologiilor. Echipamente de mare tehnicitate vor asigura celor care, din diverse motive, nu vor putea face deplasări, poducerea sau vizualizarea evenimentului sau peisajului dorit, la domiciliu.

Banii vor rămâne doar o amintire a dimensiunii a 3-a. Fiecare persoană va lucra pentru binele tuturora, în funcție de aptitudinile și dorința sa. Trebuie însă spus că nivelul de responsabilitate al fiecărui membru al societății se va situa la cote maxime. Fiecare va presta acea muncă pentru care simte că are chemare și față de care rezonează pozitiv.
Mulți vor munci pe nave spațiale care vor face deplasări în întregul univers cu scopuri de a ajuta alte lumi, a cartografia tărâmuri încă necunoscute, a revitaliza viața pe alte pământuri etc.

Știu că vi se pare ireal tabloul pe care vi l-am descris. El arată însă foarte puțin din tot ceea ce veți trăi în viitorul vostru nu foarte îndepărtat.

Când Pământul va atinge punctul zero (n.m. poziționarea față de centrul Galaxiei), procesul înfăptuirii celor menționate va fi declanșat.

Binecuvântări! Sananda.

http://144000raggidiluceattiva.com

(C.M.)

Un comentariu: