..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 20 septembrie 2012

Reptilieni verzi în Federaţia Galactică a Luminii?



Greg Giles (http://www.ascensionearth2012.org) este unul dintre cei care recepţionează mesaje prin comunicarea cu Federaţia Galactică a Luminii, după cum afirmă chiar el. Cele mai multe dintre mesajele sale sunt foarte bine construite, sunt pline de speranţă şi au un anumit sens, motiv pentru care sunt bine primite de majoritatea oamenilor care sunt interesaţi cu adevărat de subiect.
Totuşi, Greg Giles, ca şi mulţi alţii care sunt în mod voluntar astfel de "canale de comunicare" cu fiinţe din alte lumi, surprind uneori prin idei şi informaţii "altfel"... Desigur, cu toţii suntem obişnuiţi deja cu Federaţia Galactică a Luminii şi cu scopurile ei nobile. O discuţie corectă despre Federaţia Galactică a Luminii, şi despre Federaţia Galactică amintită de Tolec şi alţi cercetători independenţi, necesită mare atenţie şi o bună intuiţie.
Personal am senzaţia că NU toţi cei care vorbesc despre Federaţia Galactică a Luminii recepţionează corect informaţiile provenite pe cale extrasenzorială. Mai concret, cred că este posibil ca unii dintre ei să comunice de fapt cu Federaţia Galactică, dar din cauza faptului că ei nu sunt încă capabili să comunice la nivel telepatic, ci doar la un nivel mai inferior (la care informaţiile sunt primite mai ales sub forma unor impresii mentale, şi nu cuvinte clare), atunci au această impresie că fiinţele cu care comunică fac parte dintr-o organizaţie superioară care este evoluată spiritual, şi de aceea să o denumească "a Luminii" (întrun gest reflex şi deloc conştientizat de a se conforma tendinţei oarecum generale care a impus deja denumirea Federaţia Galactică a Luminii).
În felul acesta devine cu putinţă să găsim o explicaţie logică şi posibil corectă, la situaţia actuală în care o parte dintre comunicările extrasenzoriale vin de la Federaţia Galactică, iar altă parte de la Federaţia Galactică a Luminii.
Aici trebuie să subliniez faptul că cele două Federaţii nu sunt deloc una singură, aspect clarificat şi de Tolec (reprezentantul Consiliului Andromeda). Nu vreau să discut acum aspecte privind faptul că adevărata Federaţie Galactică a Luminii tolerează astfel de situaţii neclare în care mesaje aparţinând, poate, Federaţiei Galactice, trec drept mesaje transmise de Federaţia Galactică a Luminii... dar pot să intuiesc unele dintre motive.
În ultima vreme m-a frapat însă un aspect surprinzător în unele dintre mesajele recepţionate de Greg Giles de la Federaţia Galactică a Luminii. Este vorba de referiri la rasa reptiliană care apar în două mesaje (din 10 septembrie 2012 şi din 14 septembrie 2012), referiri care sunt foarte clare şi exacte şi care nu lasă loc de interpretări, motiv pentru care eliminăm din start bănuiala că mesajul a fost recepţionat neclar.
Desigur, menţionarea rasei reptilienilor nu este în sine o surpriză, pentru că şi Tolec vorbeşte despre reptilieni în aproape toate interviurile şi articolele sale. Însă aici este cu adevărat surprinzător, şi iată de ce...
În data de 10 septembrie Greg Giles a transmis un mesaj din partea Federaţiei Galactice a Luminii din care am ales un anumit pasaj ce conţine referiri la reptilieni, şi pe care îl redau integral, pentru a nu-l scoate din context şi a nu fi bănuit că interpretez greşit ideile lui Greg Giles:
"Deci cum arătăm noi? Ieri ne-am oferit să vă răspundem la această întrebare, iar opinia publică exprimată de voi în această privinţă, pe toate forumurile de pe internet a fost un DA foarte entuziast, aşa că iată, începem. Există unii dintre noi care avem piele cu solzi, o piele solzoasă de culoare verde, da. O parte dintre voi care ar evoca imediat o imagine de făpturi reptiliene. Da, printre noi există fiinţe cu aspect reptilian. Vă surprinde asta? Vă înspăimântă asta? Vă face să credeţi că astea sunt planurile unei invazii, pentru că citim foarte multe pe internet despre aceşti reptilieni malefici care sunt "puşi" pe cucerirea planetei voastre, dar noi vă spunem că toate astea sunt doar minciuni. O mare minciună. Este doar propagandă. Aici nu există reptilieni răi care să dorească cucerirea planetei voastre".
Ei bine, dupa un asemenea mesaj tulburător, greg Giles continuă în data de 14 septembrie cu un altul menit să clarifice cumva aceste aspecte cu totul noi, şi din care vă redau câteva paragrafe care fac referire explicită la reptilieni:
"Noi nu suntem inamicii voştri, deşi mulţi dintre voi cred că aceste fiinţe "reptiliene", după cum le descrieţi voi, sunt inamicii voştri".
"Ceea ce vă spunem este că NU EXISTĂ mai multe rase de reptilieni, şi nici nu "ar putea" să existe una care este ostilă şi înclinată spre cucerirea şi distrugerea planetei voastre. Vă spunem că există fiinţe care ar părea reptiliene, dar niciuna dintre ele nu este ostilă, şi niciuna nu s-a războit cu planeta voastră şi nici nu a plănuit vreodată să vă invadeze planeta sau să vă influenţeze planeta în vreun fel, în afară de cei care sunt aici cu noi membri ai organizaţiei noastre care se afla aici pentru a vă ajuta".
"De ce vă este greu să aveţi încredere deplină în noi? Este oare din cauză că v-am spus că există printre noi fiinţe despre care aţi putea spune că sunt reptilieni? Sau că există aici fiinţe care arată la fel cu extratereştrii cenuşii despre care mulţi dintre voi aţi citit?"
Dacă mesajul din 10 septembrie 2012 primit de Greg Giles a avut calitatea de a "sparge gheaţa" şi de a vorbi despre faptul că în Federaţia Galactică a Luminii există fiinţe reptiliene, iată că în mesajul din 14 septembrie 2012 apar clarificări.
"Lovitura" de graţie este faptul că mesajul Federaţiei Galactice a Luminii transmis de Greg Giles inoculeaza ideea că reptilienii fac parte din Federaţia Galactică a Luminii, că reptilienii nu au vrut niciodată să cucerească Pamantul, şi ca invazia reptilienilor nu este decât o minciună şi o propagandă...
Trebuie să recunosc că asta le întrece pe toate. Oricine s-ar afla în spatele acestei acţiuni, e clar că "joacă tare". Să mă explic...
Situaţia actuală reală arată că reptilienii sunt văzuţi de către oameni ca fiinţe malefice, rele, ca inamici ai Pământului. Asta e un fapt ce nu poate fi ascuns. Au o reputaţie foarte proastă, ce nu va putea fi schimbată prea curând, oricâte manipulari ar face. Aşa că, de ce să nu "transfere" ei această proastă reputaţie în cârca Federaţiei Galactice, ca ultimă răzbunare pentru faptul că ştiu deja că au pierdut războiul aici? Asta este modul clasic şi preferat de acţiune al reptilienilor, acela de a înşela mereu, de a păcăli şi manipula continuu. Credeţi că în acest caz nu ar face-o? Sunt sigur ca da.
Am spus Federaţia Galactică, şi nu m-am referit deloc la Federaţia Galactică a Luminii: cred că o asemenea organizaţie înalt spirituală nu are deloc nevoie să-şi "împodobească" numele cu apelativul "a Luminii", pentru că ceea ce contează sunt acţiunile, şi nu cuvintele, iar acţiunile lor s-au dovedit până acum a fi cu adevărat spre binele Pământului. În schimb, o altă organizaţie galactică a găsit de cuviinţă să se numească "a Luminii", pentru a convinge mai uşor că se află de partea Luminii (oare pentru că acţiunile lor nu prea probează asta?)...
Cred că această "manevră" reptiliană disperată este foarte bine plănuită, şi ţinteşte două scopuri, în două eventualităţi diferite:
a) în cazul în care reptilienii pierd poziţia lor strategică (fapt ce este deja cert), atunci ei îşi proiectează proasta lor reputaţie peste Federaţia Galactică, pentru a urmări să îngreuneze cât mai mult primirea eficientă a ajutorului Federaţiei către oamenii de pe Pământ, şi a crea un haos temporar, mai mare sau mai mic, poate pentru ca ei, reptilienii, să câştige timp şi să acţioneze din nou în această conjunctură favorabilă lor;
b) în cazul în care inocularea ideii (că reptilienii ne sunt prieteni şi că fac parte din Federaţia Galactică a Luminii) este bine primită până la urmă de către oamenii de pe Pământ, atunci ei probabil că vor putea să "pozeze" în mod public în salvatori şi să-şi dezvăluie public apariţia aici, fiind siguri că nu vor întâmpina niciun fel de rezistenţă; în acest caz ar urma cu adevărat o catastrofă umanitara uriaşă şi o tragedie a umanităţii de pe Pământ; sper să nu fie cazul.
După cum vedeţi, în ambele situaţii reptilienii ar ieşi avantajaţi. Să nu uităm că reptilienii sunt foarte inteligenţi, cu mult mai inteligenţi decât marea majoritate a oamenilor de pe Pământ, şi că sunt "maeştri" în manipulare şi minciună. Prin urmare cred că am arătat destul de clar şi verosimil câteva aspecte care sunt importante în ceea ce priveşte ultimele comunicări extrasenzoriale ale lui Greg Giles, explicaţii care este posibil să fie corecte.
Probabil că aceste recente mesaje au rolul şi de a discredita întreaga activitate a lui Greg Giles, aruncând la "gunoi" celelalte aspecte reale şi corecte pe care el le-a transmis pâna acum. Oricum, arta perfectă de a manipula foloseşte amestecul de adevăr şi minciună pentru a da un aspect adevărat întregului "pachet" ce se doreşte a fi "înghiţit" fără discernământ de cei cărora le este adresat: oamenii de pe Pământ. Tipic reptilian.
Ca şi o completare a celor arătate mai sus, vă ofer în continuare câteva detalii concrete în legătură cu o rasă reptiliană binevoitoare, care există şi se opune majorităţii reptilienilor malefici. Comunicarea vine de la Matthew Ward, şi susţine ceea ce Tolec a arătat la un moment dat, şi anume faptul că deşi marea majoritate a reptilienilor sunt malefici, şi că acţiunile lor au scopul de a cuceri şi subjuga civilizaţiile planetelor, există şi o rasă de reptilieni binevoitori care se opun acestor acţiuni.
Numele reptilianului care a transmis aceste detalii este Horiss. El arată că rasa lor lupta pentru a contracara acţiunile malefice pe care ceilalţi reptilieni le fac în această parte a universului, de care nu sunt mândri deloc, şi pe care îi consideră şi ei malefici şi întunecaţi. El completează: "Fără a intenţiona să pară o laudă de sine, vă spun că nivelul nostru de inteligenţă depăşeşte cu mult alte civilizaţii care sunt şi ele avansate intelectual şi tehnologic mai mult decât sunteţi voi. Dar noi suntem mai puţin avansaţi spiritual decât multe alte civilizaţii care încă nu au ajuns la nivelul nostru de dezvoltare mentală".
"Noi dorim să aducem mai multă spiritualitate în civilizaţia noastră, iar una dintre căile de a realiza asta este prin reunirea cu ceilalţi din forţele Luminii cu scopul de a restrânge si apoi a elimina influenţa rasei reptiliene întunecate."
"Toate sufletele din univers derivă din aceeaşi Sursă Unică, Creatorul, ceea ce ne face pe fiecare dintre noi să fim aspecte inseparabile ale Creatorului şi ale fiecăruia dintre noi. Voi pe această planetă îl numiţi Dumnezeu pe acest Creator Unic. Sufletele întunecate ale acestei rase reptiliene malefice au invadat acest univers venind din altul, atunci când cele două universuri au început să se întrepătrundă întro acţiune ce are ca scop beneficiul mutual al avansării spirituale. Unii dintre ei însă au refuzat să folosească această ocazie pentru a evolua spiritual şi au preferat să-şi continue obiceiurile, ceea ce ne face răspunzători pentru a acţiona de aşa manieră ca să îi luăm din mrejele întunericului şi să-i aducem la Lumină".
"Acum aş vrea să vă descriu cum suntem noi, reptilienii binevoitori. Deoarece voi asociaţi acest nume cu acele animale de la voi (reptile), este uşor să vă imaginaţi că noi avem această formă. Trebuie să ştiţi că noi nu ne aflăm în această formă decât atunci când dorim. Ne aflam la un nivel de inteligenţă care ne permite să avem orice formă dorim".
"În prezent mă aflu aici în "locul" meu din lumea mea, de unde vă pot "vedea" foarte bine chiar şi la o asemenea "distanţă". Aş putea să mă materializez instantaneu în locul în care vă aflaţi, dar asta ar creea probleme în legatură cu disponibilitatea voastră de a continua comunicarea între noi, aşa că prefer să rămân aici şi să discutam în acest fel, de la distanţă".
"Alegerea noastra colectivă este să arătăm cu toţii la fel. Experienţa ne-a demonstrat că acolo unde există mari diferenţe de aspect apare discriminare şi prejudiciu. Ca aspect, pielea noastră este albăstrui-cenuşie, netedă, cu un aspect care este plăcut din punctul nostru de vedere, şi este ales în mod conştient de întreaga noastră rasă".
"Efectivele noastre militare şi tehnologia avansata sunt mult superioare celor ale voastre, şi dacă ar fi să avem vreodată un conflict, v-am putea cuceri întro singura zi. Dar scopul armatei noastre este doar de apărare, şi aceasta este o dovadă a intenţiilor noastre prieteneşti".
"În ceea ce priveşte organizarea societăţii noastre, avem un guvern echitabil, iar puterile noastre de comunicare telepatică asigura exprimarea opţiunilor personale şi adoptarea deciziilor unanim benefice pentru întreaga noastră civilizaţie".
Iată deci că reptilienii binevoitori nu sunt deloc solzoşi de culoare verde, ci au pielea albăstruie şi netedă. Un motiv în plus să pun serios la îndoială detaliile mesajului lui Greg Giles.
Am considerat de datoria mea să expun aici toate aceste aspecte, gândindu-mă că este bine ca să le aflaţi, şi că un om avertizat face cât doi neştiutori. Dacă le consideraţi corecte, m-aş bucura să le împărtăşiţi cu cei apropiaţi vouă.
Claudiu

SURSA:http://biblioteca-secreta.blogspot.ro
(pentru conformitate, C.M.)
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu