..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 iunie 2012

De la Maeștrii Ascensionați

Sheldan

(15-mai-2012; channeler: Sheldan Nidle)


1 Cauac, 12 Moan, 8 Manik

Selamat Jarin! Revenim!

Lumea voastră se apropie de punctul sacru al schimbării. Ultimele vestigii care mai trebuie să cadă își cunosc acum sfârșitul. Cabaliștii întunecați știu că arestarea lor este demarată, așa că fac tot ceea ce mai pot pentru creșterea haosului global, în speranța deșartă că aceste acțiuni stupide vor întârzia inevitabilul.

Noi monitorizăm aceste încercări și ne notăm cine ascultă ordinele întunecaților și încearcă să perturbe starea fragilă de echilibru care s-a instalat în diversele zone ale planetei.

Europa sudică și Orientul Mijlociu sunt doar două exemple. Multe instituții financiare și guverne naționale sunt în pragul prăbușirii, acestea fiind adevaratele bombe cu ceas care țin întunericul în suspans. Starea de fapt urmeaza să fie făcută publică deoarece mass-media controlată de întuneric nu mai poate ține realitatea ascunsă. Cînd adevărul va izbucni lumea va cunoaște un șoc, și se vor pune în mișcare acele evenimente pe care noi le așteptăm de mult. Noua guvernare va lua ființă iar vechea ordine se va nărui; în paralel, darurile planetei vor începe să fie echitabil distribuite locuitorilor săi.
Impulsul spre libertatea financiara și individuală nu poate fi oprit.

O mare revoltă se consolidează din ce in ce mai mult, pe zi ce trece.

Popoarele Gaiei își rup cătușele care le-au legat mult timp de foștii lorzi întunecați. Ființa umană își revendică libertatea și strânsele conexiuni cu Gaia. Faceți ultimii pași ai îndelungatei călătorii spre conștiința deplină.

În aceste momente sacre, noi venim să vă asistăm la întâlnirea, la vedere, cu verii voștri care viețuiesc într-o societate umană în Pământul Interior. Agarthanii (Nota C.M.:În literatura de specialitate se găsește atât denumirea de aghartan cât și cea de agarthan) s-au asociat de mult cu Maeștrii voștri Ascensionați și intenționează ca, împreună, să vă ajute să reveniți rapid la starea de conștiință deplină, la care ați fost cândva. Suntem toți o mare familie care cuprinde toată această galaxie, chiar întreaga creație. Preconizata și iminenta regăsire cu lumea interioară va prilejui Marea Sărbătoare a Întoarcerii la Rădăcini.

Ea va marca începutul unei serii de minunate aventuri și activități greu de imaginat acum.

Fosta Alianță Anchara se găsește acum împovărată cu națiuni stelare ai caror membri doresc să-și recupereze trupurile de Lumină și să redevină Ființe pe deplin conștiente. Provocarea pentru voi va fi să vă utilizați cunoștințele acumulate puțin câte puțin și înțelepciunea, pentru a-i ajuta să reușească în demersul lor, ceea ce va însemna că veți contribui la trecerea Galaxiei în Lumină, în integralitatea ei.

Acest mare proiect pregătește scena pentru ceea ce acum pare să fie nașterea unei noi organizații a păcii depline care își va extinde relațiile cu multe alte galaxii.

Munca voastră neobosită va fi onorată pe măsură. Cunoașteți, desigur, că ceea ce se întâmplă în galaxia din care faceți parte, este privit cu extrem de mare interes de către galaxiile vecine.

Elementul evolutiv actual care are loc în sistemul vostru planetar are reverberații nu numai în sistemul vostru solar dar și în galaxie. Faptul că suntem implicați în acest proces grandios, ne face să ne simțim onorați. Demersurile și acțiunile noastre, menite să vă crească vibrația și conștiința, urmată de primirea în Federația Galactică a Luminii, au aprobarea Celei Mai Înalte Autorități Divine.(Nota C.M.: Eu tot nu sunt lămurit dacă, după încheierea procesului de Ascensionare, civilizația Noului Pământ va face parte din Federația Galactică a Luminii sau din Federația Galactică, dată fiind realitatea că cele două nu numai că sunt asocieri de sisteme solare diferite, dar nici măcar nu colaborează între ele?)
Misiunea noastră de prim contact va fi și o împlinire a unei profeții antice, referitoare la transformarea acestei galaxii în Lumină.

Binecuvântăm zilnic Ființele de Lumină aflate în Rai, și în rugăciunile și ritualurile noastre cerem întoarcerea voastră cât mai grabnică la conștiința deplină.

Fiecare societate cu caracteristici umane, din aceasta galaxie, a contribuit, într-un fel sau altul, la alcătuirea structurii voastre ARN/AND.

Voi sunteți rudele noastre speciale, care ați fost plecate, îndurând multă advesitate, dar care vă veți întoarce în mijlocul nostru, peste puțină vreme și pentru totdeauna.

Neîncrederea voastră, frica, toate suspiciunile legate de civilizațiile dinafara Pământului, sunt de înțeles, dacă ne gîndim la cât ați avut de suferit și cât ați fost de înșelați de-a lungul istoriei voastre, altfel fascinante.

Din fericire, noi aducem pace, abundență și multă iubire, căci ce altceva ar putea aduce niște civilizații crescute în Lumina Divină? Dragii noști, vă aflați la marginea împlinirii unui minunat destin.
Noi suntem Maeștrii voștri Ascensionați! Asociații noștri din partea Raiului vor fi îndemnați ca prin acțiune să transforme lumea voastră din întuneric în Lumină.

Lord Surea, în urmă cu foarte mult timp, a pus în mișcare un plan divin.

Acest plan includea căderea voastră temporară din Grația Divină în ghearele nesfinte ale întunericului.

Planul a fost permis pentru ca ființelor umane să li se poată admite anumite experiențe, pe care le doreau, care să le înzestreze cu mai multă înțelepciune, purificându-se prin experiență. A sosit acum momentul sacru, când ciclul acesta al căderii, se încheie, ființa umană fiind ridicată la nivelul de la care și-a marcat cândva declinul.

Noi toți cei care slujim Lumina am venit, în acest moment magic, când marea schimbare se va produce. Camere de Lumina speciale, construite în acest scop, sunt gata să vă primească, să vă readucă la starea voastră naturală.

Noi vom veni în scurt timp în lumea voastră și vă vom învăța multe adevăruri ascunse, inclusiv cheile către noua voastră realitate divină.

Ca parte a acestei noi realități, va fi și reuniunea voastră cu surorile și frații din Pământul Interior. Va fi un exemplu de cum noi ne putem folosi puterile pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine ce se întâmplă în jurul vostru.

O alta zonă, care are nevoie de restaurare, este modul în care întunericul a răstălmăcit și rescris multe texte care trebuie explicate din nou, în contextul lor original.

Acest lucru vă va întări pentru a fi pregatiți pe deplin pentru finalizarea ridicării voastre la conștiința deplină. În mod sigur, acela va fi un moment SACRU și DIVIN. Cu multe milenii înainte, Divinitatea ne-a permis accesul la tărâmuri profane unde am învățat multe lucruri utile.

Suntem foarte mulțumiți că anii de experiențe pe care i-ați avut, vă vor aduce o minunată recoltă.
Noi, Maeștrii Ascensionați suntem dedicați trecerii voastre în siguranță la conștiința deplină. Acest angajament ni l-am asumat încă de la începutul căderii voastre, care s-a produs cu aproape 13 milenii în urmă. În tot acest timp, noi v-am călăuzit și v-am încurajat să nu disperați și să sperați, în sinea voastră, că Dumnezeu nu vă va abandona niciodată. Este adevărat că întunericul a folosit multe trucuri pentru a vă manipula și a vă face să credeți că învățăturile noastre și asigurările sunt neadevăruri.

Ei au distorsionat cuvintele noastre și au răstălmăcit adevărurile. Cu toate acestea, suntem foarte aproape să dovedim că purgatoriul prin care a trecut ființa umană nu a slăbit-o ci a fortificat-o. Victoria voastră, care este și a noastră, înseamnă sfârșitul puterii întunericului. Întâmpinăm cu bucurie această nouă epocă și ne bucurăm că în scurt timp vom putea umbla printre voi.

Lumina curge în continuu către voi și timpul pentru acțiune se vede la orizont. Aliații noștri pământeni, Maeștrii Ascensionați și Agarthanii sunt gata să schimbe acest tărâm din întuneric în Lumină.

Să știți, dragii noștri, că aprovizionarea cu prosperitate infinită a Cerului este într-adevăr a voastră !

Așa să fie ! „Selamat Gajun! Selamat Ja! ” (Fii acela ! Fii în Fericire!)


(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu