..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 3 martie 2012

De la Maeștrii Ascensionați


(21 feb. 2012; channeler  Sheldan Nidle)
Sheldan

4 Kan, 17 Zac, 8 Manik


Selamat Jarin! Revenim!
Multe continuă să se întâmple. Printre altele, noi monitorizăm negocierile finale între societățile sacre secrete și conducătorii armatelor lumii. Se realizează o alianță care este urmarea unei serii de arestări care vor face să cadă multe guverne ale unor țări importante care erau controlate de întuneric. Această operațiune este programată să înceapă imediat după ce anumite înțelegeri vor fi finalizate, cu toată opoziția furibundă a cabalei întunecate. Oamenii noștri de legătură au intervenit și încurajază conducerile armatelor selectate să încheie cât mai urgent posibil tratativele care au loc. Noi am trimis și consilieri militari ai flotelor noastre ca să expună și câteva variante de intervenție, pe care nu am vrea să fim forțați să le folosim.
În primul răspuns al acestor lideri militari se apreciază că sugestiile noastre alternative par a fi „interesante” și, prin urmare, au o bună șansă să fie selectate pentru a elimina guvernele conduse de cabala de la putere. Dat fiind acest răspuns, noi analizăm și punem la punct cea mai bună cale de a folosi una dintre aceste obțiuni pentru a o prezenta ca soluție finală acestor lideri militari.

Tehnologiile noastre ne oferă o gamă largă de proceduri. Cu siguranță că dispunem de tot ceea ce este necesar pentru a anihila orice forță militară care s-ar opune programului nostru de înlăturare a guvernelor corupte și asupritoare. Așteptăm doar finalizarea înțelegerilor cu liderii armatelor cu care vom colabora. Asta e ceea ce discutam pe larg cu mulți dintre acești lideri.
Până în acest moment, convorbirile se referă la aprobarea planului nostru de a înlătura de la putere pe acei lideri politici „cumpărați”. Împreună cu șefii militari, se întocmesc listele cu persoanele care vor fi numite miniștrii sau secretari de stat în guvernele interimare care urmează a fi instalate. Se au în vedere în primul rând ministerele de factură militară și de ordine publică. Imediat ce aceste lucruri vor fi puse la punct, se va trece la înlăturarea și arestarea vechilor conducători, unelte ale cabalei întunecate.
Noi găsim foarte interesantă colaborarea cu aceste societăți sacre secrete. Toți sunt foarte deschiși schimbărilor preconizate, care vor pune bazele instaurării unui climat de pace între popoare și pace socială care vor asigura o prosperitate sigură pentru toți.
In prezent, Aliații pământeni trec la fazele finale ale unei legalizări a tuturor punctelor programului de acțiune care vor veni în sprijinul multelor societăți sacre secrete.

Noi am explicat că Divinitatea are un program mult mai cuprinzător și detaliat, program care înglobează și planul nostru de acțiune specifică acestui sector. Din ceea ce v-am spus și în comunicările anterioare, credem că s-a înțeles foarte bine opoziția îndârjită pe care au făcut-o întunecații pentru a zădărnici sau măcar a întârzia acest program de curațare a planetei de forțele întunericului. În acțiunile lor de ripostă, forțele răului au folosit un întreg arsenal de tactici și tehnici precum: dezinformarea, lansarea de știri false, șantajul, corupția, recompense cu bunuri sau bani, acțiuni criminale etc. Cea mai importantă armă utilizată de ei a fost rețeaua mass-media aservită, care a lucrat din plin pentru a răspândi false adevăruri, fabicate de oamenii lor bine plătiți.(Nota C.M.: la noi, evidente sunt în acest sens activitățile posturilor tv Ant.3,2,1, Realitatea, RTv, OTV).

Prea mult a suferit populația de la suprafața Pământului din cauza dominației forțelor întunecate, ceea ce ne motivează suficient să ducem această treabă până la capăt.

Intenționam să diversificăm această serie finală de operațiuni 
aceasta serie finala de operațiuni cu zboruri mai extinse pe timp de zi și apariții clare ale navelor noastre spațiale, pe cerul planetei și la suficient de mică altitudine, înainte de a efectua proiectata și multașteptata debarcare. Nu vrem să dăm întunericului vreo șansă de a folosi aceste apariții ca oportunități de propagandă împotriva Luminii.
Acesta este un lucru riscand, după cum vă imaginați, și intenționam să fim foarte chibzuiți în realizarea scopurilor noastre.
La scurt timp după ce noile guverne vor fi instalate, o serie de transmisiuni radio și tv. vor da comunicate pertinente cu imagini și interviuri adecvate care să liniștească lumea și să o determine să ne considere ceea ce suntem de fapt: frații și prietenii voștri veniți din univers pentru a vă întâlni și a vă ajuta în măsura în care veți dori și veți accepta tehnologiile noastre, de care, noi considerăm că planeta și omenirea voastră are atâta nevoie.
Planurile de viitor, în ceea ce părivește sănătatea planetei și umanității, le vom elabora împreună, în măsura în care ne veți accepta sprijinul. Am mai spus-o: noi dispunem de tehnologii suficiente pentru însănătoșirea și transformarea Pământului într-o perlă a acestui colț de univers.
Binecuvântări! Noi suntem Maeștrii Ascensionați!

Asociații noștri galactici sunt de asemenea aproape gata să ne asiste și să permita acestui mare miracol să se manifeste. Ceea ce intenționam cu toții este să vă eliberăm din cătușele grele puse vouă acum multe milenii de catre forțe ale întunericului.
Aceștia vă amenință insolent acum cu un mare conflict care cred ei că poate prelungi cumva starea voastră de înrobire. Acest lucru nu o să se întâmple!

Dorința noastră este ca voi să puteți să vă exprimați în mod liber nou-dobândita voastră suveranitate. Aceasta va aduce cu ea multă responsabilitate. Trebuie să vă dați seama că voi veți reforma rețeaua voastră socio-culturala și reordona sistemele financiare și guvernamentale. Acest lucru vă va da o nouă înțelegere despre cum funcționează realitatea voastră. Este posibil deoarece nivelulș vostru de conștiință a cunoscut și cunoaște noi creșteri.

Viața voastră va avea o nouă semnificație iar responsabilitățile voastre, dupa cum bine vă imaginați, vor creste proporțional. Vă veți întâlni familia din Pământul Interior și veți sărbători această nou epocă cu frații și surorile voastre spirituale și din spațiu.
Noi suntem foarte bucurosi de faptul că vom putea merge printre voi, asa cum obișnuiam altă dată, în trecutul vostru îndepărtat.
În Iubire și Lumină vom merge împreună și vom susține Mama Pământ și pe toți cei ce treiesc pe suprafața ei.
Frumusețea Pământului, cea interioară și ce aexterioară, va cunoaște o dezvoltare fără precedent.

Astăzi am continuat discuția despre cum se schimbă societatea voastră globală.
Sunteți în perioada când întunericul atentează din nou la pacea lumii, încercând să declanșeze un conflict planetar.
Dar, acest razboi nu se va declanșa pentru că există aceia care au puterea de a-l preveni. Cu toate acestea, intunericul va folosi tot ce are la dispoziție pentru a înfăptui această nebunie.

Lăudată fie puterea Luminii și căile ei !
Să știți dragii noștri că Resursele nenumărate și Prosperitatea infinită a Raiului sunt într-adevăr ale Voastre!
Așa Să Fie! Selamat Gajun Selamat Ja! (“Fiți Unul și Fiți în Fericire!”)

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu