..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

luni, 27 februarie 2012

SaLuSa, 24 feb.2012.

Mike
Prin Mike Quinsey.

Istoria de eoni a planetei voastre ne cuprinde și pe noi, cei care de foarte mult timp suntem în contact cu lumea voastră pe care am ajutat-o constant. Dovezile
acestor vizite și legături existau cu mult timp înainte ca voi să puteți zbura pe cerul Pământului. Sunt dovezi de tot felul, descoperite de arheologii voștri, care vorbesc concret de influența  noastră asupra culturii voastre. Cu toate acestea, mereu pământenii au „găsit explicații’’ dintre cele mai stupide sau au trecut aceste dovezi sub tăcere. Multe dintre aceste dovezi sunt incontestabile, navele noastre au brăzdat nu o dată atmosfera Pământului, un lung lanț de evenimente și observații stau mărturie asupra existenței lumilor extraterestre. Dacă faptul real că ați fost mereu vizitați și observați ar fi fost acceptat, programata debarcare a reprezentanților noștri nu ar mai fi fost acum atât de contestată. De fapt, este foarte probabil ca acest evenimet să nu mai fi fost necesar deoarece ar fi devenit de mult o realitate recunoscută de fiecare pământean.           
Ne aflăm în perioada în care se așteaptă acțiunea fermă a aliaților noștri pământeni pentru a convinge guvernele unor țări să accepte un program al debarcării.
Atât guvernele cât și armata voastră sunt conștiente că, într-un fel sau altul, prezența noastră va fi recunoscută în mod oficial. Un element perturbator în această recunoaștere îl constituie conflictele care mai există pe Pământ și escaladarea stării de neîncredere între unele state. Este de dorit ca un asemenea eveniment (debarcarea) să aibă loc într-un climat propice de pace.
Apetitul recunoscut al mass-mediei voastre pentru senzațional, nu este un factor care să contribuie la liniștirea populației, căreia i se pot prezenta tot felul de scenarii închipuite de cei care nu au interes ca noi să apărem prea curând. Dacă mass-media s-ar decide să nu mai facă jocul celor care câștigă averi pe seama colportării știrilor mincinoase, debarcarea noastră s-ar apropia foarte mult. Totuși, se observă unele intenții în acest sens, dar, deocamdată, ele sunt sporadice și doar parțial curățate de senzațional. 
Toți cei bineintenționați suntem deacord că trebuie pusă presiune din ce în ce mai mare pe guverne și inițiate acțiuni care să nu mai poată fi ignorate. Desigur, nu trebuie neglijată nici încă existenta opoziție a forțelor întunecate, care fac tot ce pot pentru ca procesul de ascensionare să fie blocat și lumea să rămână sub influența lor nefastă.
Cunosc că Federația Galactică ia serios în considerare o acțiune directă, în cazul în care lucrurile vor continua să fie tergiversate, mai ales dacă se ține seama că Programul de ascensionare nu poate fi întârziat. De fapt, o primă acțiune foarte serioasă a fost cea prin care, nu cu mult timp în urmă, bazele subterane ale întunecaților au fost anihilate. A fost o dovadă clară a faptului că avertismentele date de Federația Galactică sunt cât se poate de serioase.
Ca și voi, noi vrem să vedem progrese rapide, nu tergiversări și pentru aceasta ne vom ține strict de programul pe care ni l-am elaborat. Puțin mai este până când numărătoarea inversă pentru Ascensioune, va începe.
Noi vă cerem să vă păstrați calmul și încrederea că totul se desfășoară fără abatere de la Programul Divin la Înălțării. Trebui să vă așteptați la o serie întreagă de evenimente care vor arăta că nimic nu este amânat sau uitat. Unul dintre aceste evenimente, poate cel care va produce cotitura, va fi cel al debarcării noastre pe planetă.

Suntem însă conștienți că orice acțiune trebuie astfel înfăptuită încât să nu facă rău planetei, umanității și întregului vostru sistem planetar. Vom proteja, așa cum am făcut-o mereu, Pământul a cărui grijă ne-am asumat-o de foarte mult timp. Vă dăm asigurări că acest act excepțional va fi unul care se va finaliza cu o mare bucurie nu cu un mare dezastru.
Sincer vorbind, ni se umplu inimile de bucurie cînd ne gândim la ceea ce va fi după debarcare. 
Imediat după acest eveniment, vom pune în operă un amplu program de ajutorare și conștientizare a umanității voastre, astfel ca un număr cât mai mare de oameni să aleagă ascensiunea în acest ciclu, nu în următorul. Pentru eforturile pe care le-au depus, pentru lunga așteptare extinsă pe mii de ani, ei merită sprijinul nostru frățesc.  Chiar și cei care nu vor alege să ascensioneze acum, nu vor trebui să reia procesul de la zero, dat fiind faptul că au acumulat foarte multă experiență în viețile pe care le-au avut, dar, mai cu seamă, își vor înregistra în memoria inconștientă zbuciumatele dar foarte utilele etape prin care au trecut în această viață.   
In viitor veți avea mai multă cunoaștere și înțelegere a legilor universale și o conștiință clară a ceea ce sunteți voi cu adevărat. Viața voastră viitoare va pune la bază Iubirea necondiționată pentru întreaga creație. Veți ști că totul face parte din UNUL și că sunteți ființe multidimensionale. Nu veți mai percepe oamenii ca pe niște cutii mici pe care sunt lipite diverse etichete, ci ca pe niște ființe mărețe cu o putere de co-creație imensă.
 
Pentru aceia dintre voi cărora le place să culeagă informații din mai multe surse, este ușor de constatat că, în marea majoritate a cazurilor, informațiile converg spre aceleași concluzii, aceleași termene, același mod de derulare a evenimentelor, aceasta fiind o dovadă clară a faptului că civilizațiile universului interesate de ceea ce se întâmplă la voi, au un program comun, au o viziune comună, decorgând din voința lui Dumnezeu.                  
Eu sunt SaLuSa de pe Sirius și vă trimit iubirea mea care să vă ajute în trecerea cu bine a timpului care a mai rămas.

SURSA: http://galacticchannelings.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu