..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 februarie 2012

SaLuSa, 6 feb.2012.

(6 feb.2012, prin Mike Quinsey) 

Ca răspuns la o întrebare care s-a pus, vom spune că ținem cont desigur de ceea ce face Arhang. Mihail; și noi am urmărit evenimentele asociate călătoriei pe Neptun.
Ceea ce trebuie totuși să subliniem este că avem propriile noastre responsabilități, și nu am interfera niciodată cu misiunea altuia. Dragilor, nimeni nu își va permite să vă nege experiențele, sau să le diminuieze importanța. Evoluția voastră depinde de experiențele voastre, nu de ale altora.
Pe acest subiect, vă rugăm să vă amintiți că Federația Galactică a informat cu claritate că, în timp, vor fi admise multe călătorii în scop “turistic”, la bordul navelor noastre spațiale. Ca urmare,  nu este cazul să vă grăbiți pentru a fi printre primii beneficiari ai acestui tip de călătorie.
Unele dintre Navele noastre Mamă sunt asemenea unor orașe enorme, și nu vor avea nici o problemă în a face față unui numar mare de vizitatori. Programul nostru, în ceea ce privește contactul cu voi, cuprinde și aspecul călătoriilor de agrement efectuate de pământeni pe aceste nave, motivat și de necesitatea ca temerile voastre să dispară și să se nască sentimente de prietenie și fraternitate între noi.

Cum am mai spus, una dintre păreocupările și sarcinile noastre este cea legată de transferul de tehnologii către civilizația Pământului pentru a vă ajuta să acoperiți repede golul de cunoaștere creat în timp.  Secolul 21 rezolva definitiv această diferență.
Multe se petrec pe Pământ chiar acum, și voi veți realiza că puțin a mai rămas până cănd își vor face aparția schimbările la care vă așteptați.

În ceea ce privește declanșarea unui război la scară globală, repetăm că, deși va mai fi “războiul rece”, cel “cald” nu va fi permis. Aceasta vă îndreptățește să nu dați curs sentimentelor de frică pe producerea cărora mizează întunecații.
Deși situația financiară este încă dificilă, succesul nu va întârzia prea mult să apară, el relevând noi abordări în tehnica și procedurile bancare. Soluționarea va fi una de foarte lungă durată, foarte stabilă și de mare succes.

Orice s-ar spune, Pământul nu te lasă să te plictisești. Noi îl considerăm un loc minunat și adecvat pentru tot felul de experiențe interesante, chiar captivante, un loc în care poți evolua foarte repede, dacă urmărești cu stăruință acest aspect.

Pământul poate fi un paradis, fără egal în univers, un loc al făgăduinței și împlinirilor. Voi cunoașteți că Pământul a fost cânva Grădina Domnului, Edenul, dar a decăzut pe măsură ce vibrațiile au scăzut, din cauza lăcomiei ființei umane care s-a îndepărtat tot mai mult de Lumină. Lăcomia, lipsa de scrupule, izolarea, interesele egoiste au proliferat pe planetă din cauza unor judecăți greșite născute din frică.
Acum voi vă treziți la realitate și înțelegeți că această bijuterie a universului, care poate fi Pământul, poate și trebuie să-și reia strălucirea de altădată. Intr-adevar, este responsabilitatea voastră de a-l readuce în starea de deplină curățenie, ca parte a pregatirii Ascensiunii.

In vremuri atât de zbuiciumate, precum cele în care vă găsiți acum, voi trebuie să vă păstrați gândirea rece și să nu uitați niciodată motivele pentru care ați venit pe Pământ în aceste vremuri.
Ați ales să vă treziți la adevăratul vostru sine ca Ființă de Lumină ce sunteți, și să vă ridicați nivelul conștiinței pentru a putea ascensiona imediat ce oportunitatea apare.
Ceea ce contează acum este să subordonați întreaga voastră activitate și gândire unicului comandament important: ASCENSIUNEA.
Mare păcat ar fi să ratați această șansă sau s-o amânați din diferite motive. Fiți fermi în hotărârea voastră de a nu pierde acest tren, altfel, va trebui să treacă multă, multă vreme ca următorul să apară.

Voi nu puteți ști pe deplin ce se petrece în spatele scenei, dar, vă asigurăm, este o intensă activitate. Noi urmarim ce se petrece în lumea voastră și avem un tablou complet al evenimentelor și tendințelor în desfășurarea viitoare. Poziția noastră ne permite să cuprindem cu vederea întregul tablou al evenimentelor și aceasta ne face foarte utili pentru Aliații noștri Pământeni.

În ceea ce privește tehnologia și echipamentele care vă sunt necesare pentru a descuraja și înfrânge forțele întunericului, vă putem spune că situația s-a îmbunătățit total în favoarea voastră (evident, și a noastră), astfel că doar motive de nehotărâre din partea aliaților mai pot întârzia procesul de lichidare a foțelor întunecate de pe planeta voastră.
Trebuie să spunem ca întunecații utilizează mult activitățile de spionaj și șantaj. Noi dispunem însă de echipamente superinteligente care pot colabora între ele în mod eficient, fără intervenția celor care le-au creat.
Această înaltă tehnică va fi suficientă pentru aflarea și dejucarea planurilor celor întunecați.
Cei care ne vor vizita navele se vor convinge cât de avansată este tehnica noastră de calcul. Până atunci însă, mulți dintre voi ne vizitează chiar acum, folosind-și doar corpul spiritual, în timp ce corpul fizic se odihnește pe Pământ. Asta va face ca, pentru unii, ceea ce vor vizita în viitorul apropiat să li se pară cumva cunoscut, un déjà vu, căci, cu adevărat, ei mai fuseseră pe acolo.

Dragilor, ieșiți din gogoașa ce vă ascunde de adevaratul vostru Sine, Ființa de Lumină care sunteți și veți fi întotdeauna.
Acum este momentul să vă revendicați drepturile voastre divine și suveranitatea; pentru aceasta, vi se oferă tot ajutorul. Voi sunteți Ființe cu o putere colosală și dacă veți deveni capabili s-o accesați, veți putea ascensiona și deveni creatorii care ați fost înainte de a cădea în dimensiunea inferioară.
Chiar și acum voi creați, însă aceasta durează mult mai mult până la manifestare, ceea ce face ca în multe cazuri să nu mai puteți face corelarea. Dacă veți exersa în acest sens, și vă veți concentra asupra unui aspect pe care-l doriți în realitatea voastră, veți reuși să vă perfecționați de pe acum această abilitate.                                   
În sfârșit, mai dorim să amintim și de legea Atracției, a cărei aplicabilitate nu ar fi rău să o urmăriți. Știți că ceea ce se aseamănă se adună, acesta fiind principiul pe care-l aplicați instinctiv atunci când vă creați cercul de părieteni, de dușmani sau de interese. Tot din această categorie mai fac parte și sincronicitățile, coincidențele fericite care apar exact atunci când aveați nevoie mai multă de ele.
Legea Atracției nu face discriminări între ceea ce este bun sau rău, ea doar se aplică, așa că aveți grijă ce gîndiți și ce faceți căci este foarte posibil să atrageți evenimente neplăcute chiar dacă nu lea-ți dorit. Faptul că vă concentrați asupra lor, fie și cu dorința ca ele să vă ocolească, să nu se producă, este o punte pe care o aruncați spre ele, facilitându-le posibilitea de a ajunge la voi. (Nota C.M.: un gând persistent, vizând un eveniment dorit sau nedorit, este un fir energetic care ne leagă de acel eveniment. Astfel, binele sau răul este ghidat spre cel obsedat chiar prin energia acelui gând). Toate experiențele voastre pornesc de la gând. Dacă gândul persistă și se adâncește, acțiunea de a-l materializa este aproape. (Nota C.M.: Gândurile sunt entități vii care, odată lansate, își încep propria existență. Gândurile nu pot fi anulate dar acțiunea lor asupra noastră poate fi contracarată prin emiterea altor gânduri de factură contrară) 

Sunt SaLuSa de pe Sirius și voi fi încântată să vă ajut la îndeplinirea dorințelor și gândurilor voastre luminoase.
Fiți siguri că acțiunile noastre sunt însoțite de o mare iubire pentru voi.

SaLuSa.
SURSA: http://galacticchannelings.com
(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu