..................................................................................................PENSIILE SPECIALE ȘI FONDURILE ALOCATE PARTIDELOR POLITICE DIN BUGETUL STATULUI SUNT ILEGALE ȘI REPREZINTĂ FURT DIN AVUȚIA NAȚIONALĂ

Totalul afișărilor de pagină

joi, 9 februarie 2012

MESAJ DE LA ENTITATEA CHRIS din FEDERAȚIA GALACTICĂ


Greg Giles
(26.01.2012, channeled by Greg Giles)

Dragilor, 
Voi sunteți cei care mereu ați făcut regulile care vă guvernează existența.

Acum, lucrând cu energia tuturor la unison, redescoperiți puterile pe care mereu le-ați avut. Revendicați-vă puterile de co-creatori și sculptați-vă noua voastră lume în orice mod considerați a fi potrivit. Este dreptul vostru să existați în lumea pe care o alegeți. Nimeni nu are dreptul de a vă dicta reguli, legi, reglementări; toate sunt obiectul creației voastre.

Voi ați clădit zidurile care acum vă blochează, ținându-vă prizonierii propriilor voastre alegeri. Zidurile acestea le-ați ridicat cu propria voastră muncă, propria voastră sudoare și tot vouă vă revine sarcina de a le dărâma.

Noi, Federația Galactică, suntem aici pentru a vă ajuta la înlaturarea și alungarea "directorului închisorii" și a "gardienilor", dar voi sunteți cei care trebuie să dați acest ordin. 
Asistența noastră actuală în lumea voastră crează oarecare confuzie și derută unora dintre voi. Prezența noastră acolo este considerată, în mod eronat, ca absolvindu-vă de ceea ce vă revine vouă să faceți. Noi vă spunem cum ar trebui făcut, dacă ne cereți părerea, vă punem la dispoziție și tehnica necesară, dacă voi nu o aveți, dar lucrarea de demolare și curățare rămâne în sarcina voastră. Aceasta este regula, aceasta este Înalta Directivă: cu mâinile și mintea voastră ați ridicat zidurile închisorii, tot cu mâinile și mintea voastră trebuie să le desființați, pentru a vă elibera.

Noi ne aflam aici ca urmare a Decretului Creatorului și trebuie să ne supunem prevederilor lui directoare. Reprezentația voi o dați după un scenariu pe care vi l-ați scris singuri. Repet, noi suntem aici pentru a ne asigura că tot ceea ce este prevăzut veți realiza prin alegerile pe care le faceți. Răsplata va fi pe măsura strădaniilor voastre, nimic mai mult, nimic mai puțin.

Prin toată existența voastră v-ați creat propria realitate. Voi ați ales experiențele pe care le-ați considerat necesare pentru evoluția voastră și această lege va rămâne imuabilă pentru vecie. De ce credeți că aveți acum nevoie să experimentați pentru a vă asigura creșterea și maturizarea în calitatea voastră de ființe co-creatoare? Simtiți că a sosit momentul de a vă revendica puterile care vi s-au dat încă de la plecare? Atunci, așa să fie!

Concentrați-vă asupra puterii voastre de creație și testați-vă abilitățile, pe masură ce înaintați. 
Dacă ați putea înțelege pe deplin ce vi se întâmplă, ați fi uimiți de viteza cu care înaintați. Ați putea fi surprinși de puterea pe care o aveți. 
Găsiți-vă timp pentru a vă concentra voința asupra unor obiective, unor dorințe, și veți constata că ele se înfăptuiesc, apar în realitatea voastră existențială. 
Doar de voința și puterea voastră de concentrare aveți nevoie pentru a vă elibera din propria voastră închisoare.

Fiecare dintre noi se recunoaște și poate fi recunoscut prin amprenta sa energetică, inconfundabilă și imposibil de reprodus. În întregul univers amprenta vibrațională a fiecăruia dintre noi este unică. Ea este semnătura și sigilul nostru. 
Noi suntem capabili să citim semnătura frecvenței celuilalt, ea fiind vibrația emanată din esența celuilalt (Nota C.M.: principiul diapazonului) și suntem capabili să facem o identificare instantanee, bazându-ne doar pe această informație. 
Ființele din toate universurile posedă această capabilitate pe care și voi o veți avea în viitorul foarte apropiat. De fapt, multe alte atribute veți căpăta odată cu ascensiunea într-o dimensiune superioară. 
Astăzi, fiecare pământean poate identifica ființele după fizionomie, voce, eventual, după miros. Aceste metode de identificare au posibilități limitate dar sunt singurele care se puteau aplica în lumea voastră 3D. Curând, capacitățile voastre de identificare și recunoaștere vor fi îmbunatățite extraordinar de mult, aceasta fiind doar una dintre abilitățile pe care le veți avea.

Noi am încercat să comunicăm direct cu un numar de ființe umane dar am constat că ele nu recepționează chemările noastre, astfel că ne este imposibil să stabilim un contact. Totuși, voi puteți îmbunătăți capacitatea de percepție dacă veți exersa tehnica de ascultare a vocii voastre interioare, mai ales în timpul somnului, înainte de culcare propunându-vă să vă amintiți ceea ce ați visat. 
Perioada cât trupul vostru se odihnește este foarte favorabilă ca noi să interacționăm. Până atunci, noi vom continua să vă transmitem mesaje prin ființele cunoscute de voi ca channeleri, adică oameni cu sensibilități de recepție deosebite, mulți dintre ei fiind vechi colaboratori de-ai noștri.

Mesaj Personal pentru Greg, de la Cris din Federatia Galactică.
După ce am primit mesajul de astăzi, am fost supus la o nouă “reglare de frecvență” de la Federația Galactică (Nota C.M.: cred că se referă la relocarea altei frecvețe de comunicare între cei doi) Aceasta s-a manifestat printr-o adevărată explozie de energie de parcă trupul meu era supus unei tensiuni de mii de volți, pe care o percepeam ca pe o explozie incredibilă de fericire și bunădispoziție. Asemenea energii sunt adesea însoțite de un sunet sau o gamă de sunete extrem de plăcute  asemănătoare sunetului Transportorului (,,Beam me up Scotty,,) din serialul vostru Star Trek. Am sesizat numeroase asemenea reglaje și în anii trecuți dar, în timp, frecvența de emisie/recepție a crescut mult în ultima perioadă. De fiecare dată, am fost informat și mi s-au dat explicații asupra acestor reglaje doar că, de data aceasta, mi s-au transmis foarte repede, de la centrala Federației Galactice. Dacă tu consideri ca fiind de interes, eu pot să-ți transmit conținutul acestei informări (Nota C.M.: existența unor Centrale de Comunicație Galactice a fost menționată și de către Adrian Dvir, în cartea ”CLINICA EXTRETEREȘTRILOR” din care am publicat mai multe extrase, pe acest blog).

Agent Greg Giles, ai experimentat o transformare a corpului tau dimensional. Aceasta transformare este importantă și te califică pentru a putea să lucrezi cu noi la bordul navei noastre, dacă dorești, deoarece, pentru moment, nava noastră operează în principal în banda de frecvențî a celei de a cincea dimensiuni. Corpul tau se adaptează la aceste schimbări foarte bine și în curând tu vei fi capabil să traversezi dimensiunile cu ușurință și la voință. 
Te rugăm să fi conștient că vei avea parte de mai multe astfel de reglaje în zilele care vor urma. Oferă-ți timp suficient pentru odihnă, pentru a permite trupului tău refacerea și vindecarea rapidă. Totul merge bine și noi vedem că faci progrese rapide.

Noi vom fi în curând din nou în contact cu tine. Până atunci, continuă munca minunată pe care o faci în ceea ce priveste channeling-ul tau. 
Mulți membri ai echipajului nostru doresc să vorbească cu tine, pentru a împărtăși mesaje de lumină cu cei care doresc să învețe despre ei și despre lumea din jurul lor. 
Te rugam să le satisfaci curiozitatea, deoarece multe pot fi învățate prin această cooperare. Până vom vorbi din nou, salutări! Eu sunt Chris din Federatia Galactica.

Sursa: ascensionearth2012.blogspot.com

(C.M.)
                            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu